elfkaNenar napisał/a: |
O ile wiem osoby tego pokroju ubierają się w zwykłych sklepach, a nieżadko w ciucholandach, bo tam są naprawde fajne rzeczy np. nieźle wynaciągane sweterki w stylu Kurta. |
panienka_wierzba napisał/a: |
hiehie a co do tego byłam wczoraj w ciucholandzie i wypatrzyłam se taki fajny czarny kostium, spodnie połącznone z bezrękawnikiem (czarne) cudeńko =D teraz msuze ciekawe spodnie wytrzasnąć jeszcze i sweter/bluzke. I zapłaciłam za tą rzecz którą kupiłam 9 zeta i 73 grosze... gdybym kupowała cos takiego np. w Pimkie zapłaciłabym ze 160 =/ |
GOŚCIOWA napisał/a: |
osoby które w takich drogich rzeczach chodzą to robią na pokaz |
Cytat: |
Nie szata zdobi człowieka |
Cytat: |
Hyhy Kamix- http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?p=36799#36799 |
mroweczka napisał/a: |
A tak poza tym to ja za tymi gazetami(przede wszystkim chodzi mi o Bravo Girl) nie przepadam...Największy ich minus to np. to: w trudnych pytaniach dziewczyna pisze list.
"Mam na imię Ola i mam 14 lat. Mam wspaniałego chłopaka,który ma 18 lat. Zdecydowaliśmy się na współżycie..." a redakcja zamiast próbować odsunąć ją od tego pomysłu to tak odpowiada: "Kochana Olu, nie zapomnijcie tylko o zabezpieczeniu..." ![]() Jakby seks w tym wieku to był chleb powszedni... Nie dość jest na świecie problemów przez niechcianą ciążę? A oni jeszcze takie bzdury w tych gazetach piszą... ![]() |