Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Śmierć
sysia - Sob 26 Cze, 2004 08:58
Temat postu: Śmierć
Mam 13 lat muj kolega miał 17 mieszkał daleko dlatego widywaliśmy się tylko jak przyjechałam do mojej kuzynki. Kiedyś mi się podobał. Wczoraj dowiedziałam się że potrącił go pijany kierowca uderzył go w głowę. Leżał 2 tygodnie w szpitalu w śpiączce i ...... zmarł. :cry: Nawet nie byłam na jego pogrzebie. Niewiam jak teraz sobie z tym poradzić.
ti_mo_n - Sob 26 Cze, 2004 12:22
Temat postu:
...
Anonymous - Sob 26 Cze, 2004 21:18
Temat postu:
Odwiedź jego grób - na pewno ucieszyłby się. 'Porozmawiaj' z nim - pożegnajcie się. Niestety w tym przypadku najlepszym lekarzem jest czas.
ty sie nie martw to nie twoja byla wina ze go samochud potracil ..... i czas tylko pogorszy sprawy Pan Ci dal rozum zebycs sobie z nim radzila ......
ełe piotr - Nie 27 Cze, 2004 21:23
Temat postu:
jakim trzeba być debilem zeby zasiadac po pijaku za kierownicą? sprawa smutna, cholera mnie trafia jak słysze ze ktos zostaje potracony przez kierowców nie trzeźwo myślących. cóż nie byłaś nba pogrzebie itrudno, zawsze mozesz odwiedzac grób i złożyć kwiaty.
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 14:31
Temat postu:
to bardzo smutna historia (Mamo idź kupić chusteczki!) naprawde najlepiej odwiedź jego grób i zapal znicz:cry:
Anonymous - Pon 28 Cze, 2004 21:32
Temat postu:
zgadzam się . nie wierze w boga ale takie rzeczy jak rozmowa bardzo pomaga ale nie jedź z rodzicami czy z dziadkami tylko sama to ci pomoże
ełe piotr - Wto 29 Cze, 2004 10:00
Temat postu:
fakt rozmowa sam na sam daje pewne wewnetrze uspokojenie. cóż najtrudniej jest trzymac wiarę kiedy takei rzeczy sie dzieja. wtedy najczescje ludzie sie łąmią i przestają wierzyć w Boga. wiara nie jest łatwa.
deg - Sob 03 Lip, 2004 22:48
Temat postu:
Napiszę tylko jedno:
NIGDY nie pozwólcie swoim rodzicom prowadzić samochodu nawet po jednym kieliszku alkoholu. Zróbcie wszystko, aby nie prowadzili. Mówcie, tłumaczcie, jeśli nic nie pomoże - protestujcie i uciekajcie. Taksówki nie są takie drogie, a bezpieczeństwo i życie nie ma swojej ceny.
ełe piotr - Sob 03 Lip, 2004 23:02
Temat postu:
sie pochwala głupotą ze kiedys prowadziłem po pijaku:( ale nikogo nie zabiłem i dobrze. ca za wstyd.
Nieznajoma13 - Nie 04 Lip, 2004 18:04
Temat postu:
No i powiem to samo.... Jedź na grób, postaw znicz
pomódl się ! I to wszystko co juz teraz możesz zrobić... Trzymaj się tego Ci życzę...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group