Dzieci OnLine

Na luzie... - Gazetka dla dziewczyn!

Blandzia - Nie 25 Lip, 2004 17:50
Temat postu: Gazetka dla dziewczyn!
Cześć! Mam pomysł. Chce zalozyc taka gazetke dla dxiewczyn. Mysle ze bedzie za darmo ale nie mam jeszcze koncepcji na trmaty. Kazda dziwczyna ktora chce otrzymywac te gazetke niech poda swoj e-mail. Jesli ktos z was chce pomoc mi przy redagowaniu jej to prosze napisac w jakim dziale chcesz redagowac- bedzie to twoj dzial. A moze ktoras z was ma po prostu pomysly na rozne działy tytuł itp? Nie ma sprawy prosze je napisac. Wszystkich ktorzy udziela pomocy i wyraza na to zgode wypisze na koncu kazej gazetki. Acha! Jeszcze moj gg! 3006137-. Moj e-mail nie jest podany, mozesz pisac na prywatne wiadomosci Smile. jeszcze jedno! nie wiem kiedy ukaze sie 1 gazetka i czy to bedzie miesiacznik czy nieregularnik. W kazdym razie mysle ze bedzi ciekawa pa!
Kamix - Nie 25 Lip, 2004 20:04
Temat postu:
Jesli maja wysylac meila to pasuje zrobic stronke z lista subskrypcyjna na e-mail :-) ja Ci pomoge jesli chcesz :-) moge zrobic Ci jportal i pomoz go prowadzic co ty na to pododajemy fajniuskie rzeczy itp :-) dodamy redaktorow aby mogli pisac ciekawe artykuly, a gazetke bedzie mozna sciagnac Smile lub zobaczyc na stronie :-) ja zajme sie portalem a ty z ludzimi tylko pisaniem tresci na niego ??
Blandzia - Pon 26 Lip, 2004 10:39
Temat postu:
Dzieki! Ludzie zglaszajcie sie!
Kamix - Pon 26 Lip, 2004 13:57
Temat postu:
No to jak robic ten portal czy nie ??
Tisiana - Pon 26 Lip, 2004 15:00
Temat postu:
Ja chętnie pomogę...mogę prowadzić jakiś dział... najlepiej to nowinki ze świata gwiazd( czyli filmy aktorzy, piosenkarze, muzyka itp.) jeżeli coś to mogę prowadzić coś jeszcze...jeżeli nie będzie chętnych to zgłoś sie do mnie...moje gg to 1104532 a email to sylwia2003@op.pl tylko teraz nei będę pisać bo wyjeżdżam na wakacje i wracam 11 sierpnia...od tego momentu bedę mogła robić artykuły itp.
Malvina - Pon 26 Lip, 2004 19:20
Temat postu: Hmm...
Gazetka dla dziewczyn ? biggrin . Ciekawie brzmi ... Jak będzie to będe ją czytać . . . Jakbyście potrzebowali jakiejś pomocy to chętnie pomoge ;-) . Wrazie czego moj nr. gg to 2611921 . Very Happy
Kinga - Wto 27 Lip, 2004 14:22
Temat postu:
Cze
Ale wydanie gazety to jest dosyc powazna inwestycja ... jesli nie wezmie sie za to
powazny czlowiek to gazeta ukaze sie raz lub 2 razy ... i tyle
Potrzebne jest wydawnictwo ... to nie jest takie proste ... ze napiszesz cos wydrukujesz pare razy O i juz gazeta ...
Malvina - Wto 27 Lip, 2004 15:22
Temat postu:
Kinga dobrze by było gdybyś jeszcze raz przeczytała cały ten temat i odpowiedzi Smile . Szczególnie Kamix'a . Wink
Kania - Wto 27 Lip, 2004 16:57
Temat postu:
Mi sie nie podoba pomysł z tą gazetką nie wiem dla czego Wink
panienka_wierzba - Wto 27 Lip, 2004 17:30
Temat postu:
kinga im chodzi o internetową tgazete z subskrypcją na adresy e-mail =]
CHOMICZKAAA - Wto 27 Lip, 2004 19:41
Temat postu:
Ja też chętnie pomoge,moge zająć się jakimś działem o zwierzakach(jak bedzie),modą,urodą albo coś w tym stylu Wink Moje gg:4543260!
panienka_wierzba - Sro 28 Lip, 2004 08:39
Temat postu:
jak tak wszyscy sie ciepią do tej pomocy to może i ja pomoge, chętnie robiłąbym jakiś kącik fanowski, a może o kulturze, mediach, muzyce itp. a zresztą sama mnie do czegoś przydziel....
Gościówa - Sro 28 Lip, 2004 13:19
Temat postu:
wchodze w to Smile
Kania - Sro 28 Lip, 2004 15:16
Temat postu:
Hmm..zmieniłam zdanie wchodze w to jak większość to i ja Razz
mroweczka - Sro 04 Sie, 2004 22:49
Temat postu:
No dobra dziewczyny-ja też mogę się przyłączyć,ale pod jednym warunkiem,że nie będzie to coś w stylu Bravo Girl czy co tam innego... Rolling Eyes Mogę prowadzić kącik o zwierzakach lub(jeśli będzie) cierpienia zwierząt....Albo też pisać jakieś artykuły długie coś w stylu "Raport"(no nie wiem jak to inaczej opisać coś o narkotykach,papierosach-jeśli będzie). Mam nadzieję,że się uda Wink
Blandzia - Pią 06 Sie, 2004 07:50
Temat postu:
Kamix napisał/a:
No to jak robic ten portal czy nie ??

