Kamix napisał/a: |
No to jak robic ten portal czy nie ?? |
Tisiana napisał/a: |
Ja chętnie pomogę...mogę prowadzić jakiś dział... najlepiej to nowinki ze świata gwiazd( czyli filmy aktorzy, piosenkarze, muzyka itp.) jeżeli coś to mogę prowadzić coś jeszcze...jeżeli nie będzie chętnych to zgłoś sie do mnie...moje gg to 1104532 a email to sylwia2003@op.pl tylko teraz nei będę pisać bo wyjeżdżam na wakacje i wracam 11 sierpnia...od tego momentu bedę mogła robić artykuły itp. |
Kinga napisał/a: |
Cze
Ale wydanie gazety to jest dosyc powazna inwestycja ... jesli nie wezmie sie za to powazny czlowiek to gazeta ukaze sie raz lub 2 razy ... i tyle Potrzebne jest wydawnictwo ... to nie jest takie proste ... ze napiszesz cos wydrukujesz pare razy O i juz gazeta ... |
CHOMICZKAAA napisał/a: |
Ja też chętnie pomoge,moge zająć się jakimś działem o zwierzakach(jak bedzie),modą,urodą albo coś w tym stylu ![]() |
mroweczka napisał/a: |
No dobra dziewczyny-ja też mogę się przyłączyć,ale pod jednym warunkiem,że nie będzie to coś w stylu Bravo Girl czy co tam innego... ![]() ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
jak tak wszyscy sie ciepią do tej pomocy to może i ja pomoge, chętnie robiłąbym jakiś kącik fanowski, a może o kulturze, mediach, muzyce itp. a zresztą sama mnie do czegoś przydziel.... |
panienka_wierzba napisał/a: |
hehe "nowości" mogę prowadzić "zdrowie/fitnes i sport" też moge, tylko na czym miałby polegać ten kącik nowości, miałabym tam zamieszczać nowości o /?/ i teraz takie pytanie, nowinki ze świata komputerowego, czy może kosmetycznego, ubraniowego czy coś, bo nie wiem =] bo ja już dziś mogłąbym zacząć przygotowywać artykuły... mogę prowadzić nawet kilka kącików, może zrobilabyś jeszcze taki o subkulturach bo bardzo kręce się w tych tematach i mogłabym pisać o tym artykuły... |
mroweczka napisał/a: |
Dobra to ja prowadzę "cierpienia zwierząt"( a mogę zamiast tych "dzikich zwierząt" wziąć "konie"? ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie podam. napisał/a: |
Chłopaków też przyjmujesz ![]() ![]() ![]() |
nie podam. napisał/a: |
Ja mogę poprowadzić dział rozrywka, czyli humor, quizy itp |
Cytat: |
Potrzebujemy też dobrego grafika |
Mała napisał/a: |
mialo niebyc gazetek typu twist, dziewczyna, bravo.. poco robic podobne rzeczy... zenada... to jest wszystkim znane.. wymyslajcie cos nowego, waszego, oryginalnego |
Blandzia napisał/a: |
"hit kosmetyk" czyli nowisci kosmetyczne moment myślałam,że ten dział będzie w mojej modzie i urodzie ![]() |
Młoda napisał/a: |
Ja uważam, żę to świetny pomysł. Ale trzeba być dobrze zorganizowanym i zgranym z grupą. Ja (jeżeli oczywiście bym mogła) chciałabym prowadzić coś o psach lub kotach , lub to i to ![]() ![]() |
d098 napisał/a: |
Ja bardzo chętni pytania do chłopaka (pisałem o tym PW ale nie odpisałaś) |
Mała napisał/a: |
Jeśli chodzi o grafike- to ja jestem chętna, tyle że nie teraz. Może na początku roku.. Robiłam kiedyś mase layoutów.. i w ogóle.. Kocham programy graficzne. |
Anulkaa napisał/a: |
ja chciałabym bardzo pomóc jeśli chodzi o gazetkę tylko czy moge cos zaproponowac ?
chciałabym prowadzic cos w rodzaju żenady dziewczyny mogłyby mi przesyłac jakieś ciekawe i śmieszne historyjki z ich zycia a poze tym interesuje mnie kącik smakosza czyli np. jakies ciekawe przepisy na desery lub pozywne i łatwe dania czy zgadzasz sie na moje propozycje jesli tak to napisz a poza tym napisz do mnie na gg 1602149 gdybys sie zgodziła i chciała coś uzgodnić oki |
CHOMICZKAAA napisał/a: | ||
A nazwa mojego działu może być: Moda i Uroda,czyli wszystko co powinna wiedzieć dziewczyna Może być ![]() Ja mogę prowadzić jeszcze dział,w którym mogłabym sie zajmować poradami w sprawach sercowych,problemach itd ![]() Nie chce mieć działu gryzonie,bo stwierdziłam,że to głupi pomysł! Chciałabym też założyć takie coś,ale nie w formie rozsyłanej gazetki,ale zwykłej stronki internetowej,chętnych do redagowania "działów" i dowiedzenia się czegoś więcej na ten temat zapraszam do działu:"Nastolatki na luzie...".Blandzia,ale to nie znaczy,że rezygnuje z posady w twojej gazetce ![]() |
klacz napisał/a: |
Chomiczyca- mogę redagować humor i konie?![]() |