Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - A jeśli mu sie................

Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 11:29
Temat postu: A jeśli mu sie................
HEJ
MAM POWAŻNY PROBLEM ZAKOCHAŁAM SIE W TAKIM CHŁOPAKU Z MOJEJ KLASY I PODEJŻEWAM , ŻE ON COŚ MOŻE CZUĆ DO MOJEJ KOLEŻANKI CAŁY CZAS MYŚLE O NIM I GŁÓWKUJE JAK GO PODERWAĆ OCZAROWAĆ KIEDYŚ MNIE TROCHE PODERWAŁ ALE TO MNIE NIE PRZEKONUJE CZY ON MNIE KOCHA.1 WRZESNIA IDE DO SZKOŁY . I CO JA MAM ZROBIĆ.CHYBA BĘDE CIERPIEĆ DO KOŃCA ŻYCIA A W INNYM CHŁOPAKU SIE NIGDY NIE ZAKOCHAM .ON JEST JEDYNY.PROSZE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love2: :kwiat2:
Malvina - Wto 10 Sie, 2004 11:41
Temat postu:
Jakbys dokladnie popatrzyla co ciekawego jest na forum to bys napewno znalazła odpowiedz jak go poderwac ... 1 minuta i juz masz odpowiedz .. Jest tu wiele tematow na tem temat ( heh .. glupio zabrzmialo :p ) . Nazwet jakby sie w Tobie zakochał to nie znaczy ze cie kocha ! . To predzej byloby zauroczenie . Tylko teraz tak mowiesz ze jest jedyny .. Za miesiąc upatrzysz innego Very Happy
Spanielka - Wto 10 Sie, 2004 12:24
Temat postu:
Malvina dobrze mówi napewno za mięsiąc upatrzysz sobie innego. Wiem to również z własnego doświadczenia - byłam szalenie zauroczona pewnym chłopakiem, a tu na wycieczce szkolnej zaczął kręcić się pewien przystojniak i ja chyba też mu się spodobałam Smile Więc Oluniak nie martw się napewno znajdzie się taki (albo Ty go znajdziesz) który Cię poderwie i zakocha się a może potem pokocha...??
powodzenia Smile
Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 11:22
Temat postu: ...
No już nie raz odpisywałem na takie tematy... Może ty go kochasz ale nie wiesz czy on kocha ciebie więc najpierw musisz do niego podejść jako do dobrego przyjaciela ale nie odrazu przy 1-szej randce mówić ,,kocham cię wyjdź za mnie!,, to by było nie poważne najpierw musicie się lepiej poznać bo po wyglądzie się nie zakochuje to po charakterze Wink

POZDRO!! Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group