No jasne!

Tisiana napisał/a:
Ja chętnie pomogę...mogę prowadzić jakiś dział... najlepiej to nowinki ze świata gwiazd( czyli filmy aktorzy, piosenkarze, muzyka itp.) jeżeli coś to mogę prowadzić coś jeszcze...jeżeli nie będzie chętnych to zgłoś sie do mnie...moje gg to 1104532 a email to sylwia2003@op.pl tylko teraz nei będę pisać bo wyjeżdżam na wakacje i wracam 11 sierpnia...od tego momentu bedę mogła robić artykuły itp.

Tak więc prowadisz ten dział!

Kinga napisał/a:
Cze
Ale wydanie gazety to jest dosyc powazna inwestycja ... jesli nie wezmie sie za to
powazny czlowiek to gazeta ukaze sie raz lub 2 razy ... i tyle
Potrzebne jest wydawnictwo ... to nie jest takie proste ... ze napiszesz cos wydrukujesz pare razy O i juz gazeta ...

Chyba mnie nie rozumiesz! To będzie nasza Internetowa gazetka!

CHOMICZKAAA napisał/a:
Ja też chętnie pomoge,moge zająć się jakimś działem o zwierzakach(jak bedzie),modą,urodą albo coś w tym stylu Wink Moje gg:4543260!

Jeśli chcesz to zajmij się działami: "MOda i uroda", i "gryzonie"

mroweczka napisał/a:
No dobra dziewczyny-ja też mogę się przyłączyć,ale pod jednym warunkiem,że nie będzie to coś w stylu Bravo Girl czy co tam innego... Rolling Eyes Mogę prowadzić kącik o zwierzakach lub(jeśli będzie) cierpienia zwierząt....Albo też pisać jakieś artykuły długie coś w stylu "Raport"(no nie wiem jak to inaczej opisać coś o narkotykach,papierosach-jeśli będzie). Mam nadzieję,że się uda Wink

Jasne, że nie! Bravo Girl? Chyba zwariowałaś! Przeciesz to kretyństwo. I prowadzisz kącik "dzikie zwierzęta" i/lub "na ratunek zwierzakom"

panienka_wierzba napisał/a:
jak tak wszyscy sie ciepią do tej pomocy to może i ja pomoge, chętnie robiłąbym jakiś kącik fanowski, a może o kulturze, mediach, muzyce itp. a zresztą sama mnie do czegoś przydziel....

