Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Powiedzcie mi ...
Anonymous - Czw 01 Lip, 2004 14:46
Temat postu: Powiedzcie mi ...
Powiedzcie mi jak się całuje z jezyczkiem to jedna osoba wkłada jezyk czy dwie.. wiem że to głupie... :=( ale pomóżcie.. chcę wiedzieć.. prosze o pomoc z góry dziękuję
ełe piotr - Czw 01 Lip, 2004 14:47
Temat postu:
zastanów się, co by sie stało gdyby dwie osoby zaczęły wkładać?
Ewcia - Czw 01 Lip, 2004 16:25
Temat postu:
jedna na lewo a druga na prawo
Jak miałam pzryjamnosc sie całowac to jakos tak samo wsyztsko naturalnie poszło...
Pozdarwiam cieplutko
Anonymous - Sob 31 Lip, 2004 23:19
Temat postu:
tego sie nie da tak opisać to musi być impuls zobaczysz sama jak zaczniesz sie całować to pujdzie samo intuicja ci powie co masz robić przysiegam ja tez miaąłm takire obawy ale to po prostu sie stalo :love5: było cudowne i jestem z moim misiekm do teraz :love7:
PuśQa - Nie 01 Sie, 2004 09:14
Temat postu:
Mi się wydaje , że dwie chociaż sama jeszcze tego niedoświadczyłam ale sie widziało
Gościówa - Nie 01 Sie, 2004 12:00
Temat postu:
Dwie osoby wkładają język tylko nie naraz ale tak na przemian..zresztą kiedy będziesz się całował z jakomś dziewczyną intuicja ci podpowie co masz robić. Zwykle wszyscy sie denerwuja przed pierwszym pocałunkiem ale nie ma czego...najczesciej wszystko idzie gładko i wychodzi dobrze
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 17:02
Temat postu: ...
jeśli się na serio kogoś kocha to pocałunek powinien być długi, namiętny i samo powinno to jakoś wyjść ale tak odpowiadając na pytanie to można kilkoma sposobami się całować z języczkiem np. dwie osoby wkładają i liżą swoje języki a można też że sobie liżą tylko usta , na to jest 1000 sposobów!!!!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group