Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - a wy ile mia³y¶cie?
kasia 14latek - Nie 01 Sie, 2004 11:20
Temat postu: a wy ile mia³y¶cie?
chce was dziewczyny zapytac kiedy zacze³yscie nosic stanik. i ile wtedy mia³y¶cie w biu¶cie i pod. ja jak juz pewnie wiecie mam 68(nawet67cm)cm pod i 73-74 w biuscie. czy powinnam nosiæ? a mo¿e jest kto¶ kto ma mniejsze piersi i nosi? odpisujcie :oops: :/
Go¶ciówa - Nie 01 Sie, 2004 11:48
Temat postu:
Ja nie pamiêtam ile mia³am w biu¶cie i pod jak zaczê³am nosic stanik ale mój pierwszy biustonosz mia³ rozmiar 65-AA czyli róznica wynosi³a tylko kilka centymetrów (5-6), teraz mam rozmiar pomiêdzy rozmiarem 70-A i 70-B...dwa moje staniki maja rozmiar B a jeden ma rozmiar A a ich wielko¶ci sa takie same..to zalezy od numeracji wiec zawsze lepiej przymierzac stanik przed kupieniem. Aha i mój pierwszy stanik dosta³am kiedys mia³am jakies 11,5-12 lat a teraz mam 14,5
Mysle ze mozesz juz nosic stanik a najodpowiedniejszy bêdzie rozmiar 70-0 albo 70-AA
panienka_wierzba - Nie 01 Sie, 2004 12:30
Temat postu:
ja pierwszy stanik zaczê³am nosiæ w wieku nieca³ych 12 lat chyba, do 6 klasy wtedy sz³am... to nie wiem ile, wczêsniej nie nosi³am bo sie wstydzia³m =P mój pierwszy stanik to by³ 70A teraz nosze ma³e 75C b±d¼ du¿e 75B...
mroweczka - Nie 01 Sie, 2004 16:48
Temat postu:
Ja jeszcze nie noszê stanika(mam prawie 13 lat). Masz trzy: 0,AA i A. W "A" mi najwygodniej. Zerówka jest za ma³a i zawsze mam po niej odciski a AA to w ogóle nic mi nie trzyma
Nie to,¿eby by³ za lu¼ny on po prostu jest taki,ze jest jakby po to,¿eby tylko normalnie w koszulkach wygl±daæ(bo np. jak masz lu¼n± bia³± koszulkê i nie masz stanika to g³upio to wygl±da) a jak np. biegne czy skaczê to nic mi on nie trzyma. My¶lê,¿e stanik ju¿ spokojnie mo¿esz nosiæ, to zale¿y tylko od Ciebie
pengi - Nie 01 Sie, 2004 17:33
Temat postu:
ja zacze³am nosiæ jak mia³am... hmm... jakies 12 lat
inaczej: od pocz±tku 6 klasy, bo wtedy wiêkszosc dziewczyn z klasy zacze³a nosiæ, to ja te¿. teraz nosze juz 75B.
Anonymous - Nie 01 Sie, 2004 21:18
Temat postu:
ja mia³am 12 lat i nosi³am 70
Pu¶Qa - Pon 02 Sie, 2004 10:06
Temat postu:
Ja zacze³am nosiæ w 4 klasie .. powiedzia³am mamie ze pani od wf nam mówi³a zeby nosiæ
nie mierzy³am ile mam cm tu i tu
ja wola³am nosiæ od poczatku zeby potem nie miec jakis zwisajacych albo krzywych cycków
Ma³a - Pon 02 Sie, 2004 10:25
Temat postu:
a ja zaczelam jak mialam 13 latek:> niewiem jaki rozmiar:P bo to rozciagliwy stanik, ale pisze size: B
hehe... mam ten co lubie najbardziej materialowy, i 70A usztywniany, ale jako¶ w usztywnianym czuje sie jak bym byla wypchana wata:P chyba jeszcze jest troche za duzy, chociaz normalnie pasuje:P ja mam w biuscie 79-80, a pod 69-70 jakos tak... tyle ze mierzylam to ostatnio pol roku temu;p
Nastka-11 - Pon 02 Sie, 2004 16:41
Temat postu:
Ja mam staniki,ale nie zawsze w nich chodzê
Poprostu...nie lubiê ...
kasia 14latek - Sro 04 Sie, 2004 15:26
Temat postu:
no a ja mamie powiedzialam zeby mi ten stanik kupila i powiedziala ze kupi tylko na razie nie ma kasy:( ale zaloze sie ze nawet jak bedzie miala to mi nie kupi... bo jak zwykle zapomni................ jak tak dalej pojdzie to se go sama kupie. tylko wieksza radosc by mi sprawil jak by mi go mama kupila zanim ja jej cokolwiek powiem- tak z zaskoczenia...
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 15:44
Temat postu:
Ja pierwszy stanik zaczelam nosic w wieku 11 lat i od tamtej pory caly czas nosze. Nie pamietam jaki mialam wtedu nr stanika. Ale teraz w wieku 13 lat mam 75a
cichutka - Sro 04 Sie, 2004 16:38
Temat postu:
Ja pierwszy stanik zaczê³am nosiæ gdy mia³am prawie 11 lat i by³ to rozmiar AA65. Teraz nosze zazwyczaj 70A (zale¿y od firmy, bo maj± ró¼n± numeracjê)
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 20:19
Temat postu:
Ja te¿ mam 14 lat i mam te same wymiary w i pod biustem. Ja noszê stanik od dawna. Je¶li masz k³opoty z wybraniem rozmiaru stanika, to wejd¼ na http://triumph.pl
Aha! Sprawdzi³am jaki rozmiar by by³ na Ciebie (jak i przecie¿ dla mnie) - 70
A je¶li jednak masz 27 pod biustem, to dla Ciebie stanik bêdzie 65
Mój majtek rozmiar, to <34, a wasz?
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 00:16
Temat postu:
no to fajnie. tylko wychodzi na to ze ja jedna jeszcze nie nosze stanika chociaz mam 14lat. :oops: ale nie jestem sama bo KleO ma tez takie wymiary. to dobrze. ja sama mam stanik nawet dwa tylko ¿e: jeden jest namnie zaszeroki (rozmiar 0-70) a drugi jest dobry na mnie tylko ze za bardzo powieksza moj biust i jak go sciagne to wszyscy pomysla ze se wypycham. wiec wole zeby mama mi kupila nowy, taki ktory bedzie idealny :lol: . a ty KleO jaki nosisz???? :oops:
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 00:17
Temat postu:
aha a te dwa staniki ktore posiadam sa po mojej mamusi!!!!!hehehe 8)
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 00:18
Temat postu:
aha i jeszcze jedno to ja- kasia 14latek tylko zapomnialam sie zalogowac!!!
kasiulka14latek - Czw 05 Sie, 2004 00:42
Temat postu:
a to ja powrocilam mam nowy nick:)
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 19:46
Temat postu:
ja dostalam od mamy hmmm... w lecie, przed 6 klasa. teraz ide do drugiej gimnazjum. wtedy miaam AA65
tyra mam AA70 O_o
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group