Do proponowanego działu ktoś już jest! Ale możesz być od "NOwości" albo coś sobie wybierz:) np. "zdrowie/fitness" "sport" albo coś

I ptrzebuje jeszcze :
-osób które chcą gazetke
-osób do kierowania działami :
-"humor""kociaki""owady""nowości""

I ja chcę odpowiedać za dzieł "psiaki" o ile się zgodzicie

Wszystkim wam bardzo dziękuje za pomoc! Pa!
panienka_wierzba - Pią 06 Sie, 2004 08:54
Temat postu:
hehe "nowości" mogę prowadzić "zdrowie/fitnes i sport" też moge, tylko na czym miałby polegać ten kącik nowości, miałabym tam zamieszczać nowości o /?/ i teraz takie pytanie, nowinki ze świata komputerowego, czy może kosmetycznego, ubraniowego czy coś, bo nie wiem =] bo ja już dziś mogłąbym zacząć przygotowywać artykuły... mogę prowadzić nawet kilka kącików, może zrobilabyś jeszcze taki o subkulturach bo bardzo kręce się w tych tematach i mogłabym pisać o tym artykuły...
mroweczka - Pią 06 Sie, 2004 10:08
Temat postu:
Dobra to ja prowadzę "cierpienia zwierząt"( a mogę zamiast tych "dzikich zwierząt" wziąć "konie"? Wink ) i zgłaszam się też do "humoru" Mr. Green I mi styknie tyle, bo trochę dużo... Mr. Green Ale ja sobie dam radę Smile
Blandzia - Pią 06 Sie, 2004 12:10
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
hehe "nowości" mogę prowadzić "zdrowie/fitnes i sport" też moge, tylko na czym miałby polegać ten kącik nowości, miałabym tam zamieszczać nowości o /?/ i teraz takie pytanie, nowinki ze świata komputerowego, czy może kosmetycznego, ubraniowego czy coś, bo nie wiem =] bo ja już dziś mogłąbym zacząć przygotowywać artykuły... mogę prowadzić nawet kilka kącików, może zrobilabyś jeszcze taki o subkulturach bo bardzo kręce się w tych tematach i mogłabym pisać o tym artykuły...

nowqe filmy, ksiazki, odkrucia!
Blandzia - Pią 06 Sie, 2004 12:11
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Dobra to ja prowadzę "cierpienia zwierząt"( a mogę zamiast tych "dzikich zwierząt" wziąć "konie"? Wink ) i zgłaszam się też do "humoru" Mr. Green I mi styknie tyle, bo trochę dużo... Mr. Green Ale ja sobie dam radę Smile

no wolałabym żebyś sobie wzięła ciepienie zwierząt i ok konie. Ale 3 to będzie za dużo. CHyba że BARDZO Ci na tym zależy

I myślałam o jakiś działąch w których ktoś z was będzie odpowiedał na pytania zadawane od dziewczyn.

Musimy też wymyślić w jakiej formie będziemy przesyłać gazetki (w powerpoincie czy w czym) i wyyślić jakiś Bardzo ORGINALNY dział.

Każdy kto ma dział/y proszony jest o wymyślenie ciekawych Tytułów
Potrzebny jest jeszcze tytuł gazetki i oprawa graficzna

Czekam na propozycje i dziękuje!
Blandzia - Pią 06 Sie, 2004 12:30
Temat postu:
mroweczka-"cierpienie zwierząt" i "konie" nazwy:??

tisiana-filmy, aktorzy itd. nazwa:??

chomiczka-moda i uroda, gryzonie nazwa:??

panienka_wierzba-zdrowie fitness subkulturach i o kulturze, nazwa:??

nie podam.-rozrywka, humor
Blandzia-pieski, - o jedynym przyjecielu którego można kupić,

Proszę was o poinformowanie mnie gdy z czymś się nie zgadzacie, gdy ustalicie tytuły itd.

