Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - chłopak :|;/
PuśQa - Czw 05 Sie, 2004 21:14
Temat postu: chłopak :|;/
Miałam chłopaka przez jeden dzień potem uznalam ze mozemy byc przyjaciółmi bo go nie kocham to po co byc ze soba..a on nagadal cos wszystkim ze sie ze mna lizał i objety ze mna tanczył
a to kłamstwa i nie prawda!! mam ochote go zabić wszyscy teraz tylko do mnie a co tam bylo a co a co robilas a ja wszystko slyszałem/am
zabije gołymi rekoma . Co ja mam zrobić :/
mroweczka - Czw 05 Sie, 2004 22:12
Temat postu:
Nie trzeba od razu kogoś kochać,żeby z kimś chodzić ale nie można Go oszukiwać, nie kłamać na siłę,że się go kocha. Chłopak po prostu wkurzył się,nie zniósł takiej PORAŻKI i zaczął się mścić....Tacy zazwyczaj są chłopacy w tym wieku jak dziewczyna z nimi zerwie....
d098 - Pią 06 Sie, 2004 09:29
Temat postu:
Hmmm.....
Poradziććć...
Zrób tak: tą burze w okół siebie przeczekaj a jak ktoś się ciebie będzie o to wypytywał to SPOKOJNIE tej osobie wytłumacz
dodatkowo porozmawiaj z tym chłopakiem ale bez emocji najpierw spokojnie a dopiero po dłuższej chwili przejdz do wrzasków
Anonymous - Pią 06 Sie, 2004 11:00
Temat postu: ...
Predewszystkim musisz porozmawiać z tym chłopakiem i mu wytłumaczyć... a co to już sama chyba wiesz... I nie rób mu krzywdy!!
I żeby nikt juz cie nie obgadywał to najlepiej niech ten chłopak rozwiąże ten problem bo on go zaczął, tylko trzeba go do tego namówic... np. Jeśli jestem mężczyzna z jajami to rozwiąż ten problem!!
POZDRO!!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group