Dzieci OnLine

O Forum - http://www.codiforum.dog.pl/

Mała - Nie 11 Lip, 2004 21:54
Temat postu: http://www.codiforum.dog.pl/
Tak sobie luknełam, - dostałam wiadomość z reklamą tego fora. Patrze, włączam - przecież to FORUM AGI, ale przecież adres inny... TOTALNY PLAGIAT. Ludzie jesteście ślepi?
Przykład :
Dział na stronie Agi: Problemy! Ostatni Post: Ciąża ;(
Problemy związane ze szkołą takie jak przemoc wśród rówieśników, poniżanie, zawieszanie w prawach ucznia, nie wydawanie świadectw, opłaty za świadectwa...
Moderatorzy deg, MaciekO

Dział na forum codi :
Problemy
Problemy związane ze szkołą takie jak przemoc wśród rówieśników, poniżanie, zawieszanie w prawach ucznia, nie wydawanie świadectw, opłaty za świadectwa...
Moderator Nina_006

Różnią się tylko Moderatorami.
Ale to nic.
Jest też forum Trudne pytania i wszystkie działy i opisy jak i u AGI.
Tutaj mamy ODPOWIEDZIALNYCH i DOROSŁYCH moderatorów do Forum trudne pytania. A tam? : Codi, Nina_006 " Przepraszam, ale one mogą tylko zaszkodzić a nie pomóc. Po co robić PLAGIAT? Taka sprawa na dobrą sprawę może trafić do sądu, jeśli Adze się by tylko zachciało...
O jeszcze jeden przykład Plabgiatu (wszystsko jest zgapione., ja pokazuje te dobitne)
Dział ROZRYWKA:
Nastolatki na luzie Ostatni Post: Moj maly HP
To chyba najpiękniejszy okres w życiu. ..." - wszystko napisane jak u agi... WSZYSTKO
Pozdrawiam szanowną nine i codi. i POWODZENIA - oby tak dalej Neutral
lilijka - Nie 11 Lip, 2004 21:59
Temat postu: ...
Też dostałam tą samą wiadomośc, i też sie bardzo zdziwilam...LUDZIE ZRÓBCIE COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mała - Nie 11 Lip, 2004 22:01
Temat postu:
Tu aga lub deg musi zadziałać - nie my.
Ale wy naprawdę tego nie szczajiliście:?
Anonymous - Nie 11 Lip, 2004 22:48
Temat postu:
To Kamix, pisalem Adze o tym na gg, ale coz zrobic takiemu dzieciakowi ktory sie tlumaczy ze jest jeszcze dzieckiem, nie rozumiem wiedzialem z Dexterem o tym forum, juz jakies 2 tyg. temu prosilismy go aby to usunal ale on swoje :roll: tez sie wkurzylem :evil:
Mała - Nie 11 Lip, 2004 23:55
Temat postu:
no to niech aga zagrozi sprawą w sądzie. ej no aga jest już dość oficjalnym serwisem - tzn strona agi. Dziecionline.pl i ma prawo do nawet sprawy w sądze. co z tego ze jest dzieckiem ta codi czy kto to? to nic nieznaczy!!!!!!!
Nikita - Pon 12 Lip, 2004 11:59
Temat postu:
Jak mowicie forum codiego jest bardzo podobne do DZIECI-ONLINE , ale różne pytania kierujcie do niego , ale nie do mnie. Bo ja go przez pewien czas tylko zastępuje , bo on wyjechał na wakacje. To jest jego pierwsze forum , i on nie miał pomysłu jak go zorbić , więc" skopiował " je od DZIECI.ONLINE. Nie był to dobry pomysł... bo gdyby zrobił swoje , wlasne , oryginalne forum i nie ważne czy byłoby fajne czy mniej fajne ale byłoby jego , wlasne , a nie odgapione od innych...
No ale ja nie mam tu nic do powiedzenia , bo on tam rządzi...
Mała - Pon 12 Lip, 2004 12:05
Temat postu:
jak znasz haslo, to badz uczciwa i je skasuj, tyle.
Nikita - Pon 12 Lip, 2004 12:16
Temat postu:
Niestety nie znam hasla... Jak codi wróci musi tą sprawę wyjaśnic.
ToJa - Pon 12 Lip, 2004 20:29
Temat postu:
Nina_006 codi aa pewno nie wyjaśni tego tutaj. Ma bana.
Nina_006 za pomoc dla codego na jego forum również powinna dostać bana tutaj. Poczekamy jednak i zobaczymy czy zrozumie, co zrobiła. Jeśli nadal będzie współpracować z codim to doczeka się.
Co do sądu... Nie warto zawracać sobie głowy gówniarzem, który nie ma honoru. Nina_006 powiedz mu jednak, że tu są również dorośli. Jeśli będzie zamieszczał ich posty bez ich zgody u siebie to może narobić sobie i rodzicom kłopotów. Zresztą to dotyczy nie tylko postów dorosłych, ale każdego z Was.
Iśka - Pon 12 Lip, 2004 22:53
Temat postu:
No tak... a propo forum Codiego... Już kilka razy mówiłam mu, żeby je zmienił... nawet dawałam mu SWOJE pomysły na inne nazwy działów, jak gadałam z nim na GG. Ale on... chyba nie chciał ich zmieniać ! Podałam mu inną nazwę do znacznej większości (nie wiedziałam tylko jak zmienić "trudne pytania") a on pozmieniał zaledwie 3 Sad ... No cóż, doigrał się, i wcale mi go nie żal ...
Kinga - Wto 13 Lip, 2004 17:31
Temat postu:
Cze
Ja tez pisałam o tym i mowiłam paru osobą
Swoją drogą Codi to rzeczywiscie nie ma honoru ... grr n00b :/
deg - Sob 17 Lip, 2004 01:01
Temat postu:
Chłopak zachował się jak kawał chama - nie miał własnego pomysłu, więc skopiował pomysł ToJa.

