Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Ból w sercu

Anonymous - Wto 03 Sie, 2004 10:17
Temat postu: Ból w sercu
Dlaczego życie jest takie okrutne? Dlaczego nie pozwala kochać? Chciałabym być kochana lecz nie jestem. Nie odczuwam tego ciepła, które chciałabym odczuwać. Chciałabym się do kogoś przytulić. Słyszeć słodkie słowa, szeptane do ucha. To takie łatwe lecz takie odległe marzenie...
PuśQa - Wto 03 Sie, 2004 11:18
Temat postu:
Ja też miałam takie marzenia.. a teraz zaluje ze sie spełniły.. festyn chłopak ci eprzytula i juz wszyscy wiedza ze cos do ciebie kreci tu moze byc siostra obok z chłopakiem albo rodzice..tez nie bylam a teraz narobilam chlopakowi nadzieji a go nie pokochalam a on tak!! i po co mi to było...Sad zamien sie ze mna
Gościówa - Wto 03 Sie, 2004 12:18
Temat postu:
Nie martw się i nie spiesz! Na każdego kiedyś przyjdzie czas..lepiej czekać na tą odpowiednią i jedyna osobe długoi niż być z jakims pierwszym lepszym chłopakiem. Napewno w najblizszym czasie znajdziesz osobe która Cię pokocha. Tylko musisz czakac ... Smile A jesli masz kogos na oku to postaraj się go poznac...zagadaj..chodziaz spytaj się o godzine czy cos takiego.
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 16:41
Temat postu: ...
Kiedyś też tak myslałem ale jak miałem kilka latek mniej Razz A teraz nie mam dziewczyny ale kilka razy miałem ale jak to bywa kończyło się na przyjaźni to też b. dobry sposób na rozstanie aby nikogo nie zranić POLECAM! u mnie to się zawsze sprawdza i wam się też chyba będzie bo nie ma chyba na świecie takiej pary która w wieku 10-13 (np.) ze sobą chodzą a teraz się ożenili Wink
anett130 - Czw 02 Wrz, 2004 17:28
Temat postu:
spox za pare lat nie będziesz mogła odgonić się od chłopaków będziesz ich miała dosyć!!! Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group