Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Jestem w szoku......

Anonymous - Wto 29 Cze, 2004 09:21
Temat postu: Jestem w szoku......
To co zobaczyłam dzisiaj w nocy normalnie mnie zszokowało: ok 24 usłyszałam jakieś dżwięki dochodzące z pokoju moich rodziców.Trochę się przestraszyłam więc poszłam zobaczyć co się dzieje i co zobaczyłam.............RODZICÓW UPRAWIAJĄCYCH SEX Exclamation Exclamation Exclamation Czuję się teraz okropnie i wydaje mi się że jestem bardziej zarzenowana tą sytuacją niż rodzice Neutral
Czy Wy też mieliście kiedyś taką sytuację?
Aha i jeszcze się z nimi dzisiaj nie widziałam więc nie wiem co powiedzą Sad I drzwi były otwarte, dlatego to zobaczyłam!!!
Anonymous - Wto 29 Cze, 2004 09:42
Temat postu:
co jak co ale z tego co mnie ucyli na bilogi to z sexu biorą sie dzieci ;) więc może sie dorobisz za niedługo brata/siostry ;)
ełe piotr - Wto 29 Cze, 2004 09:55
Temat postu:
cóż chyba za 9 miesiecy bedziesz mieć brata lub siostre.
Anonymous - Wto 29 Cze, 2004 09:59
Temat postu:
Ale żeście mnie pocieszyli.........
Anonymous - Wto 29 Cze, 2004 10:04
Temat postu: Ja też...
Nie przejmuj się. Twoi rodzice na pewno robią to częściej, a nie od święta. To nic złego. Jak sama będziesz miała te 30 albo i więcej lat, męża, to sama będziesz to od czasu do czasu z nim "to" robiła. Ja raz jak szukałam nożyczek do paznokci u rodziców w sypialni i zajrzałam do szuflady w komodzie to co znalazłam? Granatowe pudełeczko z 10 prezerwatywami, a kiedy indziej przyłapałam ich (nawet kilka razy), ale nie przejęłam się i poszłam dalej. Nie masz się czym przejmować, tylko możesz się cieszyć, że masz rodziców, którzy tak się kochają...
ełe piotr - Wto 29 Cze, 2004 10:05
Temat postu:
nie pocieszyli tylko powiedzieli jak jest. no chyba ze rodzice byli zabiezpieczeni wtedy jest lajt. cóż taka sytuacja jest normalna, dorośli czesto uprawiaja seks.
codi - Wto 29 Cze, 2004 10:16
Temat postu:
Spokojnie sprubuj o tym zapomnieć.
Nie możesz się tym tak przejmować.
Sprubój z kimś pogadać o tym z koleżanką z kuzynką czy z bratem. (jak masz)
Albo poprostu powiedz o tym rodzicom powinni ci pomóc Wink
mroweczka - Wto 29 Cze, 2004 14:29
Temat postu:
Spokojnie! Przecież to jest normalne. Nie zależnie od wieku oni są Twoimi rodzicami a sami małżeństwem i mają prawo "to" robić. Może to Ci się narazie wydawać obrzydliwe, ale kiedyś ich zrozumiesz. Acha i chciałam Was poprawić- to,że rodzice jedenastki "to" robili, to wcale nie oznacza,że za 9 miesięcy będzie miała brata/siostrę Rolling Eyes .
P.S.- Czy Twoi rodzice Cię widzieli?
Ewcia - Wto 29 Cze, 2004 14:36
Temat postu:
Mroweczka ma rację!!!
Twoi rodzice sa spewnością doświadczeni w "tych" sprawach i z pewnością jeśli nie chcieli powiększyć rodziny to się zabezpieczyli !!!
Nie masz sie czego obawiać!!!
Jeśli rodzice Cię widzieli to wydaje mi sie że mama bedzie chciała z Tobą porozmawiać - jesli zaproponuje rozmowę - nie odmawiaj. Pamiętaj, że dla niej rozmawianie o seksie z własnym dzieckiem również może byc krępujące.
Jesli rodzice Cię nie wiedzieli - radzę to przemilczeć - pamieteaj że to naturalne - Ciebie tez musieli jakoś stworzyć!!!!!!!
Pozdrawiam cieplutko Smile
_szyszka - Wto 29 Cze, 2004 16:32
Temat postu:
Nie przejmuj się.
To normalne, wiele osób dorosłych to robi.
Widocznie tak musi być, a zresztą to nie rzadne przestępstwo,
bo jeśli by tak było to musieli dużo złapać Mr. Green
Mam nadzieje że wszystko się ułoży.
Może teraz wydaje ci się to obrzydliwe ( tak jak mnie ) ale zobaczysz że kiedys sama będziesz tak robić ( kiedy będziesz miała męża )
pozdro
ełe piotr - Wto 29 Cze, 2004 17:04
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Spokojnie! Przecież to jest normalne. Nie zależnie od wieku oni są Twoimi rodzicami a sami małżeństwem i mają prawo "to" robić. Może to Ci się narazie wydawać obrzydliwe, ale kiedyś ich zrozumiesz. Acha i chciałam Was poprawić- to,że rodzice jedenastki "to" robili, to wcale nie oznacza,że za 9 miesięcy będzie miała brata/siostrę Rolling Eyes .

