Dzieci OnLine

Na luzie... - WAŻNE OGŁOSZENIE

Kania - Sro 28 Lip, 2004 15:22
Temat postu: WAŻNE OGŁOSZENIE
Je¶li ktos chciałby mieć bloga a nie moze go założyć lub nie umie moge mu oddać swojego je¶li kto¶ jest chętny to prosze sie skontaktować ze mn± na gg to mój numer 4973663.Zgłaszajacym się podam moje chasło na gg.To nie jest głupi pomysł przecież notki można usun±ć szablon zmieć linki także usun±ć lub zmienić dział omnie wykasować...W każdym b±ć razie serdecznie zapraszam Razz !!!
Malvina - Sro 28 Lip, 2004 16:42
Temat postu:
Nie dzieki Smile
Kamix - Sro 28 Lip, 2004 16:48
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Nie dzieki

Sluchaj Malvina nie usunalem twojego postu aby inni widzieli. Nie pisz takich bezsensownych rzeczy nic nie wnoszacych to jest post dla tych ktorzy chca bloga ty nie chcesz to nie nabiajaj. Gdyby polowa forumowiczow napisala cos takiego jak ty zrobilby sie tutaj bajzel. Wink

P.S: Nie uwazaj mnie za takiego upierdliwego zrzede, poprostu wykonuje swoje obowiazki.
Kania - Sro 28 Lip, 2004 18:24
Temat postu:
Ech..chyba nie oddam tego bloga... jeszcze mi sie przyda! Razz Ale jak kto¶ chce...
Malvina - Sro 28 Lip, 2004 18:45
Temat postu:
Kamix ja sie wcale z niej nie nabijałam ... :/ . Napisałam " Nie dzieki " bo szkoda mi jej było ze nikt jej nie odp. Spox .. Rozumiem twoje obowiazki :]
Kania - Sro 28 Lip, 2004 18:54
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Kamix ja sie wcale z niej nie nabijałam ... :/ . Napisałam " Nie dzieki " bo szkoda mi jej było ze nikt jej nie odp. Spox .. Rozumiem twoje obowiazki :]

Co¶ty hehe było ci mnie szkoda dzisiaj napisałam ten temat i nikt jeszcze nie odpisał zreszt± nie musi ja tego bloga nie musze oddawać Evil or Very Mad
Malvina - Sro 28 Lip, 2004 19:01
Temat postu:
Kania ... ja malo razy zerkam kiedy temat jest napisany .. Myslałam ze wszyscy cie " olali " dlatego bylo mi Cie szkoda . Wybacz :/ .
Kania - Sro 28 Lip, 2004 19:10
Temat postu:
Nie ma zaco...malvina ja to zbyt poważnie wzięłam...i sie zaraz wkuezyłam sorry Crying or Very sad
Malvina - Sro 28 Lip, 2004 20:07
Temat postu:
Dobra spoko ... Nic sie nie stało ... Smile A co do tego bloga. . . Chętnie bym wzieła , ale jak se niedawno załozylam bloga to mi sie znudził ... Więc więcej juz bloga nie chce Smile)
Kania - Czw 29 Lip, 2004 17:50
Temat postu:
I tak go nie oddam jeszcze będe go prowdzić tylko że jest awaria na myblog.pl

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group