Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Moge z nim chodzić?

Truskawka - Pon 26 Lip, 2004 12:33
Temat postu: Moge z nim chodzić?
Siemka .... moge chodzić z facetem letnim? Tak naprawdw go kocham , ale czy to nie jest troche głupie? Love
Malvina - Pon 26 Lip, 2004 15:16
Temat postu:
Yyyyy... Ja jestem jakas niedoinformowana ... kto to jest facet letni ? Neutral Moze mi ktos powiedziec ?Razz
d098 - Pon 26 Lip, 2004 16:51
Temat postu:
móc czy nie móc oto jest pytanie... Laughing
móc to morzesz ale zadaj sobie pytanie czy jest sens, czy taka mała "przygoda" jest dla ciebie. Jeżeli uważasz że nie zaszkodzisz tym ani jemu ani sobie to OK chodżcie sobie i będzie wporzo. Very Happy
Anonymous - Pon 26 Lip, 2004 17:14
Temat postu: wakacyjna znajomość
Jeśli ten chłopak naprawdę Ci się podoba i lubisz go, to nie owinnaś się wahać. Nawet, jeśli ten związek będzie trwał krótko. Ja w zeszłe wakacje podjęłam "przeciwną" decyzję i teraz bardzo, bardzo tego żałuję...nie mogę przestać myśleć o tym chłopaku... :cry:
Anonymous - Pon 26 Lip, 2004 17:16
Temat postu: ?
ej ale ten "letni facet" ....to chodzi o jakiegoś geja czy chłopaka poznanego na wakacjach...?
Kamix - Pon 26 Lip, 2004 19:08
Temat postu:
Mysle ze nie o jej chodzilo, wydaje mi sie ze chodzilo tutaj o osobe pelnoletnia Smile
A dlaczego niby nie mozesz, zawsze mozna jesli Ty go kochasz on Ciebie rowniez, odwzajemniacie swoje uczucia to co stoi na przeszkodzie jesli mialas na mysli letni i jesli chodzi o to co napisalem na poczatku rowniez nie ma zadnych przeszkod.
Malvina - Pon 26 Lip, 2004 22:47
Temat postu:
Aaaaa .. ;D . Facet letni .. Ale to sie mowi pełnoletni .. ja jeszcze nigdy nie słyszałam zeby ktos na pełnoletniego mowił letni .. Neutral ;p . Hm .. ? czy mozesz z nim chodzic ? Chodz se z kim kcesz , ale ile ty masz lat ? no zebys tylko nie miala 13 lub 4 ( i mniej ) . Lepiej znajdz se chlopaka w twoim wieku jesli jest bardzo duza roznica wieku .. tak Ci radze ;]
panienka_wierzba - Wto 27 Lip, 2004 09:17
Temat postu:
na mój gust facet letni to taka jakby przelotna milosc... jezlei o to jej chodzilo.... bo facet letni to nie bylby facet pelnoletni...
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 18:57
Temat postu:
Prawdziwą miłość spotkasz tylko jeden raz. Oczywiście, że możesz z nim chodzić, ale przygotuj się rozstanie.... Kwiat
Anonymous - Sro 28 Lip, 2004 08:15
Temat postu: Re: Moge z nim chodzić?
Truskawka napisał/a:
Siemka .... moge chodzić z facetem letnim? Tak naprawdw go kocham , ale czy to nie jest troche głupie? Love

Miłość jest ślepa Wink Ale żeby się zorientować który jest właśnie TYM na całe życie, trzeba spróbować wszystkich XD no nie? biggrin pozdrawiam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group