Proszę rozplanować artykuły tak by starczyło na wiele gazetek. Np. Jeśli ja przygotowuje dział psiaki to nie moge napisac wszystiego o nich za 1 razem, ale muszę to podszielić.

Nazwa gazetkiZ:????

Wolne dzialy:
"kotki"
"dzikie zwierzeta"
"sport"
"pytania do chłopaka"
"pytania do dziewczyny"
"przepisy od dziewczyn" (to będzie polegalo na tym ze dziewczyny czytajace gazetke, będą przysylaly przepisy a odpowiedzialna za dzial bedzie najciekawsze umieszczec w gazetce)
"my i oni"
"hit kosmetyk" czyli nowisci kosmetyczne
"owady"
"pomysły"czyyli jak zrobić coś ciekawego z nieotrzebnych rzeczy (mozecie posluzyc sie ksiazkami)
nie podam. - Pią 06 Sie, 2004 12:30
Temat postu:
Chłopaków też przyjmujesz Question Question Question
panienka_wierzba - Pią 06 Sie, 2004 12:30
Temat postu:
już napisałam jeden artykół do działu zdrowie =] o owocach i warzywach, prześle ci go przez gg bo nie działa mi email, napisz do mnie- 2891618, noi co rozpatrzyłaś tą moją prośbę o dział "subkultury"? bo bardoz mi zależy =]
Blandzia - Pią 06 Sie, 2004 12:36
Temat postu:
nie podam. napisał/a:
Chłopaków też przyjmujesz Question Question Question

Jeśli chcesz to mozesz pomuc, jasne. Mozesz np. prowadzić z jakąś dziewczyna dział odpowiedzi na pytania. Będą wtedy do ciebie i do tej dziewczyny wysylac pytania. Jesli panienka_wierzba zrezygnuje ze sportu no mógłbyś go prowadzić. Potrzebujemy też dobrego grafika i kogoś do działu chumor jak chcesz.Możesz sobie wybrać
panienka_wierzba - Pią 06 Sie, 2004 12:40
Temat postu:
mogę zrezygnować ze sportu :] mi tam obojętnie, tylko bardoz zależy mi na dziel subkultury ^^' Wink
nie podam. - Pią 06 Sie, 2004 12:42
Temat postu:
Ja mogę poprowadzić dział rozrywka, czyli humor, quizy itp
Blandzia - Pią 06 Sie, 2004 13:26
Temat postu:
nie podam. napisał/a:
Ja mogę poprowadzić dział rozrywka, czyli humor, quizy itp

Jasne
Mała - Pią 06 Sie, 2004 15:42
Temat postu:
Chętnie bym wam pomogła- ale mam strasznie mało czasu na takie rzeczy- ale jak co to chętnie będe taką gazetke czytać_ miedziana@o2.pl
Kamix - Sob 07 Sie, 2004 12:47
Temat postu:
Cytat:
Potrzebujemy też dobrego grafika

