Zwierzęta - Przepraszam... Blandzia - Pon 26 Lip, 2004 10:55 Temat postu: Przepraszam...
Przepraszam was za tak dluga nieobecnosc! naprawde! Wydaje mi sie ze pamietam stare haslo ale nie umiem sie zalogowac! moze ktos unieaktywnil moje konto? nie wiem! Usune ten post kiedy znow bede blanka! i jeszcze razws przepraszam! pa! Kania - Wto 27 Lip, 2004 14:18 Temat postu:
Blanka może spróbuj tak weż zaloguj wpisz nick Blanka i kliknij zapomniałem hasła!Powinno sie udać... Kania - Wto 27 Lip, 2004 17:00 Temat postu:
Ach...mogłaś to napisać w innym forum takim jak o forum albo o wszystkim pengi - Nie 01 Sie, 2004 17:26 Temat postu:
jak sie zapomni hasła to chyba przysyłają na mejla, co?? Kania - Nie 01 Sie, 2004 21:13 Temat postu:
pengi napisał/a:
jak sie zapomni hasła to chyba przysyłają na mejla, co??
Tak przysyłają jak klikniesz zapomnialem hasla.A co do ciebie to ten post jest do niczego nie ma znaczenia jest bez sensu... Blandzia - Sob 07 Sie, 2004 09:35 Temat postu:
Tyle, że mi tamten adres zablokowali mroweczka - Sob 07 Sie, 2004 21:50 Temat postu:
Kania-Pengi jest nowa i nie wie jeszcze paru rzeczy...Wiem, bo to moja najlepsza przyjaciółka z neta i dzięki niej macie mnie w ogóle tutaj
Blanka-dobrze,że jesteś z powrotem, bo już nie wiedziałam, o co chodzi.... Blanka - Nie 22 Sie, 2004 14:36 Temat postu:
Cze! Poprosilam Toja zeby zmienila mi haslo. Tak zrobila i mi je podala, za co wielkie dzieki!