PRZYJA¬Ń MIŁO¦Ć - Dziewczyny kuba12 - Sro 14 Lip, 2004 10:39 Temat postu: Dziewczyny
Mam 2 dziewczyny niwiem któr± wybrać.Jedna mnie kiedy¶ zdradzała ale powrócili¶my a z drug± chodze tylko 2 tyg. któr± wybrać? Anonymous - Sro 14 Lip, 2004 12:46 Temat postu: ...
no jak najszybciej musisz sie zdecydowac ktora wolisz! bo jak one dowiedza sie o tej drugiej to mozesz zostac sam! a tego chyba nie chcesz:] zastanow sie z ktora lepiej ci sie spedza czas, z ktora sie lepiej rozmawia, do ktorej cos czujesz i ktora ci sie bardziej podoba! i zobaczysz ktora jest lepsza Malvina - Sro 28 Lip, 2004 10:37 Temat postu:
Oj Kuba ... Ja bym wybrała ( jako chlopak ) t± ktora cie nie zdradzała ... ale przeciez to Twoja decyzja ! Sam która jest Ci blizsza ... Życze powodzenia Anonymous - Sro 28 Lip, 2004 11:02 Temat postu:
Po pierwsze zacznijmy od tego jak± ty zdradę masz na my¶li. Czy zwi±zała się z innym, czy się z nim przespała... Oj chłopak, precyzuj pytania. angel of berlin - Czw 29 Lip, 2004 21:17 Temat postu: Re: Dziewczyny
kuba12 napisał/a:
Mam 2 dziewczyny niwiem któr± wybrać.Jedna mnie kiedy¶ zdradzała ale powrócili¶my a z drug± chodze tylko 2 tyg. któr± wybrać?
t± drug± mroweczka - Nie 01 Sie, 2004 22:41 Temat postu:
Co¶ mam dziwne przeczucie,że kto¶ tym tematem sobie jaja robi...Masz 12 lat, 2 dziewczyny,jedna Cię ZDRADZIŁA W jaki sposób? Ty człowieku jeste¶ jaki¶ niepoważny maj±c dwie dziewczyny naraz! Anonymous - Pon 02 Sie, 2004 18:17 Temat postu: ...
hhhmmmmmmm... Wybierz delikatn± czuła i żeby ci było z ni± dobrze cichutka - Wto 03 Sie, 2004 13:27 Temat postu:
Wybierz t± dziewczynę z któr± ci się lepiej gada, spędza czas i której jeste¶ bardziej pewny że możecie sobie nawzjem ufać i mieć w sobie oparcie.
Ale sam fakt że masz 2 dziewczyny na raz nie jest zbyt dobry, no bo jak już wybierzesz z któr± chcesz być to niestety zdradziłe¶ j± w pewnym sensie z t± drug±... Jeżeli one o tym nie wiedza to dobrze, ale jak się skapn± to może być krucho i możesz zostać na lodzie - obie mog± cie nie chcieć. Zreszt± zastanów się jak ty by¶ się czuł gdyby twoja dziewczyna chodziła z tob± i jakim¶ innym kolesiem.. To nie jest fair więc załatw to jak najszybciej. cichutka - Wto 03 Sie, 2004 13:30 Temat postu:
aha i bierz też to pod uwagę że na tej pierwszej już raz się przejechałe¶... więc to też jaka¶ wskazówka, dokładnie zastanów się czy sytuacja nie będzie sie powtarzać je¶li j± wybierzesz. Moim zdaniem chyba lepiej by było wzi±¶ć ta drug±, ale to zależy jeszcze od tego z któr± lepiej sie dogadujesz anett130 - Czw 02 Wrz, 2004 17:26 Temat postu:
moim zdaniem wybież t± z któr± się dobrze porozumiewasz i która jest czuła!!! powodzenia aska - Czw 02 Wrz, 2004 17:59 Temat postu:
ZDRADA JEST OKROPNA I NIE MOŻNA JEJ WYBACZYĆ !!! więc chłopie wybierz t± drug± która nie zraniła by cię po raz drugi I¶ka - Czw 02 Wrz, 2004 21:25 Temat postu:
Wiesz co Ci chłopie powiem ?
NAJGORSZE co może zrobić chłopak dziewczynie to jest chodzenie NARAZ z ni± i jeszcze z inn±. Więc po pierwsze: WSTYD¬ SIE ! JAK MOGŁE¦ DOPU¦CIĆ DO TAKIEJ SYTUACJI !? Po drugie: wybierz szybko któr±¶... najlepiej t± która jest bliższa Twojemu sercu. A po trzecie: Co do tej co Cię zdradziła... to i TY j± zdradziłe¶... i nie tylko j±, t± 2 dziewczynę też ! aska - Pi± 03 Wrz, 2004 12:55 Temat postu:
zgadzam się z I¶k± tak jak ona napisała ... zdradziłe¶ jedn± i drug± !!! więc nie zasługujesz na żadn± !!! WSTYD¬ SIE BRUTALU !!!