Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - ........

Ewcia - Wto 29 Cze, 2004 20:10
Temat postu: ........
Nie wiem czy wszystko napisze zrozumiale, ale postaram sie...

Moja bardzo dobra koleżanka (nazwijmy ją 1) gdy jestesmy tylko we dwie jest dla mnie bardzo fajna - często wydaje mi ise ze to cos wiecej niz zwykłe koleżneństwo - mówimi sobie o wszytskim - mówiąc wprost - jesmy dla siebue wszystkim. Bardzo lubie z nia przebywac. Moja niby przyjaciółka (nazwijmy ją 2) najpierw nie lubiła 1 a 1 nie lubiłą jej. NIe chchiałam żeby tak było, chciałam zeby były koleżankiami. Z każdym dniem próbowałam przeonywac jedną do drugiej - z pozytywnym skutkiem . Wszystkie jestesmy bardzo dobrymi koleżankami, chyba nawet przyjaciółkami,ale............tylko wtedy gdy jestesmy "w parach". Bardzo lubie przebywac z 1, chyba nawet bardziej niz z 2, ale obydwie bardzo lubie. Wydaje mi sie ze mam nawet lepszy kontakt z 1 - ona tez twierdzi, ze woli byc ze mna niz z 2. Wszystko było by ok, gdyby nie to ze jak jestesmy w trójke, to ta 1 zachowuje sie jak bym była tylko jej taka najzwyklejsza koleznaka, a tamat druga jakby była jej przyjaciółka...

NIe wiem czy mnie zrozumeiliscie, mam nadzieje ze tak...
codi - Wto 29 Cze, 2004 20:15
Temat postu:
Pewnie ma jakiś powód że się tak zachowuje.
Najlepiej porozmawiaj z nią (z 1).
Ewcia - Sro 30 Cze, 2004 10:08
Temat postu:
próbowąłąm z nia gadac (1) ale ona twierdzi ze mi sie wydaje,a nawet jesli tak jest, to tylko dlatego ze z 2 przebywa mniej niz ze mna...Tylko ze ona wtedy jakby naprawde miała mnie głęboko gdzieś,....
Tisiana - Sro 30 Cze, 2004 10:10
Temat postu:
Ejaśnij jedynce i dwujce że chcesz aby były one obydwie twoimi przyjaciółkami...że chcecie tworzyć trio...spróbuj aby 1 i 2 poghadały ze sobą i się też zakolegowały...ja też tak miałam ale teraz mam dwie przyjaciółki i jest bardzo bardzo fajnie bo wszytsjkie się lubimy..
Anonymous - Sro 30 Cze, 2004 10:13
Temat postu:
Tisiana, moze ja niezrozumiale to napisałam, ale one sie lubia, problem jest zupełnie inny. Zanim odpowiesz na jakis post, przeczytaj go dokłądnie.
Mimo wszytsko dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam cieplutko
Ewcia - Sro 30 Cze, 2004 10:15
Temat postu:
Ten ostatni post był mój tylko zapomniałam sie zalogować
Tisiana - Czw 01 Lip, 2004 10:32
Temat postu: Re: ........
No wiec spróbuje jeszcze raz...

najpierw nie lubiła 1 a 1 nie lubiłą jej.
(Rzeczywiście nie lubiły sie na początku..chyba przeczytałam niedokładnie)

Więc problem jest w tym..żejedna z dziewczyn(1) zachowuje się inaczej przy drugiej...inaczej cię traktuje , o to chodzi?

Jeżeli tak to musisz ją zapytać czemu tak się zachowuje..i że ejsteś prawie pewna że ci się nie zdaje..a jeżeli ci się zdaje t powiedz aby zachowywała się trochę bardziej normalnie...znaczy siętak abyś nie miała takiego wrażenia...no cóż tu moze pomóc tylko rozmowa...

ee...Czy o to chodziło no ba już się chyba gubie...sorry za tamten post...ten neidokłądny...
Ewcia - Czw 01 Lip, 2004 16:22
Temat postu:
Dzieki za odpowiedz
Nio mniej wiecej o to chodziło
Musze z nia pogadac. Teraz wyjechała,a le jak wróci to koniecznie z nia pogadam. Napisała mi dzis sms-a ze chce ze mna o tym pogadac, bo juz chyba wie o co mi chodzi.
Mam andzieje ze sie wszystko wyajsni
Pozdrawiam cieplutko
Ewcia - Pią 02 Lip, 2004 16:51
Temat postu:
Jak mozesz....
jak mozesz tak mówić...
jestes beznadziejny i zupełnie pusty...
szkoda mi ciebie. Współczuje ci tego, ze jestes tak nie czuły.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group