NaStKa napisał/a: |
Z reguły to ja odpowiadam na wasze posty....teraz jednak sama mam problem z którym nie potrafię sobie poradzić.
Otóż od dłuższego czasu, moja wydzielina śluzowa bardzo intensywnie i brzydko pachnie...nie jest żółta czy jakaś inna....jest normalna biaława....nie wiem co mam robić ![]() Zażywał zastrzyki od wzrostu czy mozliwe jest że to właśnie przeznie tak brzydko pachnie moja wydzielina sluzowa? Sama z sobą nie moge wytrzymać....myje się 9teraz nawet) 2,3 razy dziennie...co robić? POMOCY!!! |
No ale ja sie wstydze.... |
(a tak poza tym to nie masz prawa osądzać mnie o udawanie chłopaka bo tego nie zrobiłam!! Mam brata....i wogóle to zawsze gdy wchodze na tą strone jestem automatycznie zalogowana...możliwe że mój brat skożystał z tego albo moja młodsza siostra (siostra ma 11 lat a brat 9,5)
A ty odrazu do mnie masz pretensje......strasznie sie na tobie zawiodłam bo posądzasz kogoś o coś czego nie zrobił) ![]() ![]() ![]() |
Wam łątwo mówić! |
KleO napisał/a: |
Tak, deg ma racje. Będziesz mieć męża, i on by chciał z Tobą mieć dzieci, ale Ty nie będziesz mogła ich mu dać. Powiedz mamie o wydzielinie jak najszybciej ! Możliwe, że żaden mężczyzna Cię nie będzie chciał z powody, że mu dzici nie będziesz mogła dać. Posłuchaj mojej, dega i innych rady ! ![]() |