Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Hm, nie wiem, co o tym myśleć...
Anonymous - Pią 30 Lip, 2004 19:20
Temat postu: Hm, nie wiem, co o tym myśleć...
Siema!
Skończylam niedawno szóstą klasę i nigdy nie miałam chłopaka ani randki, ble ble ble, ale niedawno zebralam się na odwagę i zaprosiłam przez SMS-a kolegę z klasy na Shreka. On mi odpisał, że jest na wakacjach i że wraca 07.08. W związku z tym mam trzy pytania:
1. Czy takie kino można uznać za randkę?
2. Czy on tymi wakacjami się nie wymigiwał?
3. Czy będziemy mogli ze sobą chodzić, jeśli on idzie do innego gimnazjum (ale się nie przeprowadza i mieszka raczej blisko)?
Jeszcze jedno pytanie nasuwa mi się na myśl:
Czy ja jestem normalna? Nigdy się nie całowałam i nie chodziłam z chłopakiem, a to powyżej (być może) będzie moją pierwszą randką. Mam 13 lat.
Odpiszecie, prawda?
Malvina - Pią 30 Lip, 2004 20:12
Temat postu:
1. Moim zdaniem mozna
.
2. Mam nadzieje ze nie . Skad ja to moge wiedziec ?
3. Jasne że bedziecie mogli . Prawo nie nakazuje chodzenie z chłopakiem z innego gimnazjum
Jestes normalna ...
Gościówa - Pią 30 Lip, 2004 21:49
Temat postu:
Hmm..jesli chłopak idzie z dziewczyną do kina to mysle ze mozna to spokojnie nazwac randką..a jesli chodzi o te wakcje to mysle ze wcale nie zmyslał...po co miałby cie okłamywac? Hm..ale teraz moze cie troche zmartwie..bo zadałas pytanie o chodzenie z nim..czy to ma sens itp...JAsne ze ma sens, ale idziesz z nim narazie tylko do kina i raczej nie rób sobie zbyt duzych nadzieji ze ta jedna randka pociagnie za soba wiecej randek a potem będziecie ze soba chodzic bo potem mozesz sie zawiec..nigdy nic nie wiadomo..ale ja np. bylam z wieoma chlopakai w kinie, na pizzy itp i bardzo czesto byly to tylko czysto kolezenskie spotkania i ci chlopcy wcale nie prosili mnie o chodzenie.wiec skoro idziesz z chlopakiem do kina nie planuj odrazu teogo zeb bedzesz z nim chodzila..bez przesady!! Moze jeszce ustalisz sobie ze w wieku ilu lat wyjdziesz za niego za mąz i ile bedziecie mieli dzieci?
To był zart i nie odbierz tego zle
Ciesz sie chwila...tym ze idziesz z nim do tego kina, a co bedzie dalej (czy bedziesz z nim czy nie) to jeszce niewiadomo i nie planuj tyle zeczy w przód bo potem mozesz sie rozczarowac..
mroweczka - Nie 01 Sie, 2004 22:03
Temat postu:
1. Zależy dla kogo. On może odebrać to jako zwykłe spotkanie z przyjaciółką,Ty możesz myśleć,że to randka.
2. Raczej nie. Jest lato, naprawdę dużo ludzi wyjeżdża na wakacje. To nie musi być powód do wymigywania się. Wyślij do niego znowu SMS-a,jak wróci(w końcu podał datę powrotu).
3.Jasne,że tak. Nie trzeba chodzić z kimś do tej samej szkoły,żeby z kimś chodzić. Jeśli mieszkacie blisko siebie to nie widzę problemu!
A dziwna wcale nie jesteś. NIe ma określonego wieku do całowania się, chodzenia z kimś. Masz jeszcze sporo czasu.
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 17:19
Temat postu:
1. Tak to może być randka ale musisz to jakoś okaziwać np. czasem popatrzeć na tego chłopaka a nie całyczas się śmiać z tego co jest na ekranie, musi wyczuć że nie chodziło ci tylko o film ale przedewszystkim o niego!!!
Aha jeszcze 2 odp.
2. Może sie wymigywał ale to zależy bo np. jeśli ty jesteś ,brzydka, (sory!!) a on marzeniem każdej dziewczyny to może się wymigywał...
3.Jasne że bedziecie mogli tylko pamiętaj że musi ci zalezeć na nim a nie tylko na filmie bo film widziałem kilka razy i to wciąga!!
4. Normalna. A czemu by miałaś by być nie normalna??
POZDRO!!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group