Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - dlaczego?

dziesieciolatka - Sro 16 Cze, 2004 16:10
Temat postu: dlaczego?
cześć mam do Was pytanie mam otyłą koleżankę i ona ma piersi a właściwie nie wiem czy to są piersi czy wałki tłuszczu jak to jest jeżeli ona nie ma owłosienia ale pamiętajcie że ona jest otyła i niska i jeszcze jedno
-Wszystkie okleżanki z mojej klasy nie noszą stanika ani nie mają owłosienia i są strasznie niskie WYOBRAŹCIE SOBIE JAK JA MOGE SIĘ PRZY NICH CZUĆ!!!!!!!!!!!!!Sad Embarassed
Paulka - Sro 16 Cze, 2004 17:44
Temat postu: Re: dlaczego?
nie napisałaś jaka ty jestes dziesięciolatko...!
nie wiem jak mozesz przy niej wygladac bo nie wiem czego sie wstydzisz ...
Nikita - Sro 16 Cze, 2004 18:12
Temat postu:
" Nie liczy się wygląd człowieka , ale jego wnętrze..."
mroweczka - Sro 16 Cze, 2004 19:26
Temat postu:
Dziewczyny otyłe zazwyczaj szybciej dojrzewają. Nie przejmuj się więc, jeśli przy nich jesteś "płaska". A piersi to przede wszystkim tłuszcz.
spontan - Czw 17 Cze, 2004 07:29
Temat postu: Re: dlaczego?
dziesieciolatka napisał/a:
cześć mam do Was pytanie mam otyłą koleżankę i ona ma piersi a właściwie nie wiem czy to są piersi czy wałki tłuszczu jak to jest jeżeli ona nie ma owłosienia ale pamiętajcie że ona jest otyła i niska i jeszcze jedno
-Wszystkie okleżanki z mojej klasy nie noszą stanika ani nie mają owłosienia i są strasznie niskie WYOBRAŹCIE SOBIE JAK JA MOGE SIĘ PRZY NICH CZUĆ!!!!!!!!!!!!!Sad Embarassed

masz 10 lat wiec masz jeszcze troche czasu zanim sie to owłosienie pojawi. ale w czym rzecz? bo nie wiem o co ci chodiz w tym poscie. a moze ty jako jedyna masz owłosienie? wstydisz sie czy co?
Nikita - Czw 17 Cze, 2004 14:14
Temat postu:
dziesięciolatce chodzi o to że ona nie może się patrzeć na swoje otyłe kolezanki , po prostu się ich brzydzi ( ona pewnie jest chuda) Wiem to bo rozmawialam z nią na GG
Paulka - Czw 17 Cze, 2004 14:38
Temat postu:
aha....
to ja nie wiem..., mi sie wydaje ze lepiej być taka zgrabna dziewczyna n9ż jakimś grubasem! wyglądasz przy niż FAJNIE!
Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 16:32
Temat postu:
Mi owłosienie pojawiło się jak miałam 12 lat. Teraz mam 14, więc mam je już 2 lata. Pod pachami narazie nie mam i nie chcę Wink
Twoja koleżanka jest otyła i gdy widzisz jej piersi, że je ma, to zazwyczaj osoby otyłe mają tylko warstwę tłuszczu Wink
Mówisz, że nie wiesz jak się przed nimi czuć. Wychodzi na to, że już dojrzewasz i się ciesz. Wszystkei Ci pozazdroszczą Wink
A jeśli się mylę (może źle zrozumiałam tekst), to nie ma powodu do niepokoju, lęku, wstydy czy jak chcesz to inaczej nazwać Wink
Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 16:34
Temat postu:
Aha! Ciesz się, że jesteś chuda, a nie gruba Wink Jestem chuda i wole być taka niż jakaś 'otyła' Mr. Green
deg - Sob 19 Cze, 2004 23:58
Temat postu:
Wydaje mi się, że problem tu tkwi zupełnie gdzie indziej.
Napisałaś, że WSZYSTKIE koleżanki są brzydkie, a Ty jesteś jedyna ładna i źle się czujesz w ich towarzystwie.
To się nazywa narcyzm i raczej im należy współczuć Twojego towarzystwa.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group