dlatego napisałem ze mogli byc zabezpieczeni i nie bedzie brata ani siostry:)
mroweczka - Wto 29 Cze, 2004 21:09
Temat postu:
ełe piotr napisał/a:
mroweczka napisał/a:

dlatego napisałem ze mogli byc zabezpieczeni i nie bedzie brata ani siostry:)

Tak, ale nawet jeśli nie byli zabezpieczeni to nie oznacza to od razu,że jej mama zajdzie w ciążę.
Ewcia - Wto 29 Cze, 2004 21:12
Temat postu:
masz racje mroweczka, ale jesli nie byli zabezpiecznei to istniej duze prawdopodobieństwo
panienka_wierzba - Wto 29 Cze, 2004 21:35
Temat postu:
też kiedyś przyłapałam swoich rodzciów, nawet kilka razy, ale co z tego, z końcu są małżeństwem. Czasami jak próbuję zasnąć w soim pokoju to ehym słysze troszku to po prostu wychodze do toalety (bo mooi rozice mają koło niej pokój) i widze wtedy że mają zamknięte drzwi (gdyby nie były to bym im zamknęła) a potem wracam do siebie izamykam drzwi również u siebie, no trudno, w końcu mają taka samą potrzebę jak każdy inny normalny człwoiek.
Lavile - Sro 30 Cze, 2004 09:24
Temat postu:
Wcale nie az takie strasznie duze. Ile ludzi uprawia sex bez zabespieczenia i nie maja dzieci.
Ewcia - Sro 30 Cze, 2004 09:51
Temat postu:
A ilu ludzi raz sie nie zabezpieczy i własnie ten raz wpadnie...
ełe piotr - Sro 30 Cze, 2004 10:50
Temat postu:
trzeba uważać i tyle, poprostu trza kończyć nie w środku.
deg - Sob 03 Lip, 2004 23:32
Temat postu:
Smile
Ludzie dorośli uprawiają seks nie dlatego, że chcą mieć dzieci, lecz dla własnej przyjemności. Są tacy, którzy kochają się codziennie, są tacy, którzy wolą raz w miesiącu.
Naprawdę niewielu jest takich, którzy kochają się tylko po to, aby mieć dzieci.

Nie bójcie się - rodzicie pewnie znają zasady antykoncepcji i za 9 miesięcy nie urodzi się nowy domownik.

Rodzicie mają święte prawo do seksu i najlepiej jeśli domyślacie się, że właśnie się kochają - nie przeszkadzajcie im. Seks zwykle świadczy, że rodzicie się kochają, ufają sobie i dobrze im razem.

Dla Was może być to oczywiście krępujące - jednak seks nie jest niczym dziwnym w małżeństwie. I tak to przyjmijcie.

ełe piotr: Stosunek przerywany prowadzi wprost do zaburzeń seksualnych. A poza tym nie jest skuteczną metodą antykoncepcyjną.
sami10 - Nie 04 Lip, 2004 14:50
Temat postu:
ja byłam w gorszej sytuacji bo ja weszłam do pokoju rodziców i mój tata leżal z penisem za wierzchu

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group