Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - ŁZY

NaStKa - Czw 30 Sty, 2003 13:45
Temat postu: ŁZY
Lubicie zespół Łzy??
Bo ja uwielbiam ich muzykę, tak łatwo wpada w uchu i potrafi rozkruszyć najtwardsze serce...
JAkie piosenki lubicie najbardziej?
yenk - Czw 30 Sty, 2003 14:21
Temat postu:
Ta muzyka latwo wpada do uszu... to wiem
Lecz mi nieodpowiada... to wiem
Ale wiem tez ze ta panna ma ladny glos... slyszalem wiec wiem:)
Nemeia - Nie 02 Lut, 2003 07:26
Temat postu:
Jak bylam w Polsce na wakacjach, zakochalam sie w piosence "Narcyz"... Teraz mam wszystkie plyty zespolu Lzy.
demolek - Wto 04 Lut, 2003 12:43
Temat postu:
Łzy?? Hmm ujdzie w tłumie.
A co do mmnie to słucham metalu.
Limp Bizkit, Axel Rudi Pell, Rammstein, Linkin Park, Apocaliptyka i Metalica.
yenk - Wto 04 Lut, 2003 15:56
Temat postu:
ja uwielbiam Limp Bizkit, Linikin Park...
guga15 - Sro 09 Kwi, 2003 16:13
Temat postu:
łzy to większa tandeta niż ich troje, taka dla gospodyń domowych, albo dla nastolatek, które niestety nie mogą się ukulturalnić w żaden sposóbExclamation ale co się dziwić muzyka pokazuje gusta polaków i ich pozimom wykształcenia
Pan_Feanor - Pon 16 Cze, 2003 06:45
Temat postu:
Posluchaj nic nie jest gosze od ich troje...... i nie mów tak bo ktoś może pozwac cię do sadu za pomówienie... Wink
olKa - Wto 01 Lip, 2003 12:22
Temat postu: łzy
ja lubie lzy ale mocno piosenke "oczy szeroko zamkniete"
deg - Wto 01 Lip, 2003 13:18
Temat postu:
Nie słyszałem zbyt wielu piosenek tej grupy, jednak ostro promowane ostatnio "oczy szeroko zamknięte" niestety zawierają wiele błędów wokalnych. Wokalistka wyraźnie nie radzi sobie z wyższymi partiami. Pozostaje jej zrobić to, co zrobiła Agnieszka Chylińska z ONA pewnego czasu (też sobie nie radziła z wyższymi tonami) - albo solidnie zabrać się za lekcje śpiewu albo zmienić repertuar.
Dusia - Czw 03 Lip, 2003 02:14
Temat postu:
Ja bardzo lubie łzy bo są teraz na topie, a poza tym oni jak wydadzą jakąś nową piosenką to zawsze góruje na listach przebojów. Wink
Pan_Feanor - Pon 14 Lip, 2003 13:05
Temat postu:
Hmm lubie piosenkę bo jest na topie (co tam nie musi mi się podobać biggrin) denerwują mnie takie postawy......
Tisiana - Sro 01 Paź, 2003 19:36
Temat postu:
Ja bardzo lubię zespół Łzy i moja ulubiona piosenka to jestem jaka jestem
Narvana - Sro 01 Paź, 2003 19:45
Temat postu: ........
ja tam nie przepadam za bardzo... nie lubie wogule polskich zespolów, no niekotre moze... ale nie ŁZY!
BAD_BOY - Sro 01 Paź, 2003 20:37
Temat postu:
krokodyle ŁZY! Wink
Nemeia - Czw 02 Paź, 2003 05:32
Temat postu:
Po wypowiedzi guga15 wyszlo na to ze jestem kura domowa a do tego bez wykrztalcenia bo lubie zespol Lzy... Jak milo!
panienka_wierzba - Czw 02 Paź, 2003 07:16
Temat postu:
ja lubie łzy ale bardzije kocham polski zespół metalowych batalion d'amour Love
Gladiatorpl - Wto 07 Paź, 2003 20:56
Temat postu:
zespol moze bys pierwszą piosenkę jaką slyszalem to narcyz i wiekszosc ich piosenek mi sie podoba (ale nie wszystkie)
Cytryna - Sro 08 Paź, 2003 22:07
Temat postu:
Ja też nawet lubię Łzy, chociaż jakąs tam fanką znowu nie jestem najbardziej podobają mi się te piosenki: "Oczy szeroko zamknięte", "Narcyz", "Anka od tak" i "Aniele Mój"
Gothic - Nie 16 Sty, 2005 14:29
Temat postu:
Przepraszam, zę odkopuje temat, ale nie pozwolę, aby mój ukochany zespół był gdzieś tam na szarym końcu Wink

