Dzieci OnLine
Gry i programy komputerowe - colin4
nie podam. - Wto 22 Cze, 2004 12:06
Temat postu: colin4
Co sądzicie o tej grze bo dla mnie jest cool
spontan - Wto 22 Cze, 2004 12:48
Temat postu:
no wiesz cool to on jest:) chodzi o to czy jest bardziej cool od poprzedników. i powiem, ze jest. dla mnie colin3 to była porażka. czwórka jest wporządku. grafika ładna, choć nie zachwycjaąca. fajny efekt stanowią poruszające sie na wietrze drzewa i krzaki. sterowanie ejst jak zwykle czysto colinowe, czyli bardzo dobre i przyjemne. troche szybko sie moze ta gra znudzic, ale jesli ktos jest fanem... dobrze ze wychodzi colin 2005 czyli juz piątka:) ciekawie sie rysuje nowy rozbudowany tryb kariery, cos jak w toca race driver 2 na xa.
codi - Wto 22 Cze, 2004 18:55
Temat postu:
Spoko gierka najlepsza rajdówka w jaką grałem
tylko grafika troche cienka
ale dźwięki ładne fajne wozy
jednak kolin 3 to nieporozumienie
wogłule nie powinni go wydawać
spontan - Sro 23 Cze, 2004 09:43
Temat postu:
no wyszedł, ale co tam:) wazne ze sie gra dobrze.
codi - Sro 23 Cze, 2004 12:58
Temat postu:
ja pisałem o colinie 4
spontan - Sro 23 Cze, 2004 14:40
Temat postu:
fakt ale na pc wyszedł z 7 miesiecznym opóźnieniem. niedługo na konsole wychodzi colin5.
Kamix - Sro 23 Cze, 2004 20:38
Temat postu:
Ja niestety nie mialem okazji zagrac w 4 poniewaz na moja maszyne nie pujdzie :-( mialem okazje widziec tylko jak kupel w to gra, ale grafika byla niczego sobie. Co do 3 hmm... pogralem i odstwilem na polke ale wcale nie byla taka zla
ełe piotr - Czw 24 Cze, 2004 08:14
Temat postu:
no niestety 3 nie byłą za szczęśliwa. grafika była nawet nawet ale cos grając w nią sie odczuwało, że ta gra byłą zrobiona jakby na odwal sie. niby wszystko p[oprawnie ale jakos nie mozna było sie cieszyc z grania. na szczescie 4 juz nie ma takich problemów.
mozgol3 - Sob 30 Paź, 2004 20:32
Temat postu:
bardzo fajna gierka
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group