Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pomocy ważna (jak dla mnie) sprawa

Anonymous - Nie 08 Sie, 2004 18:09
Temat postu: Pomocy ważna (jak dla mnie) sprawa
Cze wszystkim
Mam mały problem. Wiem,że może zabrzmi to trochę głupio ale liczę na Was... :|
Otóż od roku jestem zakochana w bardzo fajnym chłopaku (jest w moim wieku) przez tyle miesięcy wogle się nie znaliśmy dopiero na szkolnej wycieczce zaczęłam się do niego uśmiechać itd. I to poskutkowało - zaczął ze mną rozmawiać, żartować no ogółem było spox
Jakiś niecały tydzień po wycieczce napisał do mnie maila:
"Cze jestem michał brat alicji napisz co u ciebie, jak się masz pozdro"
Odpisałam mu, potem przyszło jeszcze kilka maili z podobnymi tekstami jeden nawet taki:
"Cze dzięki za odpowiedź kończę już bo nie wiem co napisać
papa" Od jakiegoś miesiąca z górą kontakt się urwał a racze ja go urwałam... Nie odpisałam na jego ostatniego maila bo jaki był sens ciągle pisać
"Cze dzięki za odpowiedź pozdro narka" albo coś w tym stylu??Teraz przyszedł mi do głowy pomysł by napisać do niego takiego maila: "Siemka co u ciebie, jak ci mijają wakacje. pozdro dla Ciebie i Ali
narka" Jak myślicie czy taki mail był by zobowiązujący? Czy michał nie pomyślał by że się narzucam albo coś?? PROSZĘ POMÓŻCIE!! Chłopaki jeśli jesteście na tym forum proszę napiszcie również...
pozdrawiam
_szyszka - Nie 08 Sie, 2004 19:06
Temat postu:
Na pewno jesli będziesz zaniedbywać , waszą przyjaźń ( cos więcej ) to morzesz go stracić... Lepiej się pośpiesz. Wyślij mu obojętnie jaki mail może taki bardziej sensowny.
Nie wiem bo jest to taki nietypowy problem. Ja za bardzo nie wiem ale na pewno bym ciągle wysyłała emaile i trzymała z nim stały kontakt. Na pewno w rok szkolny duo ROZMAWIAĆ...
Kwiat Love Love Love Love Love Love
d098 - Nie 08 Sie, 2004 21:11
Temat postu:
1 taki meil nie zobowiązuje
2 może byś go zaprosiła razem z siostrą ( dla twojej pewności siebie) do kina możę na Shreka 2 albo coś innego
3 jak będziecie się tak bawić w kotka i myszke to to skończy się fiaskiem więc radze ci działać
PuśQa - Nie 08 Sie, 2004 22:18
Temat postu:
Hm..Jak ja nieodpisuje zawsze coś zmyślam hihi Razz Że nie miałam czasu albo maile nie doszły Smile Ale dlaczego sadzisz ze jak napiszesz do niego to mu sie nazucasz..ja sadze ze on se tak niepomysli ale jak sam pisze to widac ze mu zalezy biggrin A poprostu zobaczył , że masz go gdzieś to...pech...POZDRO I POWODZENIA Wink
Anonymous - Pon 09 Sie, 2004 08:35
Temat postu: Re: Pomocy ważna (jak dla mnie) sprawa
Taka jedna zakochana napisał/a:
Jak myślicie czy taki mail był by zobowiązujący? Czy michał nie pomyślał by że się narzucam albo coś?? PROSZĘ POMÓŻCIE!! Chłopaki jeśli jesteście na tym forum proszę napiszcie również...
pozdrawiam

Wink Heh - przecież jakoś musicie się kontaktować Smile Pisz i to natychmiast! Smile
Anonymous - Pon 09 Sie, 2004 12:37
Temat postu:
Dzięki Wam wszystkim kochani jesteście :) :love3: :) Malia napisałam i z niecierpliwością czekam co będzie dalej :lol:
wielkie buziaki dla Was :-D
Gościówa - Pon 09 Sie, 2004 20:41
Temat postu:
Może on jest nieśmiały albo malomówny i nie zabradzo wie co pisać? Ale to że wogóle sie odezwał juz jest połowa sukcesu a teraz trzeba to kontynulowac więc pisz do niego emaile i mozesz nawet mu napisać coś w tym stylu: Czesc...Czemu piszesz takie którkie emaile? Napisz cos więcej-prosze Smile Co u Ciebie? Odpowiedz. papa...cxzy cos takiego..zeby go zmobilizowac i poakzac ze NAPARWDE chcez z nim rozmawiac..ze ci zalezy.
Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 10:55
Temat postu: ...
Nie wie co powiedzieć ale jednak coś ciągle pisał czyli że coś do ciebie ma. Więc ty też powinnaś też trochę zainteresować się jego losem i zapytać o niego w e-mailu, bo on sobie może myśleć że się lubicie on ci posyła e-maile a tymu też tylko cały czas posyłasz to samo więc, moze pomyśleć że go mało interesujesz... Ja bym mu posłał e-maila z pjakimś pytaniem o niego i i informacją o mnie takie 2w1 No i piszcie te e-maile dłuższe i wkładajcie w nie więcej uczucia bo takie lepiej się czyta Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group