Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Nowy chłopak
SandraGl - Pią 18 Cze, 2004 15:29
Temat postu: Nowy chłopak
Cze! zakochałam się w chłopaku o 2 lata starszym i chciałabym z nim chodzić robie wszystko gadam z nim na gg i tak normalnie wysyłam mu e-mail ale tylko jego koledzy się ze mnie śmieją co mam zrobić ?? odpiszcie prosze
codi - Pią 18 Cze, 2004 15:31
Temat postu:
Odpuść sobie znajdź kogoś w swoim wieku
oni pewnie jaja sobie z ciebie robią
Tisiana - Pią 18 Cze, 2004 15:48
Temat postu:
Uważam tak ja cody...poprostu odpuść...jest wiele innych chłopakców...i napewno kogoś innego znajdziesz....a nim nie warto sie zawracać głowy...skoro ejgo koeldzy sie z ciebie wyśmiewaja to to chodzenie nie będzie z pewnoscią dla ciebie aż takie miłe...napewno to są jaja...
marog6 - Pią 18 Cze, 2004 16:06
Temat postu:
Zapytaj sie na GG tego chłopaka czy on przypadkiem z ciebie jaj sobie nie robi, ale ja tez myśle że oni tylko tak zartowali
PS: to znaczy że jaja sobie robią z ciebie
spontan - Pią 18 Cze, 2004 19:04
Temat postu:
hm smutne ale prawdziwe zapewne sobie robią zarty. odpusc sobie puki jeszcze cie nie skrzywdzili.
CHOMICZKAAA - Pią 18 Cze, 2004 19:26
Temat postu:
Mojm zdaniem przesadzacie i to grubo!Czy przez kolegów ona ma zrezygnować?Zapytaj go czy nie robi sobie jaj(jak tu już wspomniał).Czy on się z Ciebie wyśmiewa?!Jeśli nei to nie ma powodu co się martwić.Napisz jak Ci poszło z tym pytaniem
Lavile - Pią 18 Cze, 2004 20:41
Temat postu:
Myslisz, ze jakby sie wysmiewal, to by jej powiedzial, ze tak jest ?? Bo ja nie.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group