Dzieci OnLine

Zwierzęta - ankieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous - Sob 10 Lip, 2004 20:29
Temat postu: ankieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlaczego kochacie zwierzaki? :love6:
lilijka - Pon 12 Lip, 2004 13:20
Temat postu: Bo...
zwierzątka są słodziutkie, ja niewiem co by było na tym świecie jak by nie było zwięrząt Sad
mroweczka - Czw 15 Lip, 2004 22:03
Temat postu:
Po prostu...BO TAK. Zwierzęta to przyjaciele,czasami lepsi niz ludzie. Mój pies zawsze widzi,kiedy mi smutno,pociesza mnie,bawi się ze mną. Nie jest zabawką-żyje,czuje. Kocham go on mnie też,czuję to. On nigdy mnie nie zdradzi,nie wyśmieje mnie,nie wygada mojej tajemnicy(to chyba oczywiste Wink ). Szkoda,że nie może mówić bo chętnie bym sobie z nim porozmawiałaWink
Iśka - Sob 17 Lip, 2004 17:41
Temat postu:
Zgadzam się z Mróweczką... pies ( i inne zwierzaki też) to zdecydowanie najlepszy przyjaciel. Ja z moją suczką jesteśmy ze sobą strasznie związane... nie wiem co zrobię jak kiedyś zdechnie (narazie ma 8 miesięcy, więc o tym zanadto nie myślę, ale kiedyś nadejdzie to napewno). Mogę powiedzieć jej wszystki ! Wink A ona patrzy na mnie tak jakby wszystko wiedziała ! No i jeszcze lubię się nią zajmować, czesać ją, bawić się z nią, wyprowadzać na spacery, dawać jej jeść... wiem, że jest ode mnie całkowicie zależna... To tak jakbym miała dziecko. Love No i mówię na nią "moja mała córeczka" Wink biggrin
panienka_wierzba - Sob 17 Lip, 2004 18:08
Temat postu:
ja kocham zwierzaczki za ich przywiązanie do ludzi, i za to ze po prostu są.. sama miałam dwa psy z którymi byłam bardzo zzyta (jednak z tym pierwszym byłam bardziej) strasznie rozpaczałam po utracie obydwu, pierwszy zdechł mając niecałe 3 lata drugi miał nicałe 2 ==( okropnie....
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 17:55
Temat postu: ...
Bo są piekne, słodkie, milutkie, można się znimi bawić... Najbardziej Love KOCHAM Love koty tylko dlaczego tak szybko umierają?!?!?!?!?!?!?!?!? Sad
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 11:00
Temat postu:
Kocham zwierzęta, bo nie są ludźmi, nie wyrządzają krzywdy bez powodu, nie niszczą przyrody... i są wierne
Blandzia - Sob 07 Sie, 2004 09:30
Temat postu:
Za to ze sa.
Psiara - Sob 25 Wrz, 2004 19:30
Temat postu:
Tylko zwierzeta obdarzaja nas prawdziwa miloscia. Robia dla nas tak wiele, szkoda tylko, ze niewiele ludzi potrafi to docenic. Od zierzat mozemy tyle sie nauczyc. Exclamation
Naomi - Nie 26 Wrz, 2004 13:06
Temat postu:
Moją miłość do zwierząt wzmaga to, że ich nie mam(no może tylko rybki).
Dużo o nich wiem, czytam (głównie psy i koty). Zawsze chciałam mieć czworonoga...
Kocham je za to, że są przedewszystkim wierne. Nie tak jak niektórzy ludzie...
zazulita - Czw 30 Wrz, 2004 21:24
Temat postu:
Kocham zwierzęta za to, że są strasznie miłe i bardzo ładne Very Happy Very Happy Very Happy
Nikita - Sob 16 Paź, 2004 09:35
Temat postu:
Nie wyobrażam sobie naszej planety bez zwierząt!
Mój pies np. bardziej mnie zrozumie niz moja przyjaciółka. Poda łapę , można się do niego przytulić , pobawić , wyjść na spacer -- kocham go za to że JEST. Love Razz I nie ważne czy jest ładny czy brzydki - zawsze go będę kochać. Love

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group