INNE PYTANIA - Czy moge w tym wieku ? Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 19:52 Temat postu: Czy moge w tym wieku ?
Nio a wiec mam taki problemik .. Cierpie na bezsennosc .. Raz w nocy meczylam sie az 5 h z zasnieciem ... :( To bylo okropne ! . I mam pytanie ... Czy moge w tym wieku brac takie tabletki na bezsennosc ? Malvina - Wto 10 Sie, 2004 20:48 Temat postu:
Wspolczuje Ci ... Mam to samo . Ja to olewam ... Moze to mam w genach ? Niewiem , i nie znam sie na tym ... Moze ktos mądrzejszy niz ja odpowie Ci na te pytanie Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 20:50 Temat postu:
zapomnialam dodac ze mam 12 latek d098 - Wto 10 Sie, 2004 21:47 Temat postu:
WŁASCIWIE TO ZALEŻY JEKIE TABLETKI
jeżeli chodzi o hormonalne tj.melatonina(hormon odpowiedzialny za sen) to na 90% jestem pewien że raczej nie powinnaś
co do ziołowych to czemu nie na 200% tak
PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna Malvina - Wto 10 Sie, 2004 22:24 Temat postu:
d098 napisał/a:
PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna
Jak ona moze sie upewnic ? Gościówa - Sro 11 Sie, 2004 13:10 Temat postu:
Malvina napisał/a:
d098 napisał/a:
PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna
Jak ona moze sie upewnic ?
Najlepiej iśc od lekrza a on przpiesze odpowiednie tabletki dostosowane do wieku tak żeby nie szkodziły-najlepiej ziołowe. Polecam wieczorem puścić sobie cichutko muzykę jakomś pokojną albo telewizje..mojemu tacie to o dziwo pomaga... Akacja12 - Pią 13 Sie, 2004 18:52 Temat postu:
ja na szczescie nie mam takiego problemu...uff. Ale szczerze Ci wspuczuje bo nie wiem co zrobiłabym gdybym tak miała.
A może liczenie baranów? mroweczka - Nie 15 Sie, 2004 13:25 Temat postu:
Tak,ziołowe tabletki mogłabyś wypróbować. Nie rozumiem tylko,dlaczego w takim wieku mozesz nawet 5 godzin nie spać? Koniecznie powiedz o tym mamie. Tak nie powinno być. EU07 - Czw 21 Paź, 2004 21:25 Temat postu:
Malvina napisał/a:
d098 napisał/a:
PS
Jak ona moze sie upewnic ?
W bardzo prosty sposób. Trzeba spojrzeć, czy ta bezsenność szczególnie jest odczuwalna, gdy np. następnego dnia ma się klasóweczkę. Jeśli tak to mamy odpowiedź