Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Czy to już?

Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 09:46
Temat postu: Czy to już?
Już od dawna mam wydzieline sluzową, ponad rok. i właśnie w te wakacje spodziewałam się okresu. Od paru dni swędzą mnie wargi sromowe ale podejrzewam ze to od ostatniej długiej i ciężkiej jazdy na rowerze. Dzisiaj rano załozyłam wkładke i ona jest brudna na brązowo ale tak delikatnie...A kiedy się załatwiałam to w moczu były takie małe jakby grudki....i to samo w wydzielinie? Czy to znam miesiaczki czy mam jakie
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 09:46
Temat postu:
jakie
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 09:47
Temat postu:
zakazenie pochwy?

ps. przepraszam ze w trzech postach ale jak chcialam napisac polska litere to sie sam wysylal....
Gościówa - Sob 07 Sie, 2004 12:47
Temat postu:
To jest jak najbardziej normalne! Nie musisz się przejmować! Mylse że to oznaka że niedługo dostaniesz pierwszy okres...bardzo duzo dziewczyn przed pierwsza miesiączka ma taka wydzieline. Nos w pleczaku chusteczki chigieniczne i ze dwie podpaski do szkoły w razie czego gdyby miało cię "złapać" Smile Głowa do góry! Niedługo zostaniesz "kobietką" ! Smile
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 13:35
Temat postu:
nie przejmuj sie ze mna bylo prawie tak samo i wiedz że wszystko jest wporzo
słoneczko - Sob 07 Sie, 2004 15:14
Temat postu:
to całkowicie normalne.niektóre dziewczyny mają od razu krwawienia a inne tak jak w twoim i moim przypadku brązowawą wydzieline.kiedy dostałam pierwszą miesączke miałam tak samo jak ty - przez kilka dni utzymujaca sie brązowa wydzielina dopiero za drugim razem mogłam powiedzieć ze jestem kobietą Smile Wink
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 20:38
Temat postu:
Nawet nie wiecie jak mie uspokoiłyście :) Teraz się cieszę :D Nosze wkładki i jets OK :wink:
Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 12:29
Temat postu:
To znowu ja :wink:
I okazało się że na okres nie trzeba było długo czekać :-D Tylko dzień po wydzielnie....Trwał dwa dni a dzisiaj do tej pory jeszcze nic nie ma
Mała - Wto 10 Sie, 2004 14:55
Temat postu:
Moj pierwszy okres trwał też zaledwie 2 dni... potem sie unormował do 4-6 Smile Choć ostatnio coś szaleje, i płata dziwne figle..eh
Blandzia - Sob 21 Sie, 2004 16:31
Temat postu:
Niektore dziewczyny (ja nie) tak maja. Nic zlego sie nie dzieje wiec sie uspokuj.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group