Dzieci OnLine

O Forum - Spam

yenk - Nie 11 Lip, 2004 10:44
Temat postu: Spam
Zgłaszam skargę na użytkownika Nina_006. Powód? Wysyłanie spamu via PW. Dowody? Prosze bardzo: http://www.janika.net/~sebaput/screenq.jpg
Nikita - Nie 11 Lip, 2004 13:11
Temat postu:
Zabijcie mnie ,uduście ,wyżućcie z forum, i tak życie mi nie miłe
Kinga - Nie 11 Lip, 2004 13:14
Temat postu:
Cze
Nina Shocked ?
Eee ... a czy wszyscy takie wiadomosci dostają
Swoją drogą forum codiego jest identyczne ... no takie samo jak to :/
opisy działów itd :/
Nikita - Nie 11 Lip, 2004 13:25
Temat postu:
Dostało 10 osob okolo...
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie
Kinga - Nie 11 Lip, 2004 13:26
Temat postu:
Cze
Qrcze no ja nie wiem czy to jest tak poważny problem żeby zaraz skargi czy cos :/
Nina a co sie stało ... widze ze masz jakies problemy chyba ?
Nikita - Nie 11 Lip, 2004 13:29
Temat postu:
Mam...i będę musiała na bardzo długi czas rozłączyć się z Wami... ,chyba na zawsze...Będzie mi Was brakować...
Kinga - Nie 11 Lip, 2004 13:33
Temat postu:
Cze
Dlaczego ?
Nikita - Nie 11 Lip, 2004 13:39
Temat postu:
Cze,
Dowiedzialam się tego dzisiaj...Wyjeżdźam w sierpniu na operację do Niemiec.......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Kinga - Nie 11 Lip, 2004 13:42
Temat postu:
Cze
Jaką operacje ?
To we wresniu wrocisz ?
Nikita - Nie 11 Lip, 2004 13:56
Temat postu:
Na moją siódmą operacje , tylko ze ona będzie cięższa od tamtych i nie mogą ją wykonać w Polsce.
We wrześniu? Wątpię...Po operacji będę miała długo z arę miesięcy rehabilitację.
Nie wiem co będzie ze szkolą , z kim tam pojadę , moi rodzice nie mogą się zwolnić z pracy... Crying or Very sad
yenk - Nie 11 Lip, 2004 17:41
Temat postu:
Kinga - przyjemnością nie jest odbieranie spamu, ale chyba sama tego nie doświadczasz. Ze spamem należy walczyć, a nie ignorować. Kiedyś dostawałem ok 20 emaili dziennie, spamu. Wszystko ignorowałem i leciało do kosza. Teraz nie mam tego problemu.
Nie jestem stałym bywalcem tego forum, kiedyś spędzałem tu trochę czasu. Nie pozwolę sobie na wysyłanie mi jakichkolwiek niezamówionych informacji.
Kinga - Nie 11 Lip, 2004 18:56
Temat postu:
Cze
Doświadczam ... żebyś wiedział
Nie musisz sie tak na mnie wkurzac ...
ZResztą to nie jest moja sprawa :/
Mała - Nie 11 Lip, 2004 22:01
Temat postu:
http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?p=34504#34504
Anonymous - Sro 21 Lip, 2004 00:22
Temat postu:
To wy chyba nie wiecie co to spam ---------> http://board.freeweb.pl/subjects.php?board_id=6086&division=9758
Luna - Sro 21 Lip, 2004 17:54
Temat postu:
Mi kiedyś ciągle na maila przychodzilo jakies 60 maili dziennie z jakimis zalacznikami (oczywiscie ich nie otwieralam) i krotkimi wiadomosciami np. znam twoje haslo(tyle ze po ang.) wkurzylam sie i zmienilam konto i do tej pory mam spokoj ;]
Kania - Sro 21 Lip, 2004 18:49
Temat postu:
UUUUU ja też coś takiego dostałam ty le że takie teksty spamujesz znam twoje dane i zrobiłam to co Luna i mam spokuj Wink
Luna - Sro 21 Lip, 2004 19:06
Temat postu:
W poczcie Grzeszczulki (opowiadala mi kiedys) w jakies kilkanascie minut przyszlo jej 400 maili o tej samej tresci. I tak co chwilę jej sie dzialo ale pozniej juz nie chyba nie...
Kania - Sro 21 Lip, 2004 19:08
Temat postu:
Niezle, a grzeszczulka to twoja kumpela zklasy??
_grzeszczulka_ - Czw 22 Lip, 2004 09:50
Temat postu:
nie, bo zablokowałam tego debila, ale pamietam, oszałamiająca ilość tych debilnych maili Mad

ps. 4 Kania

Tak, jestesmy z tego samego miasta, z tej samej ulicy i z tej samej klasy Very Happy no etraz już nie.
EU07 - Wto 26 Paź, 2004 14:00
Temat postu:
Przyczyną takich maili jest podawanie gdzieś w necie swojego maila Smile Np. przy wpisywaniu się do księgi gości, itp. Jest na to jedna rada - podawać swój mail w formie np. janek@WYTNIJTO.onet.pl Jak ktoś będzie mial sprawę to oczywiście to usunie co trzeba, za to programy rozsylajace spam będą wysylac pod ten (nieistniejacy) adres...biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group