Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ñ MI£O¦Æ - kolory w³osów. POMOCY!!

Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 20:18
Temat postu: kolory w³osów. POMOCY!!
Jaki lubicie kolor w³osów u ch³opców? Question ? Question ? Question ? Question Bo u mnie w klasiê wszyscy maj± ciemny bl±d a ja b. b. jasne po prostu s³oñce na g³owie (naturalne) Razz i wszyscy mówi± na mnie ,siwy, Embarassed czy to wstyd miec takie w³osy??
Bo wed³ug mnie to nie wstyd lecz mogê sie tym pochwaliæ ale jakos wszyscy siê czepiaj± (dziewczyny i ch³opcy) Confused
mroweczka - Sro 04 Sie, 2004 22:17
Temat postu:
Jasne,¿e nie wstyd Wink
Ka¿da dziewczyna ma inny gust. S± takie,którym najbardziej podobaj± siê blondyni,niektóre wol± szatynów,inne brunetów...Je¶li chodzi o mnie, to jestem w tej trzeciej grupie Wink Ale przecie¿ to nie kolor w³osów jest najwa¿niejszy. Ja w ch³opakach najbardziej patrzê na charakter. Jednak je¶li widzê farbowanego blondyna ubranego na skejcika, s³ynnego podrywacza to ju¿ wiem-nie...to nie to... Rolling Eyes Ty i tak masz bardzo du¿y plus u dziewczyn, bo Twoje blond w³osy s± naturalne, nie farbowane specjalnie,¿eby siê przypodobaæ Wink
A na mojego kolegê tez wo³aj± SIWY no i co? Mr. Green
Go¶ciówa - Czw 05 Sie, 2004 12:33
Temat postu:
Ja nie mam ulubionego kolru w³osów...do ka¿dego cz³owieka pasuje inny kolor...jesli masz takie jasne w³osy to raczej nie bez powodu..pewnie ciemne by ci nie psowaly i dlatego matka natura wybra³a wlasnie dla ciebie takie w³osy a nie inne Smile W calym moim zyciu podoba³o mi ie chyba najwiecej ch³opców z czarnymi w³osami ale z blond tez sie zdarzali bo niektorym to pasuje. To zalezy od dziewczyny. A to ze masz jasne wlosy to wcale nie powód do wtydu bo niektorzy specjalnie sobie tak farbuj±, a ty masz naturalne a to jest plus. ;]
d098 - Czw 05 Sie, 2004 14:59
Temat postu:
Nie to nie jest wstyd. U mnie w szkole jest paru takich ch³opaków a to ¿e na niektórych mówi± siwy to wcale nie maj± na my¶li obra¿enia tej osoby
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 21:02
Temat postu:
Very Happy Dziêki
Nastka-11 - Pi± 06 Sie, 2004 09:27
Temat postu:
My¶le to co inni-nie jest to wstydem!!!Ty masz inny kolor w³osów,a twój kolega inny:) To normalne!! moim zdaniem bardzo dobrze,ze czym¶ siê wyró¿niasz w klasie:D
Anonymous - Pi± 06 Sie, 2004 19:30
Temat postu:
Go¶ciówa napisa³/a:
Ja nie mam ulubionego kolru w³osów...do ka¿dego cz³owieka pasuje inny kolor...jesli masz takie jasne w³osy to raczej nie bez powodu..pewnie ciemne by ci nie psowaly i dlatego matka natura wybra³a wlasnie dla ciebie takie w³osy a nie inne Smile W calym moim zyciu podoba³o mi ie chyba najwiecej ch³opców z czarnymi w³osami ale z blond tez sie zdarzali bo niektorym to pasuje. To zalezy od dziewczyny. A to ze masz jasne wlosy to wcale nie powód do wtydu bo niektorzy specjalnie sobie tak farbuj±, a ty masz naturalne a to jest plus. ;]

Go¶ciówo, zgadzam siê z Tob±.

