Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Książka,poradnik...

Anonymous - Czw 22 Lip, 2004 16:38
Temat postu: Książka,poradnik...
Znacie może jakieś książki na temat dojrzewania dziewczyn?Jak tak to prosze podać tytuł. biggrin
Anonymous - Czw 22 Lip, 2004 18:30
Temat postu:
tak ja znam bardzo przydatną książkę w której jest bardzo wiele porad nasi tytuł "Między nami kobietkami"
_grzeszczulka_ - Czw 22 Lip, 2004 19:48
Temat postu:
te... Miedzy nami kobietkami to nie jest zabardzo książka... To jest taki poradniczek z różnymi informacjami ale także b. przydatna Wink sa tam informacje o dojrzewaniu, czyli jakie są zmiany w organiźmie, o miesiączce, wydzielinie itd. Bardzo fajna i przejżysta. Taka także broszurke mozna ściagnąć bezpłatną z >>TEJ<< strony Wink Co roku do mojej skzoły przyjeżdża firma produkująca podpaski (nie pamietam jakie Rolling Eyes ) i 6klasistką rozdaje darmową paczke podpasek na dzien i na noc oraz właśnie taki poradnik. A taką fajna pania przeprowadza się testy jak niezawodna jets podpaska Smile Gdy rozdawali takie fajne rzeczy ( Very Happy ) mnie nie bylo Sad heh ^__^
Paulka - Czw 22 Lip, 2004 20:36
Temat postu: gdfgd
też mam taką broszurke, więcej książek nie znam, bo nie czytam tego...
jeśli chcesz się wiecej dowiedieć wejdz na strone WWW Smile
mroweczka - Sob 24 Lip, 2004 20:09
Temat postu:
Tak, ten poradnik jest fajny przejrzysty i dużo mozna się z niego dowiedzieć-ale trudno nazwać to książką Wink Ja z resztą nie czytam książek o dojrzewaniu ale zazwyczaj czytam to w Internecie Wink
sami10 - Nie 26 Wrz, 2004 17:14
Temat postu:
myślę że możę to być "O DZIEWCZYNACH DLA DZIEWCZYN" nie wiem jaki jest autor lub Benjamina Spocka "DZIECKO" niech cię nie zwiedzie ten tytuł bardziej pod koniec jest coś o dojrzewaniu lub "NASTOLATKA I JEJ CIAŁO" nie wiem jaki jest autor
Anonymous - Wto 05 Paź, 2004 20:15
Temat postu:
Mi bardzo podoba się książka którą dostałam ostatnio na !dzień dziecka! (DZIECKA!). Carol Weston "Tematy Tylko Dla Dziewcząt". To moja lektura :D Właśnie leży sobie na nocnym stoliku :D Polacam tą książkę.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group