Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Hobby - marzenia... sie spełniają???

Mała - Pon 27 Sty, 2003 21:54
Temat postu: Hobby - marzenia... sie spełniają???
wiec tak....
mam tci problems...
wiem ludzie umiraja a ja mam glupie problemy.. ze mna to normalne.. ale jestem hipohondrykiem i bagatelizuje... ale to juz niemoj porblem hyhy...
wiec tak...
mam wielkie hobby jest to jedynm slowem moja czerwona milosc... jest to muzyka.. od dziecka gram na akims instrumencie od 1 lasy gram na keyboardzie i doszlam dkasy 5- juz zrezygnowalam, ale to tylko przez naczucyiela bleh... jak bylam w przedszkolu is piewlalka jakies bzdety dosalam wyroznienie (chcociaz tak spewam okopnie niewem za co) a teraz od roku gram na gitarze... mojej welkiej milosc... tylko jedno nie irytuje... moj glos... jest wrecz okropny...chodze na gitare i P* kaze mi spiewac. I spiewma oczywiscie... mam wielkie nadziejje ze moj glos sie wksztalci i dojrzeje a ja nacuze sie roznych ciekawych rzeczyitp... P* powiedzial kiedsy mojej siostrze ze mamciekawy wokal.. choc ja wiem zeejst straszny... mam wrecz niechhcec i strasznie wstydze sie spiewac nawet przy przyaciolce... a co tu powiedziec przy rodzicach... heh... jedyna osoba ktoraslyszy moj spiew jest P* moj nauczyciel Gitarki. Wiem ze moj glos jest straszny... zmoe P* zna sie i kiedys naprawe bede maila jakis fjany glos... jak wy mysliscie czy P* powiexizal tylko mojej siostreze zebyt mnie pocieszyc la emyslke ze nie... nieiwem zreszta samma... czy mozliwe ze zmieni mi sie glos... moj gls est strasznie chlopiecy i okropy.. dziecinny... weslzam w okres dojrzewania... mge przechodzic mutacje...?;p
Anonymous - Pon 27 Sty, 2003 22:00
Temat postu:
Heh...no spoko ! A ja uważam że mam ładny głoś biggrin
Mała - Pon 27 Sty, 2003 22:04
Temat postu:
ehh.. kelo ja chcialam zebys mi pomogla a nie pochwalila sie jaki ty masz glos... chcialamw iedziec czy moj glos sie rozwieni... poporszoe dega zeby i odpowiexiz;a!
deg - Wto 28 Sty, 2003 02:07
Temat postu:
Muzyka to piękna miłość. Też się w niej kocham - mam nadzieję, że nie będziesz zazdrosna Wink.

Przez Internet Twojego głosu nie ocenimy (chyba że podeślesz swoją MP3 Smile ), jednak jeśli P* jest specjalistą od muzyki, to wie co mówi. Może Twoja opinia o głosie jest nieuzasadniona - wstydzisz się a tak naprawdę nie masz czego? Na Twoim miejscu zaufałbym P*.
Dziewczyny nie przechodzą mutacji głosu, lecz podczas dojrzewania ich głos się zmienia. Wydłużają się struny głosowe, zmieniają się. Na szczęście zmiany nie są tak gwałtowne jak u chłopaków. Jeśli teraz P* określił Twój głos jako ładny, to z pewnością dojrzewanie mu nie zaszkodzi a może nawet pomóc!
Głos chłopięcy też nie jest przeszkodą w karierze wokalnej. Posłuchaj i zobacz np. Agnieszkę Chylińską - ona z pewnością nie ma słodziutkiego głosu kobiety. Albo Kasia Nosowską z HEY.
Mała - Wto 28 Sty, 2003 10:57
Temat postu:
hyhy... ale zbieg okoliczonsc;-) wlasnie slucham agnieszke chylinska;-) a zaraz bedzie HEY ^_+ Jestem samaaaaaaaaaaaaaa taki looooososoos NIEKochhhhhhhhaaaana..... lalal;-)

msm swoje mp3 ... bo bylam juz zdezorientowana jak spiewam... jesli chodzi o P* to ekspartem ejst bo gral kiedys i tu uwgaga.... w DŻEMIE! :-)
zaskoczenie? Fajnie miec takiego naczuyciela.. a teraz gra w Z* W*
hyhy...
i jednak jak sie przesluchalam gdy sie nagralam... to eee... strrraszne:P musialam zrobic prerobki... ale jakbym ci deg to wyslala... to bys mnie wysmial... i wiem ze byc tylko staral sie pocieszyc...ale ja chchialabym najprawdziwsza KRYTYKE;_)))
wiec odezwe sie do cieie;_) moeeee... ci podrzuce mptryje:P ale malo prawdopodobne.. ejstem nieprzekonana do glosu:PP

chociaz wiem ze jak se bedzie go cwiczyc... to bedzie lepszy niz jest;_) mam ta slodka nadzieje!
Anonymous - Sro 29 Sty, 2003 15:27
Temat postu:
Z D? Zdrowa Woda!!!!!! biggrin Który to facet? Chyba mi powiesz na gg? biggrin
Mała - Sro 29 Sty, 2003 19:46
Temat postu:
Skasuj ten post:( niechche sie ujawniac:((( znaczy niehchce P* ujawniac
Anonymous - Sro 29 Sty, 2003 20:33
Temat postu:
Kto to jest "W*", a "Z*", a "P*" ?????????? Odpowiedzcie mi Embarassed bo nie wiem Embarassed
deg - Sro 29 Sty, 2003 21:30
Temat postu:
Nie wstydź się i podeślij MP3.
A dalszą dyskusję proponuję przenieść na forum Muzyka.
Anonymous - Sro 29 Sty, 2003 21:35
Temat postu:
Hej ! Odpowiedzcie mi ! Pytanie jest wyżej ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed
NaStKa - Czw 30 Sty, 2003 10:35
Temat postu:
A ja to wogóle nie wiem o co wam wszystkim chodzi....czy ktoś mi wytłumaczy?
Anonymous - Pią 31 Sty, 2003 15:27
Temat postu:
NaStKa...gdybyś czytała, to byś wiedziała biggrin biggrin biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group