Łez słuchm od 6 lat... Dzięki Łzom poznałam wspaniałe osoby [FFC;*]... A od tych osób zaraziłam się takimi wspaniałymi zespołąmi jak: Closterkeller, Nightwish, Oomph!, Silbermond, Rammstein, Horrida i wiele innych Smile
A teraz uwielbiam z tymi osobami jeździć na koncerty [niekoniecznie Łezkowe;)], zloty, spędzać z nimi wolny czas...

To oni są moimi najlepszymi przyjaciółmi...

Dzięki Łezkom moje życie nabrało kolorów Smile

Kocham Łezki ;*

Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 14:50
Temat postu:
Łzy? fuj fuj... ble ble... ja ich nie trawie... poprostu ich wokalistka spiewa jaby płakała i napisali piosenke Agnieszka... ktora jest przeksztalcana wiecie w jakie teksty.. ... nienawidze jak ktos tak spiewa a robia to czasami chlopacy z mojej klasy...
I hate Łzy Mr. Green
Gothic - Nie 16 Sty, 2005 15:07
Temat postu:
A ile piosenek słyszałaœ?
Avell - Nie 16 Sty, 2005 15:08
Temat postu:
hate lzy bo ludzie przeksztalcaja te kawalki? rotfl.
ad jej spiewu, czasami tak spiewa i to jest wlasnie zaj***
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 15:35
Temat postu:
łzy
zespół dość profesjonalny acz ograniczony jedyne co poprawne to wokal
niestety łzy okazały się również zespołem sezonowym i troche to głupio brzmi jak coponiektórzy
[nie mam ochoty urazić żadnego z użytkowników] mówią ze są mroczki bo słuchają łez
to zwykły modny zespół cieszący się kiedyś tam popularnością
Gothic - Nie 16 Sty, 2005 15:41
Temat postu:
Łzy najlepsze są na koncertach Wink Niesamowite przeyżycia Smile
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 19:01
Temat postu:
Gothic napisał/a:

To jak każdy inny zespół Confused.
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 19:39
Temat postu:
Łzy... ja juz wole Toples!!!!!!

Gothic - słyszłam duzo piosenek Łez .. po nich musialam przejsc kuracje dotleniania mozgu... sorki ale kazdy wyraza swoje poglady. Rolling Eyes
Mała - Nie 16 Sty, 2005 21:31
Temat postu:
Łzy - mają coś w sobie ich niektóre piosenki. Niektóre są przejawem tandety- przyznam szczerze. Ale niektóre są piekne. Hm. Ogólnie luzik, nic nie mam do nich.
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 21:57
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
ja lubie łzy ale bardzije kocham polski zespół metalowych batalion d'amour Love

Sorry, że zchodzę z tematu Łez, ale Batalion? Słyszałam o nim otrchę tz., że ktoś od nich mieszka w Wilkowicach i jest dosłownie sąsiadem mojej koleżanki^^ sama chciałabym posłuchać zepsołu, więc jakby co to wyciągam rączkę po jakieś mp3 Smile
A co do Łez to przsłuchałam jakąś płytę... tą z Agnieszką i było kilka dobrych kawałków, a wiele do mnie nie przemawiało... było coś z dziewczyną molestowaną przez ojca czy coś... popełniała samobójstwo, to było dobre... Łzy były w BB na wakacjach, elcz wspaniałomyślnie musiałam odrzucić zaproszenie kolegi, bo jechałam do Katowic na wydarzenie jedyne takie w moim zyciu czyli... tak film o moich ukochanym zespole Some Kind Of Monster
panienka_wierzba - Pon 17 Sty, 2005 09:34
Temat postu:
tak a na tym filmie spotkałaś mnie =D