Tak w tym zadobry nie jestem :-( ale oprawe w wordzie moge zrobic i wzucac do sciagniecia na strone Smile a moze w adbe bedziemy to pisac lepiej by bylo, ok jesli macie juz jakies ciekawe artykuły to slijcie kamix_87@o2.pl w temacie napiszcie gazeta, bylbym wdzieczny, no i podajcie dzial, tytul artu i ksywe autora lub imie
Naomi - Sob 07 Sie, 2004 19:52
Temat postu:
Ja uważam, żę to świetny pomysł. Ale trzeba być dobrze zorganizowanym i zgranym z grupą. Ja (jeżeli oczywiście bym mogła) chciałabym prowadzić coś o psach lub kotach , lub to i to ;). Kocham zwierzęta i myślę, że się do tego nadam. Mój nr GG. to 1826428. Pozdro !
:lol:
d098 - Sob 07 Sie, 2004 20:16
Temat postu:
Ja bardzo chętni pytania do chłopaka (pisałem o tym PW ale nie odpisałaś)
mroweczka - Sob 07 Sie, 2004 20:42
Temat postu:
Ja bym chciała prowadzic ten dział z odpowiedziami na pytania dziewczyn...Oczywiście jeśli mam juz za duzo(bo prócz tego 2) to nie,ale się zgłaszam(TO JUŻ NAPRAWDĘ WSZYSTKO! Very Happy Mr. Green ).
Mała - Nie 08 Sie, 2004 16:51
Temat postu:
Jeśli chodzi o grafike- to ja jestem chętna, tyle że nie teraz. Może na początku roku.. Robiłam kiedyś mase layoutów.. i w ogóle.. Kocham programy graficzne.
Anulkaa - Nie 08 Sie, 2004 20:40
Temat postu:
ja chciałabym bardzo pomóc jeśli chodzi o gazetkę tylko czy moge cos zaproponowac ?
chciałabym prowadzic cos w rodzaju żenady dziewczyny mogłyby mi przesyłac jakieś ciekawe i śmieszne historyjki z ich zycia a poze tym interesuje mnie kącik smakosza czyli np. jakies ciekawe przepisy na desery lub pozywne i łatwe dania czy zgadzasz sie na moje propozycje jesli tak to napisz a poza tym napisz do mnie na gg 1602149 gdybys sie zgodziła i chciała coś uzgodnić oki
Mała - Nie 08 Sie, 2004 20:44
Temat postu:
mialo niebyc gazetek typu twist, dziewczyna, bravo.. poco robic podobne rzeczy... zenada... to jest wszystkim znane.. wymyslajcie cos nowego, waszego, oryginalnego
nie podam. - Pon 09 Sie, 2004 09:50
Temat postu:
Mała napisał/a:
mialo niebyc gazetek typu twist, dziewczyna, bravo.. poco robic podobne rzeczy... zenada... to jest wszystkim znane.. wymyslajcie cos nowego, waszego, oryginalnego

Tylko te gazety co wynieniłaś są płatne, a ta bezie za free
CHOMICZKAAA - Nie 15 Sie, 2004 23:42
Temat postu:
Blandzia napisał/a:

moment myślałam,że ten dział będzie w mojej modzie i urodzie Confused

A nazwa mojego działu może być: Moda i Uroda,czyli wszystko co powinna wiedzieć dziewczyna
Może być Question
Ja mogę prowadzić jeszcze dział,w którym mogłabym sie zajmować poradami w sprawach sercowych,problemach itd Wink
Nie chce mieć działu gryzonie,bo stwierdziłam,że to głupi pomysł!

Chciałabym też założyć takie coś,ale nie w formie rozsyłanej gazetki,ale zwykłej stronki internetowej,chętnych do redagowania "działów" i dowiedzenia się czegoś więcej na ten temat zapraszam do działu:"Nastolatki na luzie...".Blandzia,ale to nie znaczy,że rezygnuje z posady w twojej gazetce Very Happy
Blandzia - Pią 20 Sie, 2004 12:42
Temat postu:
Młoda napisał/a:
Ja uważam, żę to świetny pomysł. Ale trzeba być dobrze zorganizowanym i zgranym z grupą. Ja (jeżeli oczywiście bym mogła) chciałabym prowadzić coś o psach lub kotach , lub to i to Wink. Kocham zwierzęta i myślę, że się do tego nadam. Mój nr GG. to 1826428. Pozdro !
Laughing

coz psiaki sa moje ale mozesz zajac sie kotami
Blandzia - Pią 20 Sie, 2004 12:44
Temat postu:
d098 napisał/a:
Ja bardzo chętni pytania do chłopaka (pisałem o tym PW ale nie odpisałaś)

Dobra. Ale do kogo pisales bo do mnie raczej nie! Nie mam wiadomosci!
Blandzia - Pią 20 Sie, 2004 12:44
Temat postu:
Mała napisał/a:
Jeśli chodzi o grafike- to ja jestem chętna, tyle że nie teraz. Może na początku roku.. Robiłam kiedyś mase layoutów.. i w ogóle.. Kocham programy graficzne.

