DOJRZEWANIE - Ankieta Fuzzy - Sro 05 Lut, 2003 12:58 Temat postu: Ankieta
pocałunek Anonymous - Nie 09 Lut, 2003 09:49 Temat postu:
Nie całowałam sie z dziewczyną bo nie jestm lesbijką. Szalona - Nie 09 Lut, 2003 09:52 Temat postu:
To ankieta tylko dla chłopaków, ja też się nie całowałam ani z dziewczyną ani z chłopakiem NaStKa - Nie 09 Lut, 2003 11:26 Temat postu:
Chłopska ta ankieta......(ale zaznaczyłam już wcześniej TAK bo z dziewczyną sie nie całowałam ale z chłopakiem tak - i to nie jednym , tylko niepomyślcie sobie czogoś o mnie , poprostu na biwaku bawiliśmy sie w BUTELKĘ i....jak myślicie?) Anonymous - Nie 09 Lut, 2003 12:48 Temat postu:
Ja to samo co Gość. Nie całowałam się z dziewczyną, bo nie jestem lesbijką hehe NaStKa - Pon 10 Lut, 2003 20:36 Temat postu:
Oj KleO nieprzesadzaj.....
A jeżeli już ruszyliśmy ten temat to co sądzicie o lesbijkach? Blanka - Sro 26 Lut, 2003 20:07 Temat postu:
mi sie wydaje ze one maja cos nieprawidlowo w hormonach.
albo nie akceptuja swojej pulci i mysla jak chlopcy.
albo maja zaburzenia innego stopnia, akceptuja swoja plec ale podobaja sie im dziewczyny. Anonymous - Czw 27 Lut, 2003 21:01 Temat postu: No myśle tak samo jak Blanka, ale dodam coś do tego. Jeżeli złączą się np. ślina kobiety z śliną kobiety, to wtedy można zachorować na AIDS. To choroba nieuleczalna. To samo z krwią jak się połączą. Uważajcie lepiej...Nemeia - Pią 28 Lut, 2003 15:47 Temat postu:
KleO napisał/a:
Jeżeli złączą się np. ślina kobiety z śliną kobiety, to wtedy można zachorować na AIDS. To choroba nieuleczalna. To samo z krwią jak się połączą. Uważajcie lepiej...
Kleo nie lubie jak piszesz wierutne bzdury... Plec i AIDS a wlasciwie to nie AIDS tylko HIV nie maja ze soba nic wspolnego. Pierwsza rzecz.
Druga rzecz... zeby zarazic sie wirusem HIV przez sline trzeba jej przetoczyc prawie litr... Mam meza od 7 miesiecy,ale jeszcze taki wyczyn mi sie nie udal.
Trzecia rzecz, nie tylko krew i slina zarazaja ale kazdego rodzaju plyn cielesny (sperma, wydzielina sluzowa itp. itd.)
Tak samo mozna sie zarazi wirusem od kobiety jak i od mezczyzny, plec nie ma tutaj nic do rzeczy. Jedynym powodem dla ktorego homosexualisci choruja czesciej niz ludzie heterosexualni, to fakt ze czesciej zmieniaja partnerow i nie stosuja zabezpieczen. Ale tak samo czesto choruja narkomani (dziela sie iglami z osobami chorymi, a potem ich uzywaja). Wcale nie jest tak latwo zarazic sie wirusem HIV, a od HIV do AIDS jeszcze dalsza droga...[/b]