co do tej piosenki co laska popełniła samobójstwo, umiem na pamięć Wink śpiewałam 2 lata temu na konkursie piosenki w skzole (nie chwaląc się zajęłam 1 miesjce Wink hehe) sie nazywa "opowiem wam jej historię".
Szczerze to ja teraz Bataliona żadko słucham =] kiedys sluchalam duzo, teraz praktycznie w kółko alternatywnej muzyki, ale zdaza się też oczywiście Anathemka oraz wiele innych Wink, tylko nieco żadziej.
A ja zawsze chętna wiec prześlę batalionka troszku =)
Gothic - Pon 17 Sty, 2005 13:32
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
...słyszłam duzo piosenek Łez .. po nich musialam przejsc kuracje dotleniania mozgu...

Ile i jakie? Bo jeœli słyszałaœ Anki, Julki, Agnieszki etc... to ja Ci się nie dziwię Laughing
Avell - Pią 21 Sty, 2005 23:30
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Gothic napisał/a:

powiedz to Red Head.
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 10:15
Temat postu:
Avell napisał/a:
Himitsu napisał/a:
Gothic napisał/a:

powiedz to Red Head.

To nie jest zespół tylko posmiewisko zacznijmy od tego
kicp - Sob 22 Sty, 2005 10:22
Temat postu:
hm, czemu tak uwazasz? Co takiego śmiesznego w łzach? IMO to torche niedojrzałe mówić na czyjś zespół, zę jest posmiewiskiem a nie muzyką. Szczególnie, że to stek bzdur

Moim zdaniem nie jest to jeszcze tragedia, a jak na pop [?] polski pop, to grają całkowicie znośnie.
Agentka - Sob 22 Sty, 2005 10:51
Temat postu:
Mam w domu 2 płyty Łez bo moja .... mama ich słucha Twisted Evil To moja mam sobie je kupiła Very Happy i myślę, że Łzy są spoko - taki pop-rock miły do słuchania Mr. Green
nidhogg - Sob 22 Sty, 2005 11:45
Temat postu:
hm elfka mowila chyba o red head...

co do lez: ani mnie ziebi ani mnioe grzeje, ne dostaje konwulsji jak slysze w radio czy jaki teleblysk leci, ale tez nie kreci mnie za bardzo.... ot takie malo odkrywcze granie, ale znosne
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 12:12
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
hm elfka mowila chyba o red head...

No raczej...

Wracając do Łez to moja ciotka ich nie cierpi... wczoraj mieliśmy zabawę w jakimś tak ośrodku młodzieżowym i Agnieszke se puścili... my z koleżanką w naszym ogrzanym kąciku śpiewałyśmy znaną przeróbkę
justka007 - Sob 22 Sty, 2005 18:42
Temat postu:
Ja lubie ŁZY. Większosc ich piosenek mi sie podoba.
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 19:59
Temat postu:
Ja tez bardo lubie ŁZY i byłam na ich koncercie Smile Było suuper Smile
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 14:13
Temat postu:
ja na ich koncercie nie byłem, ale niektóre utwory z ich pierwszej płyty lubię
Elun - Czw 27 Sty, 2005 14:36
Temat postu:
ja bylam raz na ich koncercie i stala przed samymi glosnikami, normalnie myslalam, ze mi uszy odpadna od tego halasu Smile
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 14:46
Temat postu:
ja bym się chyba załamał gdyby mi uszy odpadły Rolling Eyes
Gothic - Pią 28 Sty, 2005 12:50
Temat postu:
Też musiałam znosić stanie przy głoœniczkach na koncercie w Zabrzu [18.11.04r.], ale warto było biggrin A jak się skacze to tak głoœno wcale to nie jest Razz
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 15:33
Temat postu:
Gothic napisał/a:
A jak się skacze to tak głośno wcale to nie jest Razz

