Moda, Uroda, Wygląd - Topless Dexia - Sob 26 Cze, 2004 13:02 Temat postu: Topless
Czy opalałyście się kiedyś topless?? Czy jest to szkodliwe dla skóry?? Jakich kremów do tego używacie?? panienka_wierzba - Sob 26 Cze, 2004 13:14 Temat postu:
czy opalanie topless jest szkoliwe dla skóry, tylko w takim stopniu jak zwykłe opalanie jednak trzeba na początku używać kremów z mocniejszym filtrem niż normalnie ponieważ przez cały rok (albo nawet przez całe życie) zasłaniałyśmy te miesjca które w tym momencie będziemy opalać, czy to sukienką, spodniami, czy strojem kąpielowym. Czy opalałam sie kiedyś topless? nie,jakoś nie mam takiej potrzeby.. CHOMICZKAAA - Sob 26 Cze, 2004 16:23 Temat postu:
Ja uważam,że to jest naruszenie jakiś tam granic,poprostu bezwstydność.Nigdy się tak nie opalałam i nie mam zamiaru.Prawie wszystkie rosjanki opalają się topless(kiedy byłam w Turcij to było tam wiele ludzi tej narodowości) ełe piotr - Pon 28 Cze, 2004 11:23 Temat postu:
jeaa toples to jest to:) angel of berlin - Wto 06 Lip, 2004 17:14 Temat postu:
toples jest spoko:) lubie patrzec na półnagie kobiety:) Iśka - Sro 14 Lip, 2004 11:50 Temat postu:
Jasne, spoko, bo możecie się ponapalać na nagie kobiety.
Wg mnie to też narudszanie granic... nie chciałabym, żeby wszyscy patrzyli na moje nagie piersi... to byłoby okropne ! A kobiety, które na plażach opalają się topless uważam za obrzydliwe Justysia - Czw 15 Lip, 2004 19:53 Temat postu: Hmm???...
Co to jest Topless??? lilijka - Czw 15 Lip, 2004 20:01 Temat postu: Re: Hmm???...
Justysia napisał/a:
Co to jest Topless???
a ile ty masz lat że niewiesz co to jest topless?? Justysia - Czw 15 Lip, 2004 20:51 Temat postu:
Mam 11 lat. Ale co to jest to topless??? panienka_wierzba - Pią 16 Lip, 2004 08:55 Temat postu:
topless jest to opalanie się nago... bądź bez górnej częsci stroju kąpielowego.... bielizny... :/ Anonymous - Pią 16 Lip, 2004 11:00 Temat postu:
Nie uwazam, zeby to bylo cos ohydnego, ale sama sie tak opalac nie zamierzam. Nie mozna jednak w ten sposb opalac sie zbyt dlugo, bo piersi sa bardzo delikatne. Trzeba tez stosowac specjalne kremy do opalania. A w np. Hiszpanii topless to norma i nikogo nie dziwi kobieta naga od pasa w gore na plazy. Luna - Wto 20 Lip, 2004 16:13 Temat postu:
Opalanie się topless jest normalne co dopiero opalanie dolnej czesci ciala Gościówa - Wto 20 Lip, 2004 18:13 Temat postu:
Hm..piersi są delikatne więc nie można za długo leżeć na słońcu i oczywiście urzyeać kremów z filtrem...dla mnie topless jest normalne...jak ktoś chce sie tak opalac to niech sie opla..jego wola...ja się opalałam kiedyś topless na działce ale to za takim żywopłotem gdzie nikt mnie nie widział A na plaże w życu bym tak nie wyszła... _grzeszczulka_ - Wto 20 Lip, 2004 19:51 Temat postu:
ja nie mam nic do tych co opalają sie topless... jak chcą to niech sie opalają ale ja nie mam zamiaru
Ps.
Gościówa? dlaczego ty masz zamiast tych gwiazdek nad avatarem serduszka?? sory ze sie pytam ale te serduszka strasnzie mnie dręczom tym pytaniem Gościówa - Wto 20 Lip, 2004 20:46 Temat postu:
_grzeszczulka_ napisał/a:
Ps.
Gościówa? dlaczego ty masz zamiast tych gwiazdek nad avatarem serduszka?? sory ze sie pytam ale te serduszka strasnzie mnie dręczom tym pytaniem
To jest ranga "dobra rada" _grzeszczulka_ - Sro 21 Lip, 2004 13:09 Temat postu:
ahaaaaaa ale superanckie są te serduszka i gratuluje (troche spóźnione ) tej "rangi" Luna - Sro 21 Lip, 2004 18:41 Temat postu:
U nas na plaży zachodniej koło wojska na słoncu wygrzewa sie bardzo malo ludzi. Jest tam tak pusto, że parasole i parawany stoja jedynie przy brzegu (w radzszych przypadkach przy wydamach) oddalone od siebie o jakies 50m nawet wiecej. Zawsze na tej plazy sa jakies kobiety opalajace sie topless i zazwyczaj opalaja sie przy wydmach :]. Akacja12 - Pon 26 Lip, 2004 21:18 Temat postu:
Ja moglabym sie opalac tolpes ale po 1:
Musieliby być tam inni tacy ludzie i po 2:
Musialabym byc daleko od moich jakichkolwiek znajomych
Nie wiem czemu uwazacie ze to ochydne? to czesc ludzkiego ciala to jest po prostu zgodne z naturą. A popatrzcie na murzynki z afrykańskich krajow. Dla nich chyba dziwne było by tam sie osłaniac