Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Jak ja mam przytyć............

Anonymous - Pon 19 Lip, 2004 12:25
Temat postu: Jak ja mam przytyć............
Mam 155 cm wzrostu i waże tylko......... 37 kg!!!!!!!!!!!Nie wiem w jaki sposób mam przytyć ;( Kiedyśw wakacje próbowałam jeść więcej i liczyłam kalorie, ale póżniej sie rozchorowałam tj. wymioty itp....Nie mam anoreksji ani niczego w tym stylu ,ja chcę przytyć ,ale nie potrafie...........Jem dużo słodyczy. I nie mówcie mi ,że mam sie zwolnić z W-f'u i mało sie ruszać bo nie moge.Może ktoś z Was zna jakąś dieta na przytycie albo cuś........Z góry dzięki.
Gościówa - Pon 19 Lip, 2004 15:19
Temat postu:
Jedz przedwszystkim dużo kanapek ...chelb podobno dobrze tłuczy a słodycze ....hmm..racja od nich może i przytyjesz ale za to twoim zębom się to nie spodoba..rzeczywiście jestem bardzo sczupła...jedz 5 podisłków dziennie czyli 1. śniadanie 2. drugie śniadanie 3. obiad 4.podwieczorek 5. kolacja. Na śniadanie zjedz parę kanapek, jajecznice itp. drugie śniadanie je się najczęsciej w szkole czyli jakas kanapka ewentualnie słoka bółka obiad to wiadomo...powinien składac się z dwóch dań..zupa a na drugie mięso, sówrówka i jakieś zmieniaki..ziemniaki podobno też tłuczą więc jedz ich sporo....no i na podwieczorek możesz zjeśc pare kanapek a na kolacje raczej mało np płatki z mlekiem bo potem możesz źle spać. nie mnów o zwalnianiu się z w-f...ćwiczenia nie tylko służą temu żeby schudnąć...ćwiczenia to zdrowie i jeśłi możesz to ćwicz na w-f!! koniecznie! Poprostu musisz dużo jeść...to jest podstwa żeby przytyć..bez jedzenia nie przytyjesz..nie ma cudów..tylko swoje porcje jedzenia powiększaj stopniuowo..nie możesz nagle zacząć jesc b. duzo bo tak się nie da...
Luna - Wto 20 Lip, 2004 14:24
Temat postu:
Ja ważę kilo więcej, ale jestem trochę wyższa od Ciebie. Hmmm a na przytycie znam jeden skuteczny sposób Cool . Lubisz tosty? Jeśli tak jedz je codziennie. Efekt gwarantowany Exclamation Dosyć niedawno jadłam prawie codziennie tosty no i jak pojechałam na kolonie (2 tyg.) to o dziwo schudłam (bo nie jadłam tostów Laughing ) Exclamation
mroweczka - Sob 24 Lip, 2004 21:37
Temat postu:
Moim zdaniem Twoja waga jest w normie...Przytyć ot tak, sobie po prostu się nie da! Wejdziesz w taki wiek,że nie będziesz się zmuszać a będziesz dużo jeść o wiele więcej niż zwykle...A na razie nic na siłę! Unikanie sportu i wciskanie sobie na siłę słodyczy też nie polecam,chyba,ze chcesz w przyszłości być bardziej szeroka niż wysoka Wink
deg - Nie 25 Lip, 2004 02:46
Temat postu:
Przytycie na siłę nie ma sensu.
Słodyczy nie jedz za dużo, bo to początek problemów.
Jedz sobie zawsze, kiedy masz ochotę. Nie zapominaj jednak o warzywach i owocach.
aska - Nie 25 Lip, 2004 19:52
Temat postu: Re: Jak ja mam przytyć............
zwariowana_jedenastka napisał/a:
Mam 155 cm wzrostu i waże tylko......... 37 kg!!!!!!!!!!!Nie wiem w jaki sposób mam przytyć ;( Kiedyśw wakacje próbowałam jeść więcej i liczyłam kalorie, ale póżniej sie rozchorowałam tj. wymioty itp....Nie mam anoreksji ani niczego w tym stylu ,ja chcę przytyć ,ale nie potrafie...........Jem dużo słodyczy. I nie mówcie mi ,że mam sie zwolnić z W-f'u i mało sie ruszać bo nie moge.Może ktoś z Was zna jakąś dieta na przytycie albo cuś........Z góry dzięki.

Dziewczyno po co tu tyć?! Ja mam 153cm wzrostu i waże około 36kg!!! I ciesze się ... Nie mam anoreksji ani b... coś tam ... Lubie moją wage ...
Luna - Pon 26 Lip, 2004 09:27
Temat postu:
Nie tyj nie tyj! Ja już zaczynam przybierać na wadze, mam taki apetyt Sad że nie mogę się powstrzymać prawie ciągle jestem głodna nie umiem tego przezwyciężyć.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group