Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Orgarzm

Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 10:40
Temat postu: Orgarzm
Wogule nie wiem co to jest... i jak sie to odczuwa...cos słyszałam ze iles tam trwa ja wogule nie wiem o co w tym chodzi..
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 13:22
Temat postu: Re: Orgarzm
PuśQa napisał/a:
Wogule nie wiem co to jest... i jak sie to odczuwa...cos słyszałam ze iles tam trwa ja wogule nie wiem o co w tym chodzi..

Pusiu.... Exclamation

No nie wiem jak ci to pisać. Podczas orgazmu (nie "orgarzmu") odczuwasz przyjemność. Odpowiada za to umiejscowiona w okolicy pochwy 'kuleczka' która poprawnie nazywa się łechtaczką. Trwa to w zależności od stopnia (szczytowanie, plateu itd.). Pamiętaj, że każdy przeżywa orgazm inaczej. Zarówno chłopcy jak i dziewczyny! Smile
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 13:34
Temat postu: Re: Orgarzm
PuśQa napisał/a:

No, ja się całkowicie z Tavion zgadzam. A kiedy orgazm przeżyjesz, sama zobaczysz jak to jest, bo właśnie każdy odczuwa go inaczej. Pozdrawiam ^_________^"
Truskawka - Wto 27 Lip, 2004 19:10
Temat postu:
To jest takie przyjemne Very Happy
gosiunia - Czw 29 Lip, 2004 23:22
Temat postu:
O tak tak przyjemne !!!!!!!!!!!!!!
polecam!!!!!!!!!
Anonymous - Sob 31 Lip, 2004 18:47
Temat postu: ...
Sory... chyba pomyliłem tematy... :p GG 4006877
Gościówa - Sob 31 Lip, 2004 19:11
Temat postu:
Mam dziwne wrazenie ze autor tego postu robił sobie żarty...no ale to tylko moje odczucie Rolling Eyes
d098 - Pon 02 Sie, 2004 19:40
Temat postu:
gościówa dlaczego może ona jest młoda i jeszcze nie wie ...
przecież ty też nie bylaś poinformowana od maleńkości
Gościówa - Pon 02 Sie, 2004 19:52
Temat postu:
d098 napisał/a:

Ja wiem że można nie rozumiec pojęcia orgazm ale niestey duzo osób na tym forum robi sobie jaja...pytanie jest dziwnie sformułowane i wydaje mi się że to są żarty ale jeśli się myle to przepraszam.
Nastka-11 - Wto 03 Sie, 2004 08:28
Temat postu:
Gościówa napisał/a:
d098 napisał/a:

Ja wiem że można nie rozumiec pojęcia orgazm ale niestey duzo osób na tym forum robi sobie jaja...pytanie jest dziwnie sformułowane i wydaje mi się że to są żarty ale jeśli się myle to przepraszam.

Myśle podobnie jak ty- ktoś wyraźnie robi sobie tu żarty!!!
PuśQa - Wto 03 Sie, 2004 09:42
Temat postu:
Tak już zarty 5 razy Neutral jak tu takie sa podejzenia to wogule nie odpowiadajcie bo to wszystko sa zarty!!! ktos ma powazny problem ale wy nie odpowiadacie tylko to są zarty!!! Evil or Very Mad ja sobie jaj nie robie jakbyscie chcieli wiedziec Neutral a takie podejrzenia mozecie sobie wsadzic do nosa nie rozumiem was
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 20:58
Temat postu: ...
orgazm to takie coś... Razz ehheh... Jak czujesz przyjemność, a raczej twoje narządy płciowe wydziela się taki płyn z narządy płciowego i to jest orgazm... POZDRO!!
Anonymous - Pią 06 Sie, 2004 15:05
Temat postu:
Orgazm nie jest płynem :P
Orgazm to uczucie. Miłe, przyjemne, podobno najprzyjemniejsze (sama jeszcze nie wiem ;)). U mężczyzn wytłumaczyć to bardzo łatwo - gra wstępna, penis podczas wzwodu, orgazm + sperma i już koniec (oczywiście trwa to zależnie od człowieka). U kubiet - wytłumaczyły ci moje poprzedniczki/poprzednicy. :)
Anonymous - Pią 06 Sie, 2004 22:14
Temat postu:
Jesuuu..... człowieku, jaki płyn? Shocked
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 18:44
Temat postu:
może mu chodzilo o spermę
Ona89 - Pon 16 Sie, 2004 20:34
Temat postu:
Sperma z pochwy? Confused
Malvina - Pon 16 Sie, 2004 21:22
Temat postu:
O jejq no .. chlopakowi chodzilo o chłopakow jak mają z orgazmem a nie o dziewczyny .. Czepiacie sie :/ . Kazdemu sie zdarza ;D . A jak nawet pomylił sie .. to trudno Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group