Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - czy to jest normalne???
Anonymous - Czw 22 Lip, 2004 11:36
Temat postu: czy to jest normalne???
Mam już 13 lat wszystkie moje koleżanki mają jakieś sympatie.Spodoba im się chłopak na przystanku autobusowym czy w szkole albo na urodzinach jakiejś koleżanki. Moja najbliższa przyjaciółka zakochała się w chłopaku już od 3 lat on jest od niej o 4 lata starszy ale wszystko jest na dobrej drodze. Natomiast ja też chciałabym spotkać kogoś na kim by mi zależało ale jakoś nie mogę jeszcze w nikim przez te kilka lat się nie zakochałam.
Czy to jest normalne że wszystkie moje koleżanki mają sympatię a ja jeszcze nikogo nie spotkałam kto mógłby być moją sympatią?
Luna - Czw 22 Lip, 2004 13:51
Temat postu:
Jest to całkowicie normalne! Masz większe wymagania od innych dziewczyn, ale nie szukaj księcia z bajki
. Poza tym moze to jest zwiazane z tym ze jeszcze na cos takiegho nie jestes przygotowana
.
panienka_wierzba - Czw 22 Lip, 2004 14:26
Temat postu:
jasne, na pewno za neidługo spotkach takiego chłopaka co tylko na sam jego widok, albo przy pierwszej rozmowie będziesz chciała wziąśc go do domu i schować w szafie żeby nikt ci go nie ukradł, ja już wiele razy miałam różne sympatie (nie wiadomo czemu zawsze około 3 lata starsze, czyli ja mam 14 oni 17) każdy musi do tego dorosnac =]
_grzeszczulka_ - Czw 22 Lip, 2004 14:26
Temat postu:
baaa! oczywiscie ze normalne
inne dziewczyny poprostu mają, ale nie wiadomo czy ten związek bedzie sie trzymał kupy. Nie szukaj miłości na siłe... ten rycerz który cie pokocha sam do ciebie przyjdzie gdy bedzie pora
Gościówa - Czw 22 Lip, 2004 16:58
Temat postu:
No jasne ze znajdziesz sobie napewno kogos!! Ja tez baaaaardzo adko sie zakochuje....ba nawet bardzo zadko kto kolwiek mi sie podoba..poprostu jestem wybredna
ale na kazdego przyjdzie czas! moze gdzies blisko ciebie jest taki chłopak ktory o tobie sni po nocach ale do tej pory nie zwracałas na niego uwagi? Zreszta nie szukaj ideałów bo tkakie nie istnieją! A i uwazaj bo teraz sa wakace a podobno wtedy jest sie bardziej podatnym na miłośc...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group