Ewcia napisał/a: |
Rozmawiałam ostatnio z moim najlepszym przyjacielem o chłopcach. A własciwie o punkci widzenia chłopców. Jednym z wątków był ubió dziewczyn. Zapytał mnie "jak myslisz, kiedy jestes najatrakcyjniejsza dla chłopaka - chodzi mi o ubiór" Mojemu przyjacielowi bardzo podobała sie moja odpowiedz. Na razie jej Wam nie zaprezentuje.
Chchiałabym aby dziwczyny odpowidziały mi na to pytanie - "jak myslisz, kiedy jestes najatrakcyjniejsza dla chłopaka - chodzi mi o ubiór". Chciałabym poznac Wasza odpowiedz i porównac ją z moją. Być może wiele z Was nie ma takiego szczęscia i nie ma przyjaciela - płci męskiej- z którym moze o wszystkim pogadac. W tej kwestii całkowicie sie zgadzalismy, a jetem ciekawa czy on zgodizłby sie z Wasza odopowiedzia. Czekam na Wasze posty własnie z odpowiedzia na to pytanie Z góry dziekuje POZDRAWIAM CIEPLUTKO |
Femme Fatale napisał/a: |
Czyli to chyba oczywiste, że wolą kiedy dziewczyna jest ubrana w mini, kozaczki i jakąś gorsetową bluzkę, nie zwracając jednak uwagi na to, że wygląda jakby wybierała się pod lampę, a nie na randkę ![]() |
Tavion napisał/a: | ||
Droga Femme Fatale, nie używaj porównań, które nie są odpowiednie do tematu ---> jak być atrakcyjną, to według ciebie wystroić się jak pod latarnię? ![]() ![]() ![]() Zastanów się nad tym ![]() Pozdrowienia ![]() |
Gościówa napisał/a: |
W podstawówce miałam takich kolegów w klasie co zabijali koty i chomiki...okropne..wiem..no ale cóz...zdarzaja sie ludzie których to nierusza..ale to jest wg. mnie nienormalne. |
d098 napisał/a: |
Dziewczyny kategorycznie się oburzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jest feminizm rasizm subiektywizm i wszystko co najgorsze ![]() Cały czas nas obrażacie może tak byście powiedziały o drugiej części chłopaków albo podyskutowały na temat bab które nie raz przeganieją chłopaków w "wyczyach" hmm... To prawda że lubimy dziewczyny w obcisłych ciuchach ale jagby wam się nie podobało to że nam to się podoba to byście się tak nie ubierały ![]() ![]() Gorzej urazić mnie mojej płci nie mogłyście ![]() ![]() ![]() |
Shaleniec napisał/a: |
no coz , moj byly chlopak (zerwalam z nim neistety zaledwie kilka dni temu... =( ) niemal zabranial mi nakaldac mini =P albo jakis bardoz obcisle rzeczy. chyba, ze tyle przy nim.. ot, tkai strasznie zazdrosny byl, ze mu dzialalo na nerwy, ze ktos inny oprocz niego moze mnie podziwiac. =P czasami to byl denerwujace, czasmai slodkie.. ![]() |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
Faktycznie....
Jestem inny.... Wszyscy mi to mówią.... U jednych to zaleta, u innych wada.... Abbil natomiast oznacza ni mniej, ni więcej, a "przyjaciel" w języku czarnych elfów oraz krasnoludów. |
Cytat: |
Tak samo jak u mnie.... No ale są ludzie i parapety..... |
Cytat: |
Ogólnie sex jest do życia niepotrzebny |
Tsej napisał/a: |
jak sobie chcecie..ja tam lubie sie poslinić do dorodnych samiczek ![]() |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
W jakim sensie Himi zenujace? Nabijanie postow czy przez nazywanie suczek samiczkami? Bo post taki dwuznaczny ![]() |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Hehe tacy ludzie ktorzy mowia ze stronia od patrzenia na panienki i wlochatych mysli najciesciej marszcza freda ![]() |
Shaleniec napisał/a: |
kazdy chlopak w danym wieku tak robi, wiec po co tu gadac |