Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - pppooommmooocccyyy

Anonymous - Nie 04 Lip, 2004 13:46
Temat postu: pppooommmooocccyyy
Cześć!!
Oto mój problem:
Gdy byłam z tatą na jagodach w lesie to poszłam zrobić pisiu za drzewo, a na majtkach zauważyłam czerwone plamy. Pomyślałam sobie że to moja pierwsza miesiączka, ale zaniepokojiło mnie to że ta "miesiączka" trwała tylko 5 minut. Czy to jest możliwe ???
Jak to można wytłumaczyć ???A może to wogóle nie była miesiączka co??Dlaczego krwawienie było takie krótkie ??Proszę o pomoc
Anonymous - Nie 04 Lip, 2004 14:00
Temat postu:
Deg a może Ty mi pomożesz??:(
sami10 - Nie 04 Lip, 2004 14:11
Temat postu:
w chyba wszyscy jesteście pijani ona potrzebuje pomocy a wy jakies tam jagody na majtakch : to równiez zależy od tego ile masz lat na forum też był taki temat i dziewczyna powiedziała że kilka miesięcy potem dostała okres (nie na tym forum) myślę że ci pomogłam
słoneczko - Nie 04 Lip, 2004 14:36
Temat postu:
właśnie to zależy ile ty masz latek.być moze to był "przedsmak" miesiączki.
Anonymous - Nie 04 Lip, 2004 20:30
Temat postu:
mam prawie 15 lat !!!
słoneczko - Pon 05 Lip, 2004 09:20
Temat postu:
być moze wkrótce dostaniesz miesiączke.ale moze to być tylko takie plamienie które np. u mnie (choć już mam okres) występuje w połowie cyklu (w czasie owulacji).masz już 15 latek więc to moze być oznaka że na drugi m-c dostaniesz już .
lilijka - Pon 05 Lip, 2004 17:01
Temat postu: Tak
To możliwe! przeciesz miesiączke ma sie przewaznie od 3-7 dni
deg - Sob 10 Lip, 2004 22:19
Temat postu:
Poszukaj dobrze na tym forum - wiele już o tym pisaliśmy.
Takie "plamienie" to zwykle jeden z pierwszych objawów pierwszej miesiączki.
Pierwsza miesiączka może pojawić się kilka tygodni po tym plameniu lub nawet... za pół roku. Jeszcze raz namawiam Cię do zaglądnięcia do starszych tematów na forum.
Anonymous - Nie 11 Lip, 2004 10:17
Temat postu:
A każda dziewczyna ma coś takiego ? Buech... bo z tego co wiem moje koleżankie tego nie miały...

PS. Ile można czekać na miesiaczke ?! : /// wykonczy mnie ta obawa ze np. majac biale spodnie (nie majac jeszcze pierwszej) stanie sie buuuum i one na pupie (no przesiaknie) zrobia sie czerwone/bordowe/brudne ! A najgorsze jest to co stalo sie ostatnio... (moze nie na temat, ale co tam :P). Bylam z mlodsza kuzynka na festynie. (ona ma 6 lat :P). I rozmawialam z fajnymi chlopcami i kolezankami. I dalam kuzynce torebke, bo chciala ponosic. I po chwili przyszla z czyms zielonym w rece (taka mam podpaske schowana, na wszelki wypadek). I co zrobila ?! Obciach : /// podeszla do najfajniejszego chlopaka i cos takiego: "wiesz moze co to ? bo **** (ja :P) miala to w torebce... i do tego jeszcze to (i pokazala mu moje zapasowe majtki + wkladka). boshe : ///
Gościówa - Nie 11 Lip, 2004 14:56
Temat postu:
Nie martw sie tez tak miałam...około dwa tygpdnie przed miesiączką miewałam czasem czerwonawe lub brązowanwe plamy na majtkach ...nie była to miesiączka ale jej wiastun. U każdego jest inaczej ale myśle że jak poczekasz około miesiąc to pajawi się miesićzka..nie spiesz się tak...jak ją dostaniesz to zobaczysz ze to wcale nie jest takie fajne :/
Anonymous - Pon 12 Lip, 2004 13:20
Temat postu:
dzieki ze ni Goścówo pomogłaś naprawdę dziekuję:)
Naomi - Pon 12 Lip, 2004 14:03
Temat postu:
To się nazywa zakrzepki młodzieńcze czy jakoś tak. Moja koleżanka też to miała...
Anonymous - Nie 25 Lip, 2004 14:05
Temat postu:
wiecie co !!!To jednak był przedsmak miesiączki bo wczoraj właśnie dostałam pierwszą aż mi przecieka :(:(:(:((:
Anonymous - Nie 25 Lip, 2004 14:06
Temat postu:
a od tego czasu na jagodach mineło 21 dni więc chyba dobrze no nie??
Luna - Nie 25 Lip, 2004 14:36
Temat postu:
mysle ze tak teraz juz o nic chyba nie musisz sie martwic
_grzeszczulka_ - Sro 28 Lip, 2004 20:50
Temat postu:
nie ma sie co martwić (chyba Very Happy ) Też tak kiedys miałam Wink I nadal nie mam okresu. Tak czasem bywa... Rolling Eyes
Anonymous - Pon 02 Sie, 2004 17:37
Temat postu: ...
Nie znam się na tym ale to chyba powiadomienie że miesiączka się zbliża Question
Nastka-11 - Wto 03 Sie, 2004 11:47
Temat postu:
Luna napisał/a:
mysle ze tak teraz juz o nic chyba nie musisz sie martwic
też tak sądze
Anonymous - Czw 12 Sie, 2004 23:59
Temat postu:
może poprostu usiadłas w te jagody i je rozgniotłaś na majtkach i stąd te plamki hehehehehe:)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group