Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Koleżanka??

Marlok - Pon 26 Lip, 2004 07:16
Temat postu: Koleżanka??
Mam koleżankę którą BARDZO lubię,ona też mnie BARDZO lubi........ale istnieje pewien chłopak który myśli że ona się w nim zakochała.Cały kłopot jest w tym ŻE NIE WIEM czy on ma rację czy nie.CO MAM ROBIĆ!!!!???? Love ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Czy to jest przyjaciółka...czy ktoś więcej????
Malvina - Pon 26 Lip, 2004 12:50
Temat postu: Boshe .... :/
No to masz problem ... Jesli to jest twoja dobra kolezanka to mozna powiedziec nawet ze przyjaciolka ... Jesli by sie w nim bujnela to by to było widać ... np. cieągle by sie na neigo gapiła itp. ;]
Malvina - Pon 26 Lip, 2004 12:52
Temat postu: ups ;p
Przepraszaaaaam ;p Myslałam ze jestes dziewczyną ... Sorry Razz ja mam problemy z czytaniem nickow ;p Prosze nie patrzec na tamtą odp. ;p
d098 - Pon 26 Lip, 2004 16:47
Temat postu:
najpierw sobie zadaj pytanie czy tobie OPOWIEDNIO na niej zależy a do piero potem moge coś doradzić
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 19:12
Temat postu:
Pogadaj z nią, aby dała jasno do zrozumienia tamtemu chłopakowi. Wtedy przestanie myśleć Wink No i rywal z głowy biggrin

Pozdrowienia Razz
mroweczka - Pon 02 Sie, 2004 15:08
Temat postu:
Łatwo poznasz,czy ona coś w nim widzi. Narazie nic nie mieszaj-możesz stracić przyjaźń z nią...A przyjaźnią to myślę,że można to nazwać Wink Ciesz się,że masz tak wspaniałą przyjaciółkę. Nie musicie ze sobą chodzić. A jeśli będzie chciała chodzić z tamtym to niestety nic na to nie poradzisz. Każdy ma inny gust-jeśli chce z nim być to niech będzie. Z tego powodu raczej nie zerwie przyjaźni...A jeśli tak to nawet nie była warta słowa "przyjaciółka".
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 16:53
Temat postu: ...
Najpierw pogadaj z tym chłopakiem i spytaj się go czy on ja naprawdę BARDZO lubi Razz a później pogadaj szczerze z przyjaciółką którą BARDZO lubisz lub poprostu jeśli ci na niej zależy to powiedz jej że ja kochasz i czy zostanie twoją dziewczyną Love zanim pierwszy zrobi to ten inny chłopak. Bo jeśli się naprawdę tak BARDZO lubicie to chyba się kochacie no nie?? Love Love Love

PS kup jej ładny kwiatek Kwiat Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group