Ze swojego doświadczenia wiem, że takie zachowania weryfikuje życie. Jego forum nie ma szans przeżycia na dłuższą metę. Za rok nie będzie istniało. Założymy się? Smile. Sąd tu niepotrzebny.

Mała: Ja chyba jestem jedynym dorosłym administratorem.
Anonymous - Sob 17 Lip, 2004 08:08
Temat postu:
Oto post na tamtym fotum który nazywa się rozreklamójcie nasze forum:
Nina__006 napisał/a:
Narazie jest nas na tym forum 14 , ale 7 z 14 osób nie napisało ani jednego posta. Jeśli chcemy aby to forum odwiedzało coraz więcej osób musimy je zareklamować. Nie jest to zbyt trudne , bo wystarczy np. do koleżanki lub kolegi wysłać tego typu wiadomość -- "
http://www.codiforum.dog.pl -- To super forum. Wejdź a nie pożałujesz! Serdecznie Zapraszam! " I tyle...Ale nie reklamujcie forum na jakiś czatach , bo zobaczycie , że przyjdą same osoby * nie wyrażaj się *.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania PISZCIE!
A Jedna z dziewczyn napisała:
[quote"ShiFteR"] Cytat:
Macie jakieś jeszcze pomysły oprócz reklamowania naszego forum wysylajac wiadomosci do kolegów lub kolezanek przez GG ?? ??

spam na maila Twisted Evil [/quote]

I czego to dowodzi? Że to rozreklamowanie zaczeło się od niny. A potem jako żę nina jest naszą użytkowniczką wysłała malie pośród niektórych użytkowników. I mam taką myśl że Nina też uczestiniczła w tym zpisaniu z naszego Forum na ich forum :
Opisów i Różnych działów.
Nie wiem jak wy sądzicie ale ja tak.
Mała - Sob 17 Lip, 2004 09:35
Temat postu:
Weruś... dobrze kombinujesz...
Dexter - Sob 17 Lip, 2004 14:52
Temat postu:
A ja się głupio czuję bo codi mi się o wszystko wypytywał jak założyć forum phpBB dzięki mnie to mu się udało :-/ ale nawet nie przypuszczałem że jak już dopnie swego to skopiuje wszystko stąd Sad Kamix mu mówił żeby nie robił wszystkiego takiego samego ale on to zlekceważył. Podobna sytuacja była z Michałem (były user tego fora) ktoś mu założył forum a on też wszystko skopiował stąd nawet nie które posty przepisywał i został stad wykopany później jeszcze się wszystkim odgrażał.

Teraz mam nauczkę żeby uważać komu pomagam Rolling Eyes
Kamix - Czw 22 Lip, 2004 09:50
Temat postu:
Dexter nie masz za co sie obwiniac, ty miales dobre intencje. Wink
Ja to wiem i wiedza inni ktorzy Cie znaja.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group