Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Jak stworzyć grę

nie podam. - Czw 15 Lip, 2004 19:53
Temat postu: Jak stworzyć grę
Jak stworzyć grę prostą gre, której stworzenie zajmuje mniej niż ok 24godz
Gościówa - Nie 18 Lip, 2004 09:42
Temat postu:
Żeby stworzyć jaką kolwiek grę musisz znać odpowiedni język którym piszesz polecenia dla komputera np. C++...to trak jak ze stronami www--żeby je stworzyć też musić znać język tyle ze HTML lub XML...jeśli nie umiesz języka C++ ani żadnego innego służącego do programowania musisz sobie załatwić program do robienia gier (tak jak ze stronmi..można je zrobić w programach) ale niestety raczej nie ma takich darmowych...najczęsciej płatne..ja polecam Click&Play...jest bardzo prosty w obsłudze i nawet dziecko zrobi w nim gre tyle że jest on płatny...w tym programie każda mniej rozbudowaną gre zrbobisz w jeden albo pare dni.
nie podam. - Nie 18 Lip, 2004 12:15
Temat postu:
Dzięki, Ten program (Click&Play) jest dostępny tylko w internecie czy można go zakupić w sklepie
nie podam. - Nie 18 Lip, 2004 12:39
Temat postu:
Kod:
Jeszcze mam pytanie z kąd można ściągnąć kurs C++

Na to pytanie już nie trzeba odpowiadać bo znalazłem świetną stronkę http://warsztat.pac.pl
Gościówa - Nie 18 Lip, 2004 21:17
Temat postu:
nie podam. napisał/a:
Dzięki, Ten program (Click&Play) jest dostępny tylko w internecie czy można go zakupić w sklepie

W sklepie tez można. JA właśnie kupiłam w sklepie.
nie podam. - Sro 21 Lip, 2004 11:57
Temat postu:
A wie ktoś na jakiej stronie jest dowload (plik) tego programu.
Kamix - Czw 22 Lip, 2004 11:23
Temat postu:
Musze przyznac ze bardzo ciezko jest spotkac takie lepsze popularne programy luknij do posta w ktorym prosiles o polecenie Ci jakiegos progsa.
Gościówa - Czw 22 Lip, 2004 17:49
Temat postu:
nie podam. napisał/a:
A wie ktoś na jakiej stronie jest dowload (plik) tego programu.

Ten program jest jest płany..i raczej nie znajdziesz go na żadnej stronie za darmo..chyba ze wersje demo...albo to bdzie zwykły program tylko z okrojonymi opcjami..alebo wersja np. 30-dniowa.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group