Mi w³a¶ciwie wisi i powiewa, czy dany cz³owiek ma w³osy koloru blond, czarne, rude czy te¿ jakie¶ inne... Poza tym my¶lê, ¿e czasami najpiêkniejsza dziewczyna na ¶wiecie mo¿e byæ te¿ równocze¶nie na dodatek najgorsz± z³o¶nic± i wredot±, a najbrzydszy ch³opak - wrêcz przeciwnie Smile Podsumowuj±c: dziwi mnie trochê, dlaczego ludzie przywi±zuj± do swojego wygl±du a¿ tak du¿± wagê, lecz obawiam siê, ¿e w dzisiejszym ¶wiecie, w którym inne warto¶ci, ni¿ uroda powoli zanikaj±, jest to chyba niestety konieczne... Confused

PS. Dlaczego masz mój pseudonim w swoim podpisie na forum Smile?
Go¶ciówa - Pi± 06 Sie, 2004 19:46
Temat postu:
*Neona* napisa³/a:
Go¶ciówa napisa³/a:

Go¶ciówo, zgadzam siê z Tob±.

Mi w³a¶ciwie wisi i powiewa, czy dany cz³owiek ma w³osy koloru blond, czarne, rude czy te¿ jakie¶ inne... Poza tym my¶lê, ¿e czasami najpiêkniejsza dziewczyna na ¶wiecie mo¿e byæ te¿ równocze¶nie na dodatek najgorsz± z³o¶nic± i wredot±, a najbrzydszy ch³opak - wrêcz przeciwnie Smile Podsumowuj±c: dziwi mnie trochê, dlaczego ludzie przywi±zuj± do swojego wygl±du a¿ tak du¿± wagê, lecz obawiam siê, ¿e w dzisiejszym ¶wiecie, w którym inne warto¶ci, ni¿ uroda powoli zanikaj±, jest to chyba niestety konieczne... Confused

PS. Dlaczego masz mój pseudonim w swoim podpisie na forum Smile?

Mi³o, ¿e siê ze mn± zgadzasz a co do mojego pospisu to zajzyj na temat: http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=3844
To pomysl ElfkiNenar
Anonymous - Pi± 06 Sie, 2004 22:25
Temat postu:
Nie, to nie wstyd Wink To tak jakby blondynki mia³y siê martwiæ o dowcipy o nich. Gorzej by³oby gdyby ch³opak regularnie farbowa³ w³osy. Rolling Eyes

Pozdrowienia Mr. Green
_szyszka - Sob 07 Sie, 2004 07:50
Temat postu:
Bardzo lubie kolor br±zowy ciemny br±zowy i czarny. Blondyni te¿ nie s± ¼li ale bardziej chyba lubiê ciemniejszych Mr. Green
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 14:50
Temat postu:
Ja najbardziej lubiê brunetów, ale do szatynów i blondynów te¿ nic nie mam byle nie byli farbowani!!! A jeszcze anjelpeij, zeby mieli d³ugie (ZADBANE) w³osy.
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 18:49
Temat postu:
lubie brunetów . tez kiedys w klasie mialam chlopaka na ktorego tez tak mowili ..........i.......... przestali mówie ci olej ich wszystkich
Anonymous - Nie 08 Sie, 2004 11:01
Temat postu: ...
Neona napisa³a ¿e... sami wiecie co Smile Ale chyba lepiej mieæ piêkn± dzieczynê i dobr± z charakteru ni¿ brzydk± i dobr± z charakteru bo wszyscy mówi± ¿e najpierw siê patrzy na charakter... ale wygl±d te¿ siê w pewnym sêsie liczy Wink
Akacja12 - Pi± 13 Sie, 2004 22:31
Temat postu:
mi sie wydawało że wole blondynów bo podobał mi sie taki jeden blondyn i ndal mi sie podoba ale już go nie zobacze bo go wywalili z muzycznej. A z kolej teraz strasznie podoba mi zdaje sie chlopak ktory ma czarne włosy. Nie kolor włosów jest najważniejszy. A tak wogule masz na kompie fotke aren? tak z ciekawosci się pytam...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group