Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Milosc

Anonymous - Pon 09 Sie, 2004 12:21
Temat postu: Milosc
mam na imie Aga zakochalam sie w chlopakku starszym o 5 lat zdaje mi sie ze on tez cos do mnie czuje przyjaciolka powiedziala mi ze z tej mojej milosci nic nie wyjdzie czy to prawda??pomozcie mi !! :love6:
Anonymous - Pon 09 Sie, 2004 23:44
Temat postu:
nie sluchaj sie kolezankek ani nikogo tylko serca ... a bedzie dobrze :) ja tez mialam podobny sposób ze zakochalam sie w chlopaku ale o 4 lata starszy (a wogole wiek niema znaczenia) i jestesmy juz razem ze sobą 8 miesiecy... a co bedzie pozniej to sie okaze ;) pamietaj co Ci napisałam "idz za głosem serca" pozdrowionka...
Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 08:50
Temat postu:
Serce nie zawsze dobrze podpowiada Neutral
d098 - Sro 11 Sie, 2004 13:39
Temat postu:
czemu napisałaś ten tmat 2 razy?????????? Confused Confused Confused Mad Mad
Akacja12 - Pią 13 Sie, 2004 18:54
Temat postu:
Jeżeli czujecie coś do siebie to nie ma sie czym przejmować. Różnica wieku nie ma znaczenia. Nie ona jest barjerą. Najwarzniejsze żebyście się kochali
Malvina - Pią 13 Sie, 2004 19:12
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Jeżeli czujecie coś do siebie to nie ma sie czym przejmować. Różnica wieku nie ma znaczenia. Nie ona jest barjerą. Najwarzniejsze żebyście się kochali

Dla nich nie jest barjerą ... Ale jak sie dowie o tym nieodpowiednia osoba to mogą byc tego złe przyczyny ...
mroweczka - Nie 15 Sie, 2004 13:20
Temat postu:
Taka miłość ma sens, ale i Ty i on musicie traktować to serio. Najpierw zorientuj się,czy Ty też mu się podobasz,bo wiesz,jak niektórzy chłopacy w tym wieku traktują takie "gówniary"...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group