panienka_wierzba napisał/a: |
spytaj się księdza/siostry/katecheta/katechetki na religii bądź w czasie spowiedzi w kościele, i spytaj czy to grzech.. odpowiedź cie zdziwi jeżeli nam nie wierzysz |
taki jeden napisał/a: |
Ok sex to grzech ale gdyby wasi rodzice i wszyscy ludzie na ziemi tego nie robili to skąd brali by się następni ludzie ??!!(...) |
Dexter napisał/a: | ||
Według kościoła seks przedmałżeński to grzech. |
Anonymous napisał/a: | ||||||
B Z D U R A !! Kosciol nie uwaza ze sex w malzenstwie jest grzechem ! Przeciez sam Kosciol wydaje poradniki o "naturalnym planowaniu rodziny". |
Anonymous napisał/a: | ||||||||||
To cos katechetka pomylila. Mozesz mi wierzyc - sex w malzenstwie jest nawet wskazany |
Anonymous napisał/a: |
Na pewno ?
cytuje: // Według kościoła grzechem jest nietylko seks przedmałżeński ale kazdy stosunek wykonywany dla przyjemności. Kościół uwaza ze seks powinno sie uprawiac tylko wtedy kieddy chce się począc dziecko. // |
Aren napisał/a: |
Według mnie to grzech ale... przecież bóg też to wymyślił ![]() |
Michaś napisał/a: |
heh jak by to powiedziec zeby nikogo nie urazic ... bog jest wymyslem ludzi ktozy czuli sie samotni we wrzechswiecie ... bo niby dlaczego kazda rasa ma innego boga ?? i dlaczego tylko nasz jest tym "jedynym" ... a Darvin opierał sie na faktach |
d098 napisał/a: |
(ciach,ciach,ciach! Jak Mrówka moderuje,to się przekleństw NIE TOLERUJE!)
nie mam ochoty z wami gadać a szczególnie że jestem na wakacjach i nie mam prawie neta więc nie będe na was tracił czasu |
Czerwony Miś napisał/a: |
Następna sprawa: Kościół mówi że człowiek pochodzi od Adama i Ewy, to skąd do K**** jasnej (![]() ![]() |