Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Czy moge w tym wieku ?

Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 19:52
Temat postu: Czy moge w tym wieku ?
Nio a wiec mam taki problemik .. Cierpie na bezsennosc .. Raz w nocy meczylam sie az 5 h z zasnieciem ... :( To bylo okropne ! . I mam pytanie ... Czy moge w tym wieku brac takie tabletki na bezsennosc ?
Malvina - Wto 10 Sie, 2004 20:48
Temat postu:
Wspolczuje Ci ... Mam to samo Sad . Ja to olewam ... Moze to mam w genach ? Niewiem , i nie znam sie na tym ... Moze ktos mądrzejszy niz ja odpowie Ci na te pytanie Wink
Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 20:50
Temat postu:
zapomnialam dodac ze mam 12 latek
d098 - Wto 10 Sie, 2004 21:47
Temat postu:
WŁASCIWIE TO ZALEŻY JEKIE TABLETKI
jeżeli chodzi o hormonalne tj.melatonina(hormon odpowiedzialny za sen) to na 90% jestem pewien że raczej nie powinnaś
co do ziołowych to czemu nie na 200% tak

PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna
Malvina - Wto 10 Sie, 2004 22:24
Temat postu:
d098 napisał/a:

PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna

Jak ona moze sie upewnic ?
Gościówa - Sro 11 Sie, 2004 13:10
Temat postu:
Malvina napisał/a:
d098 napisał/a:

PS

Najlepiej iśc od lekrza a on przpiesze odpowiednie tabletki dostosowane do wieku tak żeby nie szkodziły-najlepiej ziołowe. Polecam wieczorem puścić sobie cichutko muzykę jakomś pokojną albo telewizje..mojemu tacie to o dziwo pomaga...
Akacja12 - Pią 13 Sie, 2004 18:52
Temat postu:
ja na szczescie nie mam takiego problemu...uff. Ale szczerze Ci wspuczuje bo nie wiem co zrobiłabym gdybym tak miała.

A może liczenie baranów? Wink
mroweczka - Nie 15 Sie, 2004 13:25
Temat postu:
Tak,ziołowe tabletki mogłabyś wypróbować. Nie rozumiem tylko,dlaczego w takim wieku mozesz nawet 5 godzin nie spać? Koniecznie powiedz o tym mamie. Tak nie powinno być.
EU07 - Czw 21 Paź, 2004 21:25
Temat postu:
Malvina napisał/a:
d098 napisał/a:

PS

W bardzo prosty sposób. Trzeba spojrzeć, czy ta bezsenność szczególnie jest odczuwalna, gdy np. następnego dnia ma się klasóweczkę. Jeśli tak to mamy odpowiedź Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group