Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Ja nie chcę...

Anonymous - Sob 31 Lip, 2004 12:15
Temat postu: Ja nie chcę...
Nie chcę już żyć, mam wszystkigo dosyć, całe życie mi się wali... Wiele w życiu przeszłam, trochę ćpałam, piłam... Palę... Podcinałam żyły... Mam 14 lat. Rodzinę mam niby normalną, ale ja już nie chcę... Nienawidzę własnego życia... Co mam zrobić...?
Pulkownik Nikt - Sob 31 Lip, 2004 15:29
Temat postu:
Przedewszystkim NIE popelniaj samobojstwa !
Skoro masz normalna rodzine zyj dla nich. Pomysl co by bylo z nimi ?
Napisz cos wiecej o sobie , napisz o sytuacji w rodzine , dlaczego zaczelas cpac , pic . Latwiej bedzie nam pomoc.
Pamietaj ze tu znajdziesz pomoc. Jesli chcesz mozez zawsze z nami porozmawiac o wszystkim. Jest tu pelno ludzi mlodych tez doswiadczonych przez los i wielu ludzi starszych ktorzy sa bardzo doswiadczeni.
Napisz cos wiecej.

Troche poszperam w internecie wynajde Ci adresy stron gdzie bedzie napisane o problemach z narkotykami alkoholem i tak dalej.
I pamietaj nie jestes sama.

Szukaj oparcia w rodzinie. Albo w nas ( tzn. uzytkownikach forum )
Palenie picie i narkotyki nie niszcza klopotow lecz ciebie.
http://www.narkotyki-narkomania-prawaczlowieka.kki.pl/
http://www.poradnia.narkomania.org.pl/
Oto adresy stron o problemach z narkotykami.
Pamietaj napisz cos o sobie.
Ale moze ja zaczne. Mam 14 lat ( tyle co ty Smile ) interesuje sie ksiazkami fantasy , siedzeniem przed kompem i harcerstwem.
Nie mam i nie mialem dziewczyny. Lubie uprawiac sport ogolnorozwojowy chociaz ostatnio nie mam czasu Razz.
Moze uda nam sie uporac z twoimi problemami a przy okazji poznac sie Smile
Anonymous - Sob 31 Lip, 2004 20:36
Temat postu: Heh...
No cóż, bardzo Ci dziekuję... A teraz powiem prawdę. Mam koleżankę, która ma kłopoty przedstawione w moim poprzednim poście. :) Ale bardzo mi pomogłeś. :) Teraz ja spróbuję w ten sam sposób pomóc jej. :) THX WIELKIE. A co do mnie to interesuję się kulturą punk, metal, kocham Nirvanę i Was. :) Pozdro
Pulkownik Nikt - Sob 31 Lip, 2004 22:36
Temat postu:
Ja slucham rock/metalu i troche Polskiego punk rocka Smile
A Nirvane znam i lubie biggrin
Moze powiesz cos o swojej kolezance? Bedzie latwiej nam jej pomoc.
Z metalu to przedewsyzstkim Manowar Smile
d098 - Czw 05 Sie, 2004 14:06
Temat postu:
Najlepiej byłoby żeby przyłączyła się na stałe do naszego forum wtedy moglibyśmy stale jej doradzać i byłaby nowa koleżanka... Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group