Mam doskonaly pomysl. Ustal to z kamixem
Blandzia - Pią 20 Sie, 2004 12:46
Temat postu:
Anulkaa napisał/a:
ja chciałabym bardzo pomóc jeśli chodzi o gazetkę tylko czy moge cos zaproponowac ?
chciałabym prowadzic cos w rodzaju żenady dziewczyny mogłyby mi przesyłac jakieś ciekawe i śmieszne historyjki z ich zycia a poze tym interesuje mnie kącik smakosza czyli np. jakies ciekawe przepisy na desery lub pozywne i łatwe dania czy zgadzasz sie na moje propozycje jesli tak to napisz a poza tym napisz do mnie na gg 1602149 gdybys sie zgodziła i chciała coś uzgodnić oki

Wiesz... to jest humor, a go ktos juz ma
Blandzia - Pią 20 Sie, 2004 12:49
Temat postu:
CHOMICZKAAA napisał/a:
Blandzia napisał/a:

moment myślałam,że ten dział będzie w mojej modzie i urodzie Confused

A nazwa mojego działu może być: Moda i Uroda,czyli wszystko co powinna wiedzieć dziewczyna
Może być Question
Ja mogę prowadzić jeszcze dział,w którym mogłabym sie zajmować poradami w sprawach sercowych,problemach itd Wink
Nie chce mieć działu gryzonie,bo stwierdziłam,że to głupi pomysł!

Chciałabym też założyć takie coś,ale nie w formie rozsyłanej gazetki,ale zwykłej stronki internetowej,chętnych do redagowania "działów" i dowiedzenia się czegoś więcej na ten temat zapraszam do działu:"Nastolatki na luzie...".Blandzia,ale to nie znaczy,że rezygnuje z posady w twojej gazetce Very Happy

Tez myslalam nad strona, ale jakos wole gazetke.
Blandzia - Pią 20 Sie, 2004 20:02
Temat postu:
Wiecie co? Ja nie chce prowadzic juz tej gazetki! Zrobcie z nia co chcecie! A jesli chcecie redagowac jakies dzialy idxcie do chomiczki! Pa! Ja nie mam sily. I tu rowniez zapytam o co wam chodzi?????????// O co?
klacz - Sro 25 Sie, 2004 21:28
Temat postu:
Chomiczyca- mogę redagować humor i konie?Razz
Malvina - Sro 25 Sie, 2004 23:10
Temat postu:
To fest ... Najpierw narobiła tyle szumu .. a teraz Confused Trudno sie mowi .. Mam nadzieje ze Chomiczka tak szybko sie nie podda Very Happy
nie podam. - Czw 26 Sie, 2004 12:14
Temat postu:
klacz napisał/a:
Chomiczyca- mogę redagować humor i konie?Razz

dział humor ja mam
klacz - Czw 26 Sie, 2004 13:10
Temat postu:
dział konei też ktoś redaguje Rolling Eyes no ale można to w kilka osób prowadzić(taki mały wyjątek...Smile )
d098 - Sro 01 Wrz, 2004 13:20
Temat postu:
wiesz co chomiczka powinnaś napisać kto co ma bo juz teraz nie wiadomo
klacz - Czw 09 Wrz, 2004 20:54
Temat postu:
(ps. ja jednak nie chcę nic prowadzićRazz)
Malvina - Czw 09 Wrz, 2004 21:00
Temat postu:
Ja tylko chcialabym powiedzieec/ napisac ... ze chyba lepiej będzie jak tej gazety nie będzie... Pozatym mamy teraz szkołe i nie mamy zbyt duzo czasu ... Trzeba sie troche pouczyc ... potem troche rozrywki ... i niewiem czy znalezlibyscie czas na szukanie / pisanie akrykolow ...
CHOMICZKAAA - Pią 10 Wrz, 2004 14:33
Temat postu:
Moj Drodzy!
Ja uważam żeby tej gazetki nie było wcale.Zapraszam do mojego tematu(również jest w tym dziale).Pozdro!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group