Czerwony Miś napisał/a: |
dzięki Gościówa =) nawet nie wiesz z jaką radością tu powróciłam =)
a co do posta, to PusQa ma przecież wydzieline śluzową więc i tak jej mokro.... ja na przykład nie skapłam się ze dostałam okresu bo mi morko było :p bo jak mialam wydzieline to tez bylo mokro :] |
PuśQa napisał/a: |
I wogule nie uzywam wkladek i nie mam zamiaru i tak duzo mi i caly czas leci śluz ... jak nigdy , że na serio mysle ze to juz okres moja kolezanka mowi zebym sie nie martwiła bo i tak majtki przeciekaja dopiero gdzies po 4 godz...A wogule jak bym chciala np. eheh troche smieszne ale Husteczke chigieniczna do majtek ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
powiedzmy dajmy na przykład tampony O.B. są różne rozmawiry Light Flow; Normal; Super; Super Plus. Tobie radze na początek Light Flow a później Normal =] to najodpowiedniejsze rozmary dla młodych dziewcząt |
Anonymous napisał/a: |
Mi sie skonczyl okres mam 12 lat i nie powiedzialam mamie bo sie wstydzilam. Gdy mialam okres to mialam mieszane uczucia. Raz bylam dumna ze jestem już prawdziwą nastolatką a raz dalaczego teraz. Powiedzcie czy to normalne |
PuśQa napisał/a: |
Zamiast odpowiadac i miec to na miejscu ktos sie spieszy albo cos to tylko " szukajcie sobie szukajcie" wy jestescie tylko po to zeby podac str. z wyszukaniem? |