Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Piersi (rozmiar)

Ewcia - Sro 30 Cze, 2004 20:39
Temat postu: Piersi (rozmiar)
Mam 15 lat rozmiar stanik 80-85 C. Czy jak na mój wiek to dobry rozmiar??
Dodam jeszcze za waze 56 kg i mam 171cm wzrostu
Anonymous - Sro 30 Cze, 2004 21:09
Temat postu:
sa ok ale
jesli ci przeszkadzaja lub sie nie podobaja
to moszesz nosic stanik pomniejszający
Ewcia - Sro 30 Cze, 2004 21:18
Temat postu:
wiesz, tyko ze to nie konca wygodne...ale pomniejszac tez chyba nie bede, bo sie juz przywyczaiłam, a nie sa tez jakies ogromne to tylko C
mroweczka - Sro 30 Cze, 2004 21:46
Temat postu:
Ewcia, nie przejmuj się tak Wink Wszystko z Tobą w porządku! Większość dziewczyn w Twoim wieku nosi taki rozmiar stanika. Mr. Green Wink
Ełe Piotr-nie nabijaj bezsensownie postów.
Ewcia - Sro 30 Cze, 2004 21:57
Temat postu:
Nie przejmuje sie jakos bardzo, tak pytam by wiedziec...nio...

Pozdrawiam cieplutko
sami10 - Pią 09 Lip, 2004 18:47
Temat postu:
yhym no to nie jest mało ale jeżeli Cię to pocieszy to ja mam 43kg 169cm wzrostu i rozmiar stanika 75aa i 10 lat
Ewcia - Pon 09 Sie, 2004 21:56
Temat postu:
powtórze sie,ze mam rozmiar stanika 80-85 C. Gdy zaczeły rosnąc mi piersi bolały, to bło pare lat temu, od kilku dni znów bardoz mnie bolą. Czy one znów rosną??
mroweczka - Wto 10 Sie, 2004 14:56
Temat postu:
Mogą Cię boleć z wielu powodów np. od zwykłego uderzenia nawet,lub od napięcia przedmiesiączkowego...
Gościówa - Wto 10 Sie, 2004 16:43
Temat postu:
Każdy ma inny rozmiar piersi..twoje sa dośc spore ale to nie znaczy ze to źle! Mysle że skoro teraz mam już C to więcej Ci nie urosną a ból oznacza np. zbliżająca się miesiączke, albo poprostu się o cos uderzyłas? Jesli twoje piersi Ci tak bardzo przeszkadzają (ale wcale nie sa jakies ogromne!) To nos bielizne pomniejszająca piersi, albo bluzki odpowiedniego kroju które optycznie pomniejszaa biust..np. w pionowe paski.
_szyszka - Wto 10 Sie, 2004 17:06
Temat postu:
JA nie nosze stanika. Mam 11 lat 150 cm wzrostu a waże 36 czasami 35. A kiedy wy zaczełyście... ?
panienka_wierzba - Wto 10 Sie, 2004 17:09
Temat postu:
od początku 6kl. szkoły pdst. czyli jakieś dwa lata temu (teraz zacznę 2 kl. gimn.)
Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 20:13
Temat postu:
Twój biust nie jest wcale ogromny. Masz poprostu duże piersi (tylko duże, nie ogromne) i wg mnie odpowiednie do twojego wzrostu i wagi. Na pewne dziewczyny z klasy czy skądś tam Ci zazdroszczą takiego biustu i same by chciały taki mieć Wink
Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 20:16
Temat postu:
_szyszka napisał/a:
JA nie nosze stanika. Mam 11 lat 150 cm wzrostu a waże 36 czasami 35. A kiedy wy zaczełyście... ?

Noszenie stanika nie zależy od wieku, wzrostu i wagi. Zależy to od wielkości Twoich piersi. Np. gdy biegając odczuwasz dziwne uczucie w piersiach, a one tak latają w górę i w dół, to już możesz zacząć. Za to przy ich rozwoją ładnie się ukształtują i nie będą takie 'opadające'.
Blandzia - Sob 21 Sie, 2004 16:17
Temat postu:
Zgadzam sie z kleo! Po co komu stanik gdy ma male piersi lub nie ma ich wcale. Ja zaczelam w styczniu 2003, pasowal mi, byl ladny i chcialam sprobowac. No ale nie chcialam na chama stanika, a szczegulnie wsciekalo mnie gdy kumpele nosily utwardzane, za duze staniki i wygladaly chosby mialy wilki biust. po co komu za duzy stanik. Jak nie mialam biustu to na wf nic mi nie skakalo i nie bylo mi to potrezebne! Ale niektore kumpele ktore jeszcze nie maja biustu nosza topy, a nie o 3 rozmiary zawielkie staniki, i jest to o wiele lepsze! Jesli stanik jest niepotrzebny to po co wydawac na niego kase Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group