Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Szczescie
lilijka - Sob 24 Lip, 2004 21:58
Temat postu: Szczescie
Kiedy czujecie sie szczesliwi, czy szczescie to chwilowy stan emocjonalny, czy cos co trwa...
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 16:14
Temat postu:
Szczęscie ;D .... Fajne slowo ktore chyba kazdy lubi ... Szczęscie to moim zdaniem chwilowy stan emocjonalny :> bo np. dostaniesz psa .. to jestes szczęsliwa .. ale gdy jego padline wynosisz to juz raczej nie za wesolo Ci :p . No jak czy cos co trwa ? No te szczęscie trwa jakos tydzien dwa ... bo potem piesek zaczyna sie najczęsciej ludziom nudzic ( ja do nich nie naleze ;-) ) ...
Malvina - Wto 27 Lip, 2004 16:23
Temat postu:
To ja piisałam ale zapomnialam sie zalogowac
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 18:54
Temat postu:
Szczęście to stan tymczasowy. Przechodzi po dłuższej chwili. Chyba, że jest to coś niesamowitego, coś co może trwać nawet całe życie...
mroweczka - Pon 02 Sie, 2004 15:40
Temat postu:
Hm...szczęście...Ja np. czuję się szczęśliwa galopując na koniu przez las...Jest to po prostu uczucie,którego nie da się opisać i doradzam to wszystkim...Już siedząc na końskim grzbiecie czuję się szczęśliwa...Zajmując się koniem...Albo kiedy myślę o moich przyjacielach wiem,że mieć takie szczęście to naprawdę coś
Pulkownik Nikt - Pon 02 Sie, 2004 16:48
Temat postu:
Wszystko jest chwilowe.Szczescie niestety rowniez.
Ja nie wiem czy to co uwazam za szczescie to szczescie o ktore chodzily tworcy tego slowa
Do szczescia wystarczy mi jakies ciekawe zajecie i tyle
do jego braku niestety jeszcze mniej ;/
Ale najlepiej jest na obozie harcerskim w lesie. Wtedy jest 24h na dobe full happy
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 16:57
Temat postu: ...
Szczęście to raczej tymczasowe uczucie ale jeśli jest coraz silniejsze zrealizuj swój cel jeszcze bardziej, A jesli szczęście słabnie to jest to raczej tymczasowe...
d098 - Czw 05 Sie, 2004 19:52
Temat postu:
Życie ogólnie składa się z chwil dłuższych lub nieco nmiej dłuższych
Więc szczęście jest chwilą
Gościówa - Pią 06 Sie, 2004 15:46
Temat postu:
Niestety szczęscie jest chwilowe..prszynajmniej dla mnie..jeszcze nigdy nie miałam takżeby być szczęśliwa przez dłuższy czas..zwylkle moje szczęscie trwało góra pare godzin...
One Winged Angel - Sob 07 Sie, 2004 23:47
Temat postu:
Szczescie to chwila, euforia ale niestety nie trwa zbyt dlugo...
_szyszka - Nie 08 Sie, 2004 11:18
Temat postu:
Szczeście jest bardzo krótkie i po pewnym czasie przechodzi. Bo na początku jestes szczęśliwy al potem to mija i jesteś POD sczęśliwy.
Sory że tak kręce ale nie umiem inaczej jej tego powiedzieć
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group