Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - 2 lata mlodszy
Anonymous - Nie 25 Lip, 2004 19:45
Temat postu: 2 lata mlodszy
mam problem wiec prosze o pomoc :( Mam kolege z którym gadam na gg (z mojego miasta, czesto sie spotykamy) , jest 2 lata odemnie mlodszy i dzisiaj napisal mi na gg ze podobam sie mu :)a ja nie wiem co mam zrobic naprawde. Lubie go, fajnie sie z nim gada i ale nie wiem czy cos do niego czuje i dlatego prosze was o pomoc !!!!! :):):):):) czy mam sie zgodzic aby sie miedzy nami cos zaiskrzylo?????
ps wielki dzieki dla wszystkich za pomoc :)
aska - Nie 25 Lip, 2004 20:00
Temat postu:
najlepiej troche zaczekaj... nie warto się śpieszyć. bo co jeśli nie mówił prawdy ? może jeszcze znajdziesz kogoś innego ... POCZEKAJ z chodzeniem a bądźcie blizkimi PRZYJACIÓŁMI ...
miendzy nami dziewczynami (niby w miłości wiek się nie liczy ale chodzić z CHŁOPAKIEM młodszym od siebie ?!) ja wole starszych o rok albo rówieśników...
Gościówa - Nie 25 Lip, 2004 22:24
Temat postu:
Hmm...dziwne pytanie..pytasz sie NAS czy masz chodzic z jakims tam chłopakiem..przeciez to twoja sprawa i twój wybór..ty musisz zdecydowac czy go tylko lbuisz czy cos wicej...jesli go kochasz mozecie byc ze soba mimo ze jest o 2 lata młodszy a jesli go nie kochasz to odpowiedz jest chyba jasna...ale to ty musisz zdecydowac czy cos do niego czujesz czy nie..
Anonymous - Pon 26 Lip, 2004 09:33
Temat postu:
Musisz sama zdecydować my nie możemy tego za ciebie zrobić!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group