Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - moja koleżanka i jej rodzina
Anonymous - Wto 04 Lut, 2003 12:33
Temat postu: moja koleżanka i jej rodzina
moja koleżanka i jej rodzina jest nienormlana!uwarza tak moja cała klasa i znajomi i nawet rodzice!
otóż gaba lubi sie czuć wolna czyli goła, wszystko było by oki, gdyby nie fakt, że ona chodzi goła przy rodzicach o taki przykład:
gaba jest w pokoju naga wchodzi jej ojciec:
anka, anka-jej matka-
czego??
popatzr jak gabie biust urusł przez pół roku
tragedia
ja rozumiem rozmawiać z rodzicami o dojrzwaniu i o sexie ale coś takiego:
mama gaby:gaba jak będziesz chciała rozpoczać wspłżycie to przydz doo mnie to wybierzemy najlepszą metodę antykoncepcji , ja urzywam pigułek a dodatkowo prezerwatywy!
co byście powiedzieli gdyby ojciec powiedział do was:matma jest prosta jak pipeprzenie??
dziwne co??ale to nie koniec!matka jej mówi:sex z prezerwatywą jest jak lizanie lizaka przez szybę
co o tym sądzcie??
Blanka - Wto 04 Lut, 2003 15:58
Temat postu:
Hcez znac moje zdanie?
otuż:
nie wieżę ci. Albo zazdrosciz jej np. biustu ,albo poderwala ci chlopaka
Jestem ciekawa jak dowiedzialac sie
o tych rozmowiach.Na pewno sama ci tego nie powiedziala!
Anonymous - Wto 04 Lut, 2003 17:09
Temat postu:
ona nie ma biustu to po pierwsze
mówi o tym całej szkole
więc uwierz
Anonymous - Wto 04 Lut, 2003 18:13
Temat postu:
Ktoś...
Blanka ma chyba rację ! Albo opowiadasz sama te bzdury, albo ona to Ci wcisnęła tak do głowy ! Rodzice, z dziećmi o takim czymś gadali by ? Hahaha ! Naprawde mnie rozśmieszasz ! Kto mnie popiera ?
Anonymous - Wto 04 Lut, 2003 18:56
Temat postu:
a ja wierzę!są ludzie i parapety
Nemeia - Sro 05 Lut, 2003 04:03
Temat postu:
Po pierwsze: Moim zdaniem kompletna bzdura... Ciekawa jestem skad masz takie dokladne przyklady.
Po drugie: Nie uczyli cie ze wtracac sie w nie swoje sprawy to niekulturalne? Jestem 100% pewna ze chcesz jej zrobic przykrosc rozpuszczajac o niej perfidne plotki.
Fuzzy - Sro 05 Lut, 2003 12:25
Temat postu: odp
Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby ci o tym tak po prostu o tym powiedziala.a jeśli nawet jest to już sprawa jej i jej rodziców jeżeli chcą ją tak wychowywać
NaStKa - Sro 05 Lut, 2003 12:37
Temat postu:
Niee...napewno kłamiesz TY albo ta dziewczyna... nie ma ludzi którzy nie wstydziliby się mówić o takich sprawach. Dla mnie to bzdura
deg - Czw 06 Lut, 2003 21:59
Temat postu:
Tak. Kasia lubi pisać dziwne posty. Raz rośnie jej penis, raz pisze o lizaniu przez szybkę.
Może raczej powinna się zająć pisaniem książek fantastycznych niż postów na tym Forum.
Nemeia - Czw 06 Lut, 2003 22:09
Temat postu:
Deg a ja sie martwilam ze tylko ja mam jakies takie dziwne odczucia co do jej postow.
Anonymous - Pią 07 Lut, 2003 15:00
Temat postu:
Ktoś...piszesz ten zmyślony post. Później inni piszą, że Ci niewierzą, a później piszesz pod innym nickiem "lalalaaaaaaaaaaa" i piszesz "a ja wierzę!są ludzie i parapety" to już wiadomo, że to Ty Kasiu.
NaStKa - Pią 07 Lut, 2003 15:48
Temat postu:
Kto to "KASIA" ??? Mógłby ktoś wytłumaczyć...plissss
Anonymous - Pią 07 Lut, 2003 16:25
Temat postu:
"Kasia" to ta osoba, co napisała ten głubkowaty post:
" moja koleżanka i jej rodzina jest nienormlana"
Kasia to ta co jest pod nickiem "Ktoś" i "lalalaaaaaaaaaaa"
Te tematy co są głupkowate na tym forum to właśnie "Kasi"
deg - Sob 08 Lut, 2003 02:55
Temat postu:
Kasia to "kasia15" i "guga15" oraz:
ja
k
kulwa
jk
ktoś
nie ważne kto
gość
ja????????
lalalaaaaaaaaaaa
NaStKa - Sob 08 Lut, 2003 09:04
Temat postu:
Dzięki wam wielkie to już wiem , co i jak
Myszorka - Pią 17 Paź, 2003 18:52
Temat postu: hmm
gdyby to byla prawda to ta rodzina naperawde byla by [popiprzona ale watpie czy to prawda ...
Anonymous - Pią 17 Paź, 2003 20:32
Temat postu: glupoty
mysle że pmowisz glupoty!!!!!!!!!!!!!
deg - Nie 19 Paź, 2003 15:40
Temat postu:
Myszorka - mam do Ciebie wielką prośbę. Fajnie, że piszesz posty, bardzo się z tego cieszę. Ale zawsze sprawdź, jak bardzo stary jest post, na którego odpisujesz. Bo tym razem posty mają ponad pół roku i temat jest już bardzo nieaktualny. Dzisiaj znalazłem wiele Twoich postów w wątkach martwych ponad rok. Nie ma sensu odpowiadać na tak stare posty. Skupmy się na bieżących problemach, OK?
MEFIU - Sro 07 Sty, 2004 00:49
Temat postu:
JEDNO CI POWIEM GŁUBSZEJ ŻECZY JESZCZE W ZYCIE NIE PRZECZYTAŁEM TYLE CI POWIEM
CWANIAK - Sro 07 Sty, 2004 08:42
Temat postu:
tak samo jak BLANKA nie wierze ci jak ty bys miala maly biust to bys sie nie chwalila tym tylko byś miala kompleksyyy
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group