...do momentu w którym odpadną uszy Wink
Gothic - Wto 01 Mar, 2005 20:18
Temat postu:
To dziwne, bo mnie jakoś nie odpadły Twisted Evil Wink
Anonymous - Czw 03 Mar, 2005 11:46
Temat postu:
wiesz, moje uszy są pewnie trochę bardziej delikatne (popatrz na zdjęcie) Wink niektórym to może słoń na ucho nadepnąć i nic im nie będzie Razz
Gothic - Pon 07 Mar, 2005 17:12
Temat postu:
Przy Łzach to moje uszy się leczą po tych gitarowych riffach innych kapel Wink
Asiunia11 - Wto 08 Mar, 2005 16:37
Temat postu: Łzy
Moja najulubieńsza piosenka z tego zespołu to:"Anastazja, Jestem", "Niebieska Sukienka","Opowiem Wam Jej Historie" i "Osiem Serc". Chociaż w sumie to lubie chyba wszystkie z zespołu "Łzy"!!! Wink
Sinyen - Czw 05 Maj, 2005 21:04
Temat postu:
Łzy są takie sobie, ale niektóre piosenki mają naprawde świetne!
Vampirzyca - Pią 05 Sie, 2005 09:09
Temat postu:
demolek napisał/a:
Łzy?? Hmm ujdzie w tłumie.
A co do mmnie to słucham metalu.
Limp Bizkit, Axel Rudi Pell, Rammstein, Linkin Park, Apocaliptyka i Metalica.

Linkin Park to straszne metal...
To jest heavy metal! Mr. Green

A czy lubię łzy? Sama nie wiem. Ich pierwsza płyta była całkiem, całkiem ale kawałkami typu "Narcyz", "Agnieszka" spieprzyli wszystko...
Mała - Pią 05 Sie, 2005 10:30
Temat postu:
linkin park to nu-metal
kusia_serduszko - Nie 04 Wrz, 2005 18:59
Temat postu: UWIELBJAM ZESPÓŁ ŁZY!!!
Very Happy UWIELBIJAM ZESPÓŁ ŁZY gdyż ich muzyka jest bardzo "łatwa" do zapamiętania i słowa piosenek nie są tak bardzo skąplikowane jak w innych piosenkach. Bardzo lubie wszystkie ich piosenki !!!!!
Gothic - Sob 28 Sty, 2006 18:55
Temat postu:
A nową płytkę słyszeli?
'Historie, których nie było'
Uważam, że jest bardzo urocza. W sam raz na melncholijne wieczory.

Tracklista:
1. Wróciłam
2. O wszystkim
3. Póki śmierć nas nie rozłączy
4. Sztuka stapiania
5. Pierwsza łza
6. Ciszej, ciemniej
7. Przepraszam cię
8. Zamykasz drzwi i odchodzisz
9. Jak anioł (mówią że już kogoś masz)
10. Wdowa pajęczarka
11. W moim śnie
12. Opiekun
13. To nic, nie kochasz mnie
14. Weronika

Adas napisał/a:
To jest prawdopodobnie najlepsza płyta w dorobku Łez. Wreszcie po 5 latach wróciły Łzy z czasów "Agnieszki", z płytą wprawdzie wzbogaconą o doświadczenie i dojrzałość, ale bez utraty tej świeżości i spontaniczności z początków kariery, z czym ostatnio było u nich nie najlepiej. "Historie..." to na pewno jedna z kilku najlepszych polskich płyt jakie ukazały się w ostatnich latach. Dla mnie bomba. Polecam wszystkim, bo jeżeli ktoś ma na półce jakieś oryginalne płyty z polską muzyką, to tej płyty Łez po prostu nie może wśród nich zabraknąć. Jest zróżnicowana, znajdą na niej swoje ulubione kawałki zarówno słuchacze lubiący lekki przebojowy pop-rock, jak i zwolennicy nieco bardziej mroczno-smutnych rockowych brzmień. Ta płytka to Wydarzenie, znacznie większe niż debiut Łez sprzed kilku lat, i nawet większe niż sukces "Oczu szeroko zamkniętych" przed dwoma laty. Miłe wrażenia i poczucie dobrze wydanych pieniędzy - zapewnione

Polecam (:

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group