ale co się dziwić muzyka pokazuje gusta polaków i ich pozimom wykształcenia
 ale co się dziwić muzyka pokazuje gusta polaków i ich pozimom wykształcenia      

) denerwują mnie takie postawy......
) denerwują mnie takie postawy......      

Niesamowite przeyżycia
 Niesamowite przeyżycia  
     | Gothic napisał/a: | 
| Łzy najlepsze są na koncertach  Niesamowite przeyżycia  | 
 .
.      
     | panienka_wierzba napisał/a: | 
| ja lubie łzy ale bardzije kocham polski zespół metalowych batalion d'amour  | 

śpiewałam 2 lata temu na konkursie piosenki w skzole (nie chwaląc się zajęłam 1 miesjce
 śpiewałam 2 lata temu na konkursie piosenki w skzole (nie chwaląc się zajęłam 1 miesjce  hehe) sie nazywa "opowiem wam jej historię".
 hehe) sie nazywa "opowiem wam jej historię".
 , tylko nieco żadziej.
, tylko nieco żadziej.
| Agnieszka12 napisał/a: | 
| ...słyszłam duzo piosenek Łez .. po nich musialam przejsc kuracje dotleniania mozgu... | 

| Himitsu napisał/a: | ||
| 
 To jak każdy inny zespół  . | 
| Avell napisał/a: | ||||
| 
 powiedz to Red Head. | 
 To moja mam sobie je kupiła
 To moja mam sobie je kupiła   i myślę, że Łzy są spoko - taki pop-rock miły do słuchania
 i myślę, że Łzy są spoko - taki pop-rock miły do słuchania  
     | nidhogg napisał/a: | 
| hm elfka mowila chyba o red head... | 
 Było suuper
 Było suuper  

A jak się skacze to tak głono wcale to nie jest
 A jak się skacze to tak głono wcale to nie jest  
     | Gothic napisał/a: | 
| A jak się skacze to tak głośno wcale to nie jest  | 

niektórym to może słoń na ucho nadepnąć i nic im nie będzie
 niektórym to może słoń na ucho nadepnąć i nic im nie będzie  

| demolek napisał/a: | 
| Łzy?? Hmm ujdzie w tłumie. A co do mmnie to słucham metalu. Limp Bizkit, Axel Rudi Pell, Rammstein, Linkin Park, Apocaliptyka i Metalica. | 

UWIELBIJAM ZESPÓŁ ŁZY gdyż ich muzyka jest bardzo "łatwa" do zapamiętania i słowa piosenek nie są tak bardzo skąplikowane jak w innych piosenkach. Bardzo lubie wszystkie ich piosenki !!!!!
 UWIELBIJAM ZESPÓŁ ŁZY gdyż ich muzyka jest bardzo "łatwa" do zapamiętania i słowa piosenek nie są tak bardzo skąplikowane jak w innych piosenkach. Bardzo lubie wszystkie ich piosenki !!!!!     | Adas napisał/a: | 
| To jest prawdopodobnie najlepsza płyta w dorobku Łez. Wreszcie po 5 latach wróciły Łzy z czasów "Agnieszki", z płytą wprawdzie wzbogaconą o doświadczenie i dojrzałość, ale bez utraty tej świeżości i spontaniczności z początków kariery, z czym ostatnio było u nich nie najlepiej. "Historie..." to na pewno jedna z kilku najlepszych polskich płyt jakie ukazały się w ostatnich latach. Dla mnie bomba. Polecam wszystkim, bo jeżeli ktoś ma na półce jakieś oryginalne płyty z polską muzyką, to tej płyty Łez po prostu nie może wśród nich zabraknąć. Jest zróżnicowana, znajdą na niej swoje ulubione kawałki zarówno słuchacze lubiący lekki przebojowy pop-rock, jak i zwolennicy nieco bardziej mroczno-smutnych rockowych brzmień. Ta płytka to Wydarzenie, znacznie większe niż debiut Łez sprzed kilku lat, i nawet większe niż sukces "Oczu szeroko zamkniętych" przed dwoma laty. Miłe wrażenia i poczucie dobrze wydanych pieniędzy - zapewnione |