Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ñ MI£O¦Æ - Mi³o¶æ z Oazy???

Anonymous - Nie 08 Sie, 2004 17:12
Temat postu: Mi³o¶æ z Oazy???
By³am na Oazie Dzieci Bo¿ych i pozna³am cudownego ch³opaka. Podczas Oazy zdawa³o mi siê, ¿e podoba mu siê moja kole¿anka. Ale pod koniec co¶ siê zmieni³o.
Gdy ogl±dali¶my film 3 razy po³o¿y³ swoj± rêkê na mojej, gapi³ siê prawie ca³y czas na mnie, gdy tañczyli¶my na balu porzegnalnym to kiedy tañczy³ ze mn± by³ czerwony na twarzy. :oops:
Gdy spisywa³am adresy dowiedzia³am siê, ¿e mieszka on do¶æ blizko mnie.
Kiedy siê ¿egnali¶my przytuli³ siê do mnie i powiedzia³, ¿e ma nadziejê i¿ siê jeszcze spotkamy.
Jak mam siê przekonaæ co on do mnie czuje :?: :?: :?:

Nicky
:love9:
Anonymous - Nie 08 Sie, 2004 17:16
Temat postu:
Ps.
Zauwa¿y³am te¿, ¿e Kacper(bo tak mu na imiê) zerka³ czasem w moj± stronê i gadaj±c z kumplem pokazywa³ mnie, a kiedy przechodzi³am ko³o Kacpra jaki¶ Dawid krzykn±³ do niego: -" Ej, Kacper!!! To ta???" i pokaza³ na mnie.
Co mam o tym my¶leæ???
Proszê o szybk± pomoc...
Pu¶Qa - Nie 08 Sie, 2004 17:47
Temat postu:
Hm...ja my¶lê , ¿e powinna¶ sama siê go zapytaæ czy co¶ do ciebie czujê je¿eli ty te¿ cos do niego czujesz to pytaj ¶mia³o czy by¶cie mogli byæ razem bo mi sie wydajê , ¿e ch³opak siê poprostu bujna w Tobie..Ale sama zapytaj bo mówiæ kazdy mo¿e troche lepiej a czasem troche gorzej
POWODZENIA Wink
d098 - Nie 08 Sie, 2004 21:15
Temat postu:
no to jest nawet dobry pomys³...
ale je¿eli to ci sprawia trudno¶æ to pochod¼ tam czasami tak by byæ wtedy gdy on i go obserwoawæ a je¿eli zauwa¿ysz ¿e jest tob± zinteresowany to go gdzie¶ zapro¶
Anonymous - Pon 09 Sie, 2004 09:36
Temat postu:
Je¶li masz jego adres, telefon - to zadzwoñ, odwied¼ - pogadaj. Co ci szkodzi? Smile
Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 11:41
Temat postu: ...
Zadzwoñ i sie spytaj.
Ale je¶li ma ,gorolski, akcent to mo¿na to przet³umaczyæ tak:
,,Ej Kacper czy to(?) ja?,, Mog³ siê spytaæej Kacper czy to ta dziewczyna? tak?
i mogli siê np. za³o¿yæ o co¶ np. czy on ciê poderwie Question
albo jêzykiem normalnym
Ej Kacper czy to ja? Ej Kacper czy to ja? to chyba chodzi³o mu o siebie

Kurde ale ze mnie filozof Razz
Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 14:17
Temat postu:
£atwo Ci mówiæ: "Zadzwoñ i siê spytaj". Jasne, pewnie, ¿e tak zrobiê.
Ale mo¿e za 100 lat, kiedy mi przybêdzie odwagi. Nie wiem czemu zawsze jestem odwa¿na, a jak mam pogadaæ z ch³opakiem o czym¶ takim to normalnie siê bojê.
W koñcu mam tylko 12 lat!!!

A raczej mu nie chodzi³o o siebie, ani te¿ siê o nic nie za³o¿yli, bo Radek(ten kole¶) jest moim kumplem i nic mi nie wspomina³ o ¿adnym zak³adzie. No i on ju¿ ma dziewczynê.
Poza tym, to on nie ¶wiruje i nie pyta siê "czy to naprawdê ja???"
Wiêc sama nie wiem co my¶leæ o takim zachowaniu ch³opaków...
Acha. I jeszcze jedno. Albo dwa.
Ja prawie zawsze chodzi³am tam z kole¿ank± pod rêkê (dwie papu¿ki nieroz³±czki), Kacper chodzi³ ca³y czas albo z Radkiem, albo z Maækiem. Kiedy przechodzili¶my ko³o siebie(ja+Ka¶ka i Kacper+np. Maciek), to Ka¶ka szturcha³a mnie lekko ³okciem, a Maciek zaczyna³ szeptaæ co¶ kacprowi i obaj siê na mnie gapili 8O . Którego¶ dnia wychodzilam z jadalni i kieruj±c siê do pokoju m³odszych dziewczyn zobaczy³am Kacpra i kilku jego kumpli, którzy gadali o czym¶ bardzo zawziêcie. Kiedy Kacper mnie zauwa¿y³ to zwia³ do s±siedniego korytarza, którego nie widzia³am ca³kowicie przechodzêc tamtêdy. Zapyta³am Dawida(jednego z kumpli Kacpra) co mu siê sta³o, nato on mi odpowiedzia³: "Dowiesz siê w swoim czasie" i pu¶ci³ do mnie oczko a potem z kolegami poszli graæ w kosza...
No i co???
Akacja12 - Pi± 13 Sie, 2004 22:48
Temat postu:
Widać ze sie w Tobie kocha. Nie miej do tego wątpliwości. Typowe zazchowanie. Proponuje iść na całosć czyli w tym wypadku możesz zacząć od podrzucania mu miłosnych sms z jakimś podpisem (oczywiście tak zeby sie nie skapnął że to ty, np z telefonu mamy) a potem możesz pójść po niego i spytać czy wyjdzie np. na kosza Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group