Dzieci OnLine
Na luzie... - Luźna dyskusja.
Pulkownik Nikt - Czw 24 Cze, 2004 23:22
Temat postu: Luźna dyskusja.
Chcialbym stworzyc tu temat w ktorym bedzie sie odbywac luzna dyskusja o wszystkim tak jak to bylo w usunietym temacie "niebo czy pieklo?".
Mam nadzieje ze sie to uda
A wiec zaczne tematem na ktorym skonczyla sie dyskusja w wyzej wymienionym temacie:
mowa byla o zmianie w gospodarce jaka by nastapila bo zaczeciu wojny w europie. Przydalaby sie czy nie?
Wypowiedzcie sie
Temat dyskusji moze sie zmieniac i luzno przechodzic z jednego do drugiego.
Moze zbierze sie tu ciekawy dialog filozoficzno-moralno-rozny
Ppark - Pią 25 Cze, 2004 00:27
Temat postu:
Od wynalezienia broni atomowej wojny nie będą już tym co dawniej... Fakt, że któraś strona może posiadać sposób na całkowite zniszczenie drugiej, powoduje że wojny stają się bezsensowne, zaś między dwoma mocarstwami nuklearnymi sytuacja staje się po prostu patowa. W okresie "Zimnej wojny" wszystko wyglądało mniej więcej tak, z tym że obydwie strony prowadziły dodatkowo ostry wyścig zbrojeń. A i tak wrogość między Stanami Zjednoczonymi a ZSRR była bardziej natury ideologicznej niż politycznej.
Ożywienie gospodarcze światowe nie wydaje mi się w ogóle dobrym tematem, gdyż aby cokolwiek w nim wypowiedzieć, trzeba mieć sporo specjalistycznej wiedzy, o którą nie posądzałbym nikogo na tym forum. Gospodarka to obecnie cholernie skomplikowany mechanizm, krótko mówiąc.
ełe piotr - Pią 25 Cze, 2004 08:23
Temat postu:
dobry temat dla tych którzy mają tendencję do zbaczania:) z tematu:) gospodarka to zalezności od których zależymy. jedni rządzą a drudzy są rządzonymi. ja jednak wybieram niebo ponieważ tam jest czysto.
Pulkownik Nikt - Sob 26 Cze, 2004 21:11
Temat postu:
To moze ktos podzuci jakis temat?
ełe piotr - Nie 27 Cze, 2004 21:43
Temat postu:
podrzuce temat. jaki macie stosunek do ludzi chodzących w różowych butach?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group