Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - Jak wstawic napis do gifka ?

Anonymous - Czw 15 Lip, 2004 10:48
Temat postu: Jak wstawic napis do gifka ?
Chciałbym wstawic napis do gifka , ale nie umiem , czy znalazł by sie ktos taki uprzejmy , zeby mi pomoc .? Bardzo ładnie proze . :kwiat2:
Moj email pi9@wp.pl
Dexter - Czw 15 Lip, 2004 11:54
Temat postu:
Rozumiem że chcesz zrobić jaki¶ napis jako gif, do tego celu najlepszy będzie jaki¶ program graficzny lub od razu program do robienia gifów w którym posklejasz wszystkie kawałki i zrobisz gifa, tutaj masz kilka przydatnych programów (wersje trial i freeware) http://www.webinside.pl/pliki/4

A to jak zrobić to może kto¶ będzie taki dobry i ci wytłumaczy Smile
Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 12:23
Temat postu: ...
ja też z tego skorzystam Smile
Malvina - Sro 11 Sie, 2004 12:35
Temat postu:
Fajna strona z tymi programami ;p Przyda mi sie biggrin . Własnie ... moze znajdzie sie ktos tak dobry i wytłumaczy jak sie to robi ?:]
adam(o)_1991 - Pon 29 Lis, 2004 12:24
Temat postu:
a mi się wydaje że chodzi o to że jak najedziesz na gifa to jaki¶ napis,to wtedy takie co¶:
jakistekst to kod będzie taki:
Cytat:
jakistekst

<font color="red">PROBA KOLORU TEKSTU</font>[/b]
Dexter - Pon 29 Lis, 2004 16:51
Temat postu:
adam(o)_1991 napisał/a:
a mi się wydaje że chodzi o to że jak najedziesz na gifa to jaki¶ napis,to wtedy takie co¶:
jakistekst to kod będzie taki:
Cytat:
jakistekst

PROBA KOLORU TEKSTU[/b]

Szczerze? Nic z tego nie rozumiem.
adam(o)_1991 - Wto 30 Lis, 2004 09:22
Temat postu:
heh tak wyszlo,napisze bez tego < i tego >
img src="obrazek.jpg"alt="jakistekst" efekt jest taki że np. komu¶ nie wczyta obrazka bo ma wolnego neta to widzi napis jakistekst albo jak najedzie myh± na obrazek to ma podpowiedĽ jakistekst ,czaisz?
Dexter - Wto 30 Lis, 2004 13:54
Temat postu:
adam(o)_1991 napisał/a:
heh tak wyszlo,napisze bez tego < i tego >
img src="obrazek.jpg"alt="jakistekst" efekt jest taki że np. komu¶ nie wczyta obrazka bo ma wolnego neta to widzi napis jakistekst albo jak najedzie myh± na obrazek to ma podpowiedĽ jakistekst ,czaisz?

Czaje, ale po przeczytaniu posta autorki nie skumałem o co jej chodzi.
Anonymous - Pi± 03 Gru, 2004 18:02
Temat postu:
Mi się wydaje, że chodzi jej o co¶ takiego, że ma gifa animowanego i chce w obrazek wstawić jaki¶ napis. Ale nie wiem, możliwe, że się mylę. Wink

PS. Wła¶nie, wie kto¶ jak to zrobić? biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group