Dzieci OnLine

O Forum - Niepotrzebne forum

Dexia - Nie 20 Cze, 2004 20:56
Temat postu: Niepotrzebne forum
|Uważam, że foru harcerstwo jest niepotrzebne! Tam jest chyba z 10 postów od 2 lat!Myślę, że zamiast niego przydało by się forum zdrowie!
codi - Nie 20 Cze, 2004 20:59
Temat postu:
Mi się tam podoba.
Poznałem tam wiele informacji o harcerstwie.

Dexia zastanów się skąd tu wziąść lekarza a moze ty będziesz odpisywać na wszystkie pytania co Very Happy
spontan - Pon 21 Cze, 2004 09:15
Temat postu:
spko spoko od zdrowia to sie znajdzie specxjalista, mój ojciec jest internistą.
Pulkownik Nikt - Pon 21 Cze, 2004 11:04
Temat postu:
Ani sie waz !!!
Forum Harcerstwo jest potrzebn i to bardzo Smile
Nikita - Pon 21 Cze, 2004 14:55
Temat postu:
Mi się podoba dział HARCERSTWO i nie chciałabym aby on zniknął. A to , że ty Dexia nie jestes np. harcerką i ci się to forum akurat nie podoba , to nie oznacza ze musi ono zniknąć.Ale szanuję Twoje zdanie! Wyraziłaś po prostu to co myślisz o tym forum i tyle. Very Happy
A co do działu ZDROWIE , to jeszcze nad tym nie myślałam...Ale uważam ze chyba byłoby nie potrzebne...
Anonymous - Pon 21 Cze, 2004 15:58
Temat postu:
Zdrowie można zrobić jeszcze w modzie urodzie.
Nikita - Pon 21 Cze, 2004 16:12
Temat postu:
lub w DOJRZEWANIE , INNE PYTANIA
spontan - Pon 21 Cze, 2004 17:59
Temat postu:
poprostu zamiast harcerstwa napisac zdrowie i po problemie. zmiana charakteru działu.
mroweczka - Pon 21 Cze, 2004 21:33
Temat postu:
Forum "Harcerstwo" nie może zniknąć. Tak samo mi nie podoba się forum "moda"-po prostu tam nie wchodzę, ale wiem,że innym to forum się przydaje.
A co do forum "zdrowie" to kiedyś była dyskusja na ten temat i uznaliśmy,ze nie będziemy się w coś takiego bawić. To byłoby za duże ryzyko. Ktoś mógłby np. napisać dla śmiechu jakąś głupią poradę, inny by posłuchał no i nieszczęście...Za duży obowiązek wiąże się z forum